EMDR & Mind Switch toepassen in de hypnotherapiepraktijk

Koop cursus
Ingeschreven: 10 studenten
Duur: 4 dagen
lezingen: 0
Niveau: Beginner

Cursusdata

Oktober

za14okt(okt 14)10:00zo15(okt 15)17:0010:00 - 17:00 (15) EMDR & MindSwitch technieken Boxmeer4-daagse cursus (min. 6 deelnemers)DocentGerrie Schoutsen,Harry Heeg,Jorrit de FeberHypnoseCentrum Nederland, Heinz Moormannstraat 1A, 5831 AS Boxmeer8 deelnemer(s) ingeschreven

EMDR & Hypnotherapie

Ontdek de kracht van EMDR en Mind Switch technieken in de hypnotherapie

Dat een behandeling met EMDR een positieve invloed heeft op tal van klachten is bekend. Toch zijn er naast EMDR nog een aantal andere technieken en methodieken die jouw succes als hypnotherapeut verder doen toenemen. In deze 4-daagse cursus leer je al deze geweldige Mind Switch technieken te integreren in jouw behandeling met hypnotherapie.

Algemeen

 Ben jij opzoek naar een aanvulling van jouw therapeutische toolbox?
 Zou jij graag EMDR willen toepassen in combinatie met hypnose ?
 Wil je graag een techniek leren uit de kwantum fysica om bijvoorbeeld negatieve gedachten en pijn te neutraliseren?
 Wil je graag negatieve gedachten en emoties omzetten naar positieve gedachten en emoties?
 Wil je meer weten van de Emotional Freedom Technique (EFT) en deze kunnen gebruiken?
 Wil je graag leren werken met metaforen?
 Ben je bekend met de kracht van Symbology en op zoek naar een manier om dit effectief toe te passen?

Dan is deze cursus echt iets voor jou!

EMDR is een zeer populaire therapie die verbluffend goede resultaten biedt bij mensen die traumatische klachten hebben. Daarnaast wordt EMDR ook vaak ingezet voor onder andere angsten & fobieën , rouwverwerking en een negatief zelfbeeld.

Hypno-EMDR is een protocol dat de succesvolle technieken van EMDR combineert met hypnotherapie waardoor een unieke behandelmethode ontstaat die beter controleerbaar is en veel betere resultaten oplevert. Door deze techniek in hypnose toe te passen zijn er in de regel ook beduidend minder behandelingen nodig. Tevens zijn er verschillende technieken uit de EMDR die bij iedere hypnotherapie behandeling kunnen worden ingezet om jouw succes te vergroten.

Op dag 1 en 2 van deze 4-daagse cursus leer jij de volledige behandelmethode waarbij aandacht is voor ieder onderdeel en detail van de behandeling, van voorgesprek tot evaluatie. Twee dagen lang hard aan de slag gaan maar wel met voldoende afwisseling tussen theorie, demonstraties en zelf oefenen. Deze cursus is voor iedereen geschikt die graag EMDR wil leren toepassen tijdens hypnose en van een hands-on approach houdt, kennis leren maar ook direct toepassen.

Docent voor dag 1 & 2 is Jorrit de Feber, die zijn sporen reeds verdient heeft door de ontwikkeling van EMDR i.c.m. hypnotherapie in het verleden breed in te zetten in zijn praktijk in Almere.

Op dag 3 & 4 van deze cursus leer je maar liefst 8 aanvullende tools waarvan je beslist wel eens hebt gehoord maar waarschijnlijk nog nooit eerder bent tegengekomen in een training. Door deze technieken te combineren heb je meer mogelijkheden om als hypnotherapeut in te spelen op de wensen van de cliënt en zo sneller tot resultaat te komen.

Daar het hier gaat om het aanleren van technieken, zal er veel ruimte zijn om je deze technieken eigen te maken. Het spreekt dan ook voor zich dat er tijdens deze dagen veel wordt geoefend.

De ontwikkeling van dit cursusdeel ligt in handen van Harry Heeg en Gerrie Schoutsen, beide gedreven om het maximale te halen uit elke sessie. Na jarenlange praktijkvoering hebben ze hun handen ineen geslagen om de meest succesvolle technieken te bundelen in een training die vooral praktisch van opzet is.

Inhoud van de cursus EMDR & Mind Switch toepassen in de hypnotherapiepraktijk

• Effectief EMDR toepassen tijdens een hypnotherapie behandeling
• De effectiviteit van al jouw hypnotherapie behandelingen vergroten
• Alle do’s en dont’s bij het gebruik van EMDR en 8 aanvullende technieken
• Aanpassingen in jouw intakegesprek om af te stemmen op deze nieuwe technieken en de klant te primen voor een emotionele verandering
• De inhoud en behandelmethode afstemmen op de cliënt
• Hoe bereid je de klant voor op een emotionele confrontatie met zijn of haar probleem
• Behandelen van trauma’s, angsten & Fobieën, rouwverwerking of een negatief zelfbeeld
• Een unieke inductiemethode die past bij de behandeling
• Een speciaal ontworpen hypnose script dat kan worden gebruikt om de EMDR targets vast te stellen

Voor wie is de cursus geschikt?

Iedereen die werkzaam is als hypnotherapeut of aan de slag wil gaan als hypnotherapeut en hiervoor de basistechnieken reeds beheerst.

Bewijs van deelname

Indien je minimaal 80% van de lestijden aanwezig bent geweest, ontvang je voor deze cursus een certificaat. Het certificaat is na de laatste lesdag te downloaden in je persoonlijke online omgeving. Indien je liever over een gedrukt certificaat beschikt, is dit te bestellen in onze shop.

Aanmelding, kosten en betaling:

Aanmelden is mogelijk door op de knop “Koop cursus” te klikken en de procedure af te ronden d.m.v. betaling met bijvoorbeeld iDeal. Wil je het STAP-budget hiervoor gebruiken, klik dan op de knop (onder de afbeelding) met opschrift “STAP-aanmelding” voor meer informatie.

De kosten voor de 4-daagse cursus bedragen € 998,-. Dit bedrag is incl. koffie, thee, versnaperingen en een syllabus maar excl. de benodigde software voor als je binnen je werk cliënten gaat begeleiden en lunches.

Deelnemer Studiebudget

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
EMDR & Mind Switch toepassen in de hypnotherapiepraktijk
Prijs:
€1.098 €998