Aan verlanglijst toevoegen

Beroepsinhoudelijk Intervisieprogramma

Cursus beschikbaar voor 190 dagen
Koop cursus
Duur: tweewekelijks, 2,5 - 3 uur
lezingen: 0
Niveau: Gevorderd

Docenten

Giovanni Eleonora, West-Nederland
Beroepsinhoudelijk intervisieprogramma

Het beroepsinhoudelijk intervisieprogramma is er voor alle (oud)cursisten die behoefte hebben aan bij- of nascholing. Met dit programma, dat verzorgd wordt door Giovanni Eleonora en plaatsvindt via Zoom, krijg je antwoorden op al je vragen.

Beroepsinhoudelijk intervisieprogramma – Het doel

Je volgt het beroepsinhoudelijk intervisieprogramma omdat jij het belangrijk vindt om bij te blijven scholen, je te blijven ontwikkelen en je eigen handelen met zelfreflectie en analyse te blijven monitoren. Herken jij je in één of meer van de volgende situaties, dan is dit programma je wellicht op het lijf geschreven:

  • Ik voel me nog niet zelfverzekerd genoeg om te starten met het geven van hypnotherapie behandelingen.
  • Ik weet niet precies welk script ik kan gebruiken om een bepaalde aandoening te behandelen.
  • Hoe moet ik de sessie aanpakken bij een bepaalde hulpvraag van een cliënt?
  • Tijdens een sessie ben ik tegen problemen aangelopen en wil weten hoe ik dat de volgende keer kan aanpakken.
  • Mijn praktijk is nog geen commercieel succes. Wat kan ik verbeteren?
  • Ik zit vol met vragen en heb behoefte aan advies van een professional.

Giovanni Eleonora, fysiotherapeut, register hypnotherapeut en coach persoonlijke ontwikkeling geeft vanuit zijn persoonlijke visie een antwoord en coacht jou persoonlijk om het maximale te halen uit jouw praktijk en de resultaten bij je cliënten. Giovanni heeft een jarenlange ervaring als instructeur en motivator en staat ingeschreven in het Cpion en SNRO-register. Andere docenten zullen aanschuiven indien dit voor het thema gewenst is.

Hoe verloopt een intervisiebijeenkomst?

Intervisiebijeenkomsten worden tweewekelijks gehouden van 19.00 ~ 21.30 uur met uitloop naar 22.00 uur (vakanties en Nationale feestdagen uitgesloten). Het thema wordt bepaald aan de hand van geretourneerde antwoordformulieren. Uiteraard kunnen tijdens deze bijeenkomst ook alle andere vragen gesteld worden. Met de aanschaf van dit programma kun je gedurende 6 maanden deelnemen op momenten dat het jou het beste uitkomt, gewoon vanuit huis. Er wordt vooral ook veel ruimte geboden voor eigen inbreng, discussies en interactie tussen de deelnemers. Intervisies vinden plaats vanaf 7 april 2021 in de oneven weken op woensdagavond en beginnen om 19.00 uur.

Wie kan zich inschrijven?

Inschrijven voor het beroepsinhoudelijk intervisieprogramma is voorbehouden aan hypnotherapeuten die minimaal de basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken en de Advanced Hypnosetechnieken hebben gevolgd of een gelijkwaardige opleiding hebben genoten. Je ontvangt bij inschrijving een certificaat van deelname voor 30 DCU (ca. 1 ec), ideaal dus voor het behalen van studiepunten of punten m.b.t. permanente educatie.

Voordeel voor deelnemers aan het beroepsinhoudelijk intervisieprogramma

Deelnemers aan het Beroepsinhoudelijk Intervisieprogramma genieten tevens van speciale last minute kortingen op een groot aantal workshops en masterclasses. Tijdens de online bijeenkomsten zal er telkens een aanbod gedaan worden. Deze aanbiedingen zijn verder nergens terug te vinden en zijn onderhevig aan bepaalde voorwaarden die nader toegelicht zullen worden op de desbetreffende avond.

1
Voorbereiding op de intervisie bijeenkomst
Je mag deelnemen zo vaak als je wilt. Echter geldt dit wel voor een periode van 6 maanden. Na 6 maanden vervalt het recht op deelname.
Kom na aanschaf van het beroepsinhoudelijk supervisieprogramma terug op deze pagina en klik op de paarse knop "Start Cursus" in de rechter bovenhoek. Hier staan alle gegevens weergegeven die noodzakelijk zijn voor deelname aan de Zoom bijeenkomst.
Kies, nadat je hebt ingelogd, voor "Start Cursus" in de rechter bovenhoek en stuur jouw vraag of case in. Deze wordt behandeld in de eerstvolgende online intervisiebijeenkomst.

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten
Beroepsinhoudelijk Intervisieprogramma
Prijs:
€299