Advanced Hypnosetechnieken (mod.2)

5.0
2 beoordelingen
Reeds deelgenomen: 299 studenten
Duur: Klassikaal: 2 dagen (1ec)
lezingen: 1
Niveau: Gevorderd

Cursusdata Advanced Hypnosetechnieken

Docenten

Giovanni Eleonora, West-Nederland

Janine Alting, Noord-Nederland

Beslisboom STAP-budget

Beslisboom Laag 4
Advanced Hypnosetechnieken

Smartphones in portrait mode geven alleen essentiële informatie weer. Voor aanvullende informatie en het STAP-budget, gebruik je smartphone in landscape mode!

Onze 2-daagse cursus Advanced Hypnosetechnieken is dé hypnotherapie cursus die naadloos aansluit op onze Basiscursus Hypnose en Hypnosetechnieken.

Highlights Advanced Hypnosetechnieken

In deze (door de BATC en HVNL gecertificeerde) module worden de technieken zoals behandeld in module 1 verder uitgediept. Om écht aan het werk te kunnen als hypnotherapeut dient de “gereedschapskoffer” verder aangevuld te worden zodat met élke cliënt optimale resultaten bereikt kunnen worden. In de cursus Advanced Hypnosetechnieken wordt o.a. ingegaan op het werken zonder het gebruik van algemene hypnose scripts aan de hand van universeel script i.c.m. ideomotorische reacties (ideo motor responses). Door het gebruik van deze technieken leer je hoe het mogelijk wordt om rechtstreeks met het onderbewustzijn te communiceren zonder tussenkomst van het bewustzijn. Geen algemene scripts maar het werken met informatie die verkregen is van de cliënt zelf zorgt voor een optimale afstemming op de behoefte en uiteindelijk een beter resultaat bij de cliënt.

Advanced Hypnosetechnieken – Mogelijkheden

Na het volgen van de cursus Advanced Hypnosetechnieken beschik je over een ruim voldoende arsenaal aan hypnosetechnieken om op een serieuze wijze aan de slag te gaan in je eigen praktijk. Het grote voordeel van de in deze module aangeleerde technieken is dat men geen documenten meer nodig heeft om een behandeling te kunnen uitvoeren. Voortaan kun je altijd, overal en op elke plaats een sessie uitvoeren. Een eigen praktijk beginnen? Module 3 (Hypnose Therapie & Regressie) vormt een mooie aanvulling!

Vooropleiding

Voor de cursus Advanced Hypnosetechnieken is het noodzakelijk dat de cursist het basisniveau directe hypnosetechnieken beheerst bijvoorbeeld door het bijwonen van de Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken. Het is ter beoordeling van de docent of een cursist hieraan kan deelnemen als de basisopleiding bij een andere opleidingsinstantie is genoten.

Voor wie is de cursus Advanced Hypnosetechnieken geschikt?
 • Mensen die de basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken gevolgd hebben
 • Mensen die een cursus NLP of Ericsoniaanse hypnose hebben gevolgd en meer over directe hypnose willen weten
 • Als basis voor toekomstige hypnotherapeuten
 • Voor sportcoaches / sportpsychologen
 • Als bijscholing voor klassiek geschoolde hypnotherapeuten

Hypnosetechnieken – Wat je gaat leren!

 • Bevragen van- en het direct communiceren met het onderbewustzijn
 • Inleiding in ideomotorische reacties
 • Het gebruik van vingersignalen
 • Het isoleren van het onderbewustzijn
 • Wat is reframing?
 • Verschillen m.b.t. klassieke hypnose
 • Reframing aan de hand van rolmodellen
 • Reframing aan de hand van open alternatieven
 • Het gebruik van versterkende suggesties
 • Alternatieven zoeken en veranderingsprocessen doorvoeren
 • Future pacing
 • Probleemanalyse
 • Het werken met sterk analytische cliënten en controlefreaks
 • Het nut en toepassen van dual hypnosis

Duur van de scholing en lestijden

De duur van deze scholing is 2 dagen. De lestijden zijn van 9.00 tot 17.00 uur. Vanaf 8.30 uur ben je van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers al even informeel met de andere cursisten kennis te maken.

Syllabus Advanced Hypnosetechnieken

Voor aanvang van de scholing ontvang je in je online account het lesboekje. Ofschoon een voorbereiding niet nodig is, kun je dit lesboekje wel al downloaden. Alle overige bestanden zoals video’s etc ontvang je automatisch na het voltooien van de scholing.

Overige informatie

Naast de informatie op deze pagina en in het studieplan organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3)

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 145 kb

Informatie leslocatie Dordrecht

Bestandsgrootte: 141 kb

Informatie leslocatie Yde

Bestandsgrootte: 69 kb

Aanvragen STAP-budget

Voor deze cursus kan geen STAP-budget worden aangevraagd en alleen worden geboekt indien het cursusbedrag uit eigen middelen wordt voldaan. Als alternatief bieden wij de cursus Basis & Advanced Directe Hypnosetechnieken aan waarbij het STP-budget wel van toepassing is.

5.0
5 Van de 5
2 Beoordelingen

Gedetailleerde Beoordeling

Sterren 5
2
Sterren 4
0
Sterren 3
0
Sterren 2
0
Sterren 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Toon meer
Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Advanced Hypnosetechnieken (mod.2)
Categorie:
5 van 5
5
2 beoordelingen
Prijs:
€549