Aan verlanglijst toevoegen

Energetische Workshop Persoonlijke Balans

Koop cursus
5.0
2 beoordelingen
Deelgenomen: 28 studenten
Duur: klassikaal: 14 DCU
lezingen: 1
Niveau: Beginner

Juni, 2022

STAP-aanmeldingsbewijs

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Cursusdata

Energetische Workshop Persoonlijke Balans

Smartphones in portrait mode geven alleen essentiële informatie weer. Voor aanvullende informatie en het STAP-budget, gebruik je smartphone in landscape mode!

Tweedaagse Energetische Workshop met een afwisselend en boeiend programma. Met kennis, veel oefeningen en inzichten die jou persoonlijk versterken en die je direct kunt toepassen.

Energetische workshop Highlights

Deze 2-daagse basis training is niet alleen een cadeautje voor jezelf, het legt ook nog eens de basis indien je werkzaam wilt zijn als Energetisch hypnotiseur.

Deze training is bedoelt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar eigen energiepatronen. Daarvoor is het belangrijk om goed om te kunnen gaan met de invloed die de “buitenwereld” heeft op onze persoonlijke energie. Het goed gebruiken van energie kan jouw persoonlijke leven maar ook je zakelijke leven een positieve wending geven.

Tijdens Energetische Workshop wordt voornamelijk de nadruk gelegd op het effectief om gaan met je eigen energie (Persoonlijke Balans). Omgaan met energie, Alles is energie… Energie stroomt en er zijn verschillende manieren om de energiestroming positief te beïnvloeden. Tijdens deze intensieve 2-daagse training leer jij:

  • bewust te worden van energie en hoe je er mee om kunt gaan
  • hoe je de energie van jezelf in balans kunt brengen
  • je leert om te aarden, spanning los te laten, energie op te laden en in je kracht te komen
  • je leert je energiesysteem te reinigen en te beschermen
  • je laat los wat je niet langer bij je wilt dragen en maakt plaats voor nieuwe, positieve ervaringen
  • je leert te voelen in plaats van te denken
  • het leren toepassen van de Wet van aantrekkingskracht

Hierdoor geef jij een positieve boost aan je leven en kun je genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Je zult merken dat een krachtige en evenwichtige uitstraling een positief effect heeft op de gebeurtenissen in je leven en op je omgeving.

Energetische balans – voor wie geschikt?

  • mensen die hun persoonlijke leven willen verrijken
  • therapeuten die in de toekomst energetische hypnose willen gaan toepassen

Vooropleiding

Een speciale vooropleiding is niet nodig, iedereen die zijn/haar leven op een positieve wijze anders vorm wil geven is van harte welkom.

Vervolgopleiding tot Energetisch Hypnotiseur

Aansluitend op de workshop Energetische balans zal een tweedaagse masterclass Energetische Hypnose gegeven worden. Hiermee wordt het mogelijk om cliënten te behandelen met Energetische Hypnose. We kunnen pas een ander goed helpen indien we zelf goed in balans zijn. Je leert hier hoe je een diepe energetische connectie kunt maken met je cliënt. Maar ook hoe jij je eigen energie kunt sturen en gebruiken om mensen positief te beïnvloeden.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

1
Voorbereiding op de Energetische workshop Persoonlijke Balans
2
Downloads Persoonlijke Balans
Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de workshop kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Sommige cursussen, masterclasses of opleidingen zijn te boeken door gebruik te maken van het STAP-Budget. Kijk in het hoofdmenu onder 'cursusoverzicht' - 'STAP-Budget' welke scholingen hiervoor in aanmerking komen. Indien de kosten voor een scholing reeds voldaan zijn, kan er geen correctie meer plaatsvinden met de middelen uit het STAP-Budget.
Bekijk het tabblad "STAP-budget" of deze cursus in aanmerking komt.

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs!

groen=beschikbaar, oranje=bijna vol, rood=volgeboekt

Combi opleiding Energetische Hypnose (€ 874,00, geen bijbetaling)


5.0
5 Van de 5
2 Beoordelingen

Gedetailleerde Beoordeling

Sterren 5
2
Sterren 4
0
Sterren 3
0
Sterren 2
0
Sterren 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Toon meer
Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Energetische Workshop Persoonlijke Balans
5 van 5
5
2 beoordelingen
Prijs:
€375
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.