Blijf geïnformeerd

Bij HypnoWorld Opleidingen krijgen we regelmatig de vraag om klanten terug te bellen of te e-mailen indien er wijzigingen plaatsvinden of nieuwe data beschikbaar komen voor bepaalde cursussen. Hoewel we dit graag zouden doen, is dit voor ons helaas niet altijd mogelijk. Docenten kunnen zelf data wijzigen of nieuwe data publiceren. Vanwege privacy redenen beschikken docenten niet over alle informatie die daarvoor nodig is. Geen onwil dus, maar overmacht!

Toch hebben we ook hiervoor dé oplossing. Bij wijzigingen van cursusdata of wanneer er data worden toegevoegd, kunnen we je een push melding sturen. Een push melding is een melding die aan de rechterzijde in je internet browser verschijnt en die je erop wijst dat er een verandering heeft plaatsgevonden. Door op onderstaande knop te klikken, kun je de push melding voor HypnoWorld zelf aan zetten en word je automatisch op de hoogte gehouden van wijzigingen. Het mooie daarbij is dat we geen verdere gegevens van je nodig hebben, geen e-mail adres, telefoonnummer of andere privacygevoelige informatie.

Ons beleid m.b.t. Push meldingen

Push meldingen van HypnoWorld worden uitsluitend gebruikt om bezoekers te informeren met betrekking tot wijzigingen over de inhoud van een cursus of wanneer cursusdata veranderen of toegevoegd worden. HypnoWorld zal push meldingen nooit gebruiken als advertentiemiddel, bijvoorbeeld om bezoekers over te halen om gebruik te maken van bepaalde diensten of de aanschaf van een cursus! Dergelijk misbruik van deze handige tool past niet in onze policy.

Push meldingen worden eveneens gebruikt om ingeschreven cursisten te waarschuwen wanneer er nieuwe berichten zijn van medecursisten of wanneer er vriendschapsverzoeken binnenkomen. Push meldingen kunnen na activatie altijd weer uitgezet worden. De wijze waarop dit gebeurd is afhankelijk van de internet browser die je gebruikt maar is eenvoudig door te voeren. Nadat je de push melding hebt verwijderd of op “uit” gezet hebt, verschijnen er geen meldingen meer van HypnoWorld.

Opmerking: Push meldingen zijn niet mogelijk op Aplle devices w.o. iPhone, iPad, MacBook e.d. In dit geval verzoeken we je om onze website regelmatig te bezoeken om te zien of er wijzigingen hebben plaatsgevonden.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday