Aan verlanglijst toevoegen

EMDR toepassen in de hypnotherapiepraktijk

Koop cursus
Duur: Klassikaal: 16 DCU
lezingen: 0
Niveau: Gevorderd

EMDR toepassen in de hypnotherapiepraktijk

EMDR toepassen in de hypnotherapiepraktijk
15 Jan, 2022 09:00HypnoseCentrum Boxmeer

Opmerking: Indien er data vermeld staan, dan staat hierbij alleen de startdatum vermeld (eerste lesdag). In de cursusomschrijving staat aangegeven hoeveel dagen van toepassing zijn.

EMDR toepassen in de hypnotherapie

Dat een behandeling EMDR een positieve invloed heeft op tal van klachten is bekend. Nu kun je heel eenvoudig deze geweldige techniek integreren in jouw behandeling met directe hypnotherapie.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Hypno-EMDR Masterclass

HypnoWorld vinkje  Ben jij opzoek naar een aanvulling van jouw therapeutische toolbox?
HypnoWorld vinkje Zou jij graag deze techniek leren toepassen in combinatie met hypnose ?
HypnoWorld vinkje Wil jij graag de effectiviteit van jouw behandelingen vergroten?

Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

EMDR is een zeer populaire therapie die verbluffend goede resultaten biedt bij mensen die traumatische klachten hebben. Daarnaast wordt EMDR ook vaak ingezet voor onder andere angsten & fobieën , rouwverwerking en een negatief zelfbeeld.

Hypno-EMDR is een protocol dat de succesvolle technieken van EMDR combineert met hypnotherapie waardoor een unieke behandelmethode ontstaat die beter controleerbaar is en veel betere resultaten oplevert. Door deze techniek in hypnose toe te passen zijn er in de regel ook beduidend minder behandelingen nodig. Tevens zijn er verschillende technieken uit de EMDR die bij iedere hypnotherapie behandeling kunnen worden ingezet om jouw succes te vergroten.

In deze 2 daagse masterclass leer jij de volledige behandelmethode waarbij aandacht is voor ieder onderdeel en detail van de behandeling, van voorgesprek tot evaluatie. Twee dagen lang hard aan de slag gaan maar wel met voldoende afwisseling tussen theorie, demonstraties en zelf oefenen. Deze masterclass is voor iedereen geschikt die graag EMDR wil leren toepassen tijdens hypnose en van een hands-on approach houdt, kennis leren maar ook direct toepassen. Voor het volgen van deze masterclass is echter wel noodzakelijk dat jij over voldoende kennis en ervaring beschikt op het gebied van hypnotherapie.

Inhoud van de masterclass Hypno-EMDR:

• Effectief EMDR toepassen tijdens een hypnotherapie behandeling
• De effectiviteit van al jouw hypnotherapie behandelingen vergroten
• Alle do’s en dont’s bij het gebruik van EMDR
• Aanpassingen in jouw intakegesprek om af te stemmen op deze nieuwe technieken en de klant te primen voor een emotionele verandering
• De inhoud en behandelmethode afstemmen op de cliënt
• Hoe bereid je de klant voor op een emotionele confrontatie met zijn of haar probleem
• Behandelen van trauma’s, angsten & Fobieën, rouwverwerking of een negatief zelfbeeld
• Een unieke inductiemethode die past bij de behandeling
• Een speciaal ontworpen hypnose script dat kan worden gebruikt om de EMDR targets vast te stellen

Voor wie is de cursus geschikt?

Iedereen die minimaal een basiscursus hypnotherapie heeft gevolgd of professioneel werkzaam is met hypnose.

1
Voorbereiding op de Hypno-EMDR masterclass
Het minimaal aantal deelnemers voor deze masterclass is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de masterclass kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Sommige cursussen, masterclasses of opleidingen zijn te boeken door gebruik te maken van het STAP-Budget. Kijk in het hoofdmenu onder 'cursusoverzicht' - 'STAP-Budget' welke scholingen hiervoor in aanmerking komen. Indien de kosten voor een scholing reeds voldaan zijn, kan er geen correctie meer plaatsvinden met de middelen uit het STAP-Budget.
Nee, voor deze masterclass geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.
Hoe ga je te werk?Voor het inschrijven van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt.Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.Kom terug op deze pagina en klik opnieuw op de datum en locatie waarop je wilt deelnemen. Je kunt nu je plaats reserveren voor deze datum en locatie.Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten
EMDR toepassen in de hypnotherapiepraktijk
Prijs:
€499