Aan verlanglijst toevoegen

Energetische Workshop Persoonlijke Balans

Koop cursus
5.0
3 beoordelingen
Ingeschreven: 5 studenten
Duur: klassikaal: 14 DCU
lezingen: 0
Niveau: Beginner
Energetische Workshop Persoonlijke Balans

Tweedaagse Energetische Workshop met een afwisselend en boeiend programma. Met kennis, veel oefeningen en inzichten die jou persoonlijk versterken en die je direct kunt toepassen.

HypnoWorld werkt nauw samen met andere docenten en onderwijsinstellingen. Deze workshop is ontworpen aan de hand van praktijksituaties door Gerry Wijnands en is bedoelt als persoonlijke verrijking op het energetische vlak

Energetische workshop Highlights

Deze 2-daagse basis training is niet alleen een cadeautje voor jezelf, het legt ook nog eens de basis indien je werkzaam wilt zijn als Energetisch hypnotiseur.

Deze training is bedoelt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar eigen energiepatronen. Daarvoor is het belangrijk om goed om te kunnen gaan met de invloed die de “buitenwereld” heeft op onze persoonlijke energie. Het goed gebruiken van energie kan jouw persoonlijke leven maar ook je zakelijke leven een positieve wending geven.

Tijdens Energetische Workshop wordt voornamelijk de nadruk gelegd op het effectief om gaan met je eigen energie (Persoonlijke Balans). Omgaan met energie, Alles is energie… Energie stroomt en er zijn verschillende manieren om de energiestroming positief te beïnvloeden. Tijdens deze intensieve 2-daagse training leer jij:

 • bewust te worden van energie en hoe je er mee om kunt gaan
 • hoe je de energie van jezelf in balans kunt brengen
 • je leert om te aarden, spanning los te laten, energie op te laden en in je kracht te komen
 • je leert je energiesysteem te reinigen en te beschermen
 • je laat los wat je niet langer bij je wilt dragen en maakt plaats voor nieuwe, positieve ervaringen
 • je leert te voelen in plaats van te denken
 • het leren toepassen van de Wet van aantrekkingskracht

Hierdoor geef jij een positieve boost aan je leven en kun je genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Je zult merken dat een krachtige en evenwichtige uitstraling een positief effect heeft op de gebeurtenissen in je leven en op je omgeving.

Energetische balans – voor wie geschikt?

 • mensen die hun persoonlijke leven willen verrijken
 • therapeuten die in de toekomst energetische hypnose willen gaan toepassen

Vooropleiding

Een speciale vooropleiding is niet nodig, iedereen die zijn/haar leven op een positieve wijze anders vorm wil geven is van harte welkom.

Vervolgopleiding tot Energetisch Hypnotiseur

Aansluitend op de workshop Energetische balans zal een tweedaagse masterclass Energetische Hypnose gegeven worden. Hiermee wordt het mogelijk om cliënten te behandelen met Energetische Hypnose. We kunnen pas een ander goed helpen indien we zelf goed in balans zijn. Je leert hier hoe je een diepe energetische connectie kunt maken met je cliënt. Maar ook hoe jij je eigen energie kunt sturen en gebruiken om mensen positief te beïnvloeden.

1
Voorbereiding op de Energetische workshop Persoonlijke Balans

Hoe ga je te werk?

Voor het inschrijven van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:

 1. Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt.
 2. Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.
 3. Kom terug op deze pagina en klik opnieuw op de datum en locatie waarop je wilt deelnemen. Je kunt nu je plaats reserveren voor deze datum en locatie.

Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.

Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

5.0
5 Van de 5
3 Beoordelingen

Gedetailleerde Beoordeling

Sterren 5
3
Sterren 4
0
Sterren 3
0
Sterren 2
0
Sterren 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Toon meer
Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten
Energetische Workshop Persoonlijke Balans
5 van 5
5
3 beoordelingen
Prijs:
€375