Hypnobirthing – Geboorte Hypnose basis

Koop cursus
Ingeschreven: 2 studenten
Duur: Klassikaal: 2 dagen (16DCU)
lezingen: 0
Niveau: Gevorderd

Hypnobirthing masterclass

Hypnobirthing Masterclass
30 Oct, 2021 09:00HypnoseCentrum Boxmeer

Opmerking: Indien er data vermeld staan, dan staat hierbij alleen de startdatum vermeld (eerste lesdag). In de cursusomschrijving staat aangegeven hoeveel dagen van toepassing zijn.

Hypnobirthing - geboortehypnose

Reeds lange tijd is er vanuit onze oud-studenten vraag naar een masterclass met betrekking tot geboorte hypnose / Hypnobirthing Door de inzet van Dortie Gielen en Jorrit de Feber is dit nu werkelijkheid geworden en biedt HypnoWorld voor het eerst een volwaardige masterclass aan waarbij vrouwen een prettige zwangerschap en geboorte kunnen ervaren.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

HypnoWorld vinkje Zou jij graag aanstaande ouders op een professionele manier willen helpen om een stressvrije zwangerschap en pijnvrije geboorte te beleven?
HypnoWorld vinkje Zou jij graag jouw Toolkit willen uitbreiden zodat jij zwangere vrouwen zowel in een groep als individueel kunt begeleiden?
HypnoWorld vinkje Ben je op zoek naar extra omzetmogelijkheden en wil je actief zijn in een echte niche?

Dan is deze masterclass jou op het lijf geschreven!

Geboorte hypnose heeft al sinds 1989 geweldige resultaten bereikt. Door de hypnosetechnieken die de zwangere vrouw zelf leert toepassen, ontwikkeld zij de tools en het vertrouwen om een stressvrije, natuurlijke en prettige geboorte te ervaren. Door gebruik te maken van verschillende technieken leren wij aanstaande ouders beter in contact te staan met zichzelf en hun baby, wat de hechting bevorderd. Spanning en stress worden losgelaten en het zelfvertrouwen en het vertrouwen in elkaar worden verstrekt. Vrouwen leren in balans te komen en te blijven zowel voor- als na de zwangerschap en de bevalling.

Wat ga je leren in de masterclass hypnobirthing?

In deze 2 dagen durende masterclass leer jij zelf een cursus geboortehypnose te geven waarbij wij stilstaan bij alles wat jij moet weten als docent. Uiteraard ga je ook zelf ervaren hoe het is om deze cursus te krijgen en leer je door dit in een ander perspectief te plaatsen nieuwe inzichten te verwerven. Hierdoor ontstaat een mooie afwisseling tussen het aannemen van de rol van docent en het ervaren van de cursus als cursist tijdens de verschillende hypnosesessies en oefeningen. Door de leermethode verwerf je niet alleen kennis maar ben je tevens in staat om de informatie en vaardigheden op een heldere manier over te brengen naar jouw cliënten.

De complete opleiding bestaat uit 2 masterclasses waarvan dit het eerste deel is. Hoewel wij iedereen aanbevelen om beide delen te volgen, is het lesmateriaal zo verdeeld dat jij na het volgen van dit eerste deel al in staat zult zijn om een volwaardige cursus te kunnen geven.

Inhoud van de masterclass Hypnobirthing

  • Effectief zwangere vrouwen begeleiden tijdens de zwangerschap en voorbereiden op het geboorteproces
  • Ademhalingstechnieken voor zwangere vrouwen
  • Oefeningen voor zwangere vrouwen
  • Groepshypnose geven tijdens een cursus
  • Verschillende tips en adviezen voor zwangere vrouwen voor een volledige holistische benadering
  • Alle do’s en dont’s bij het lesgeven aan zwangere vrouwen
  • Leren effectief lesgeven als docent
  • Een geboortehypnose cursus zelf ervaren
  • Alle nodige lesmaterialen voor het geven van de cursus die jij vrij mag gebruiken en aanpassen, waaronder: scripts, audiohypnose en powerpoint presentaties

Voorwaarden voor deelname

Bij deze masterclass wordt ervan uit gegaan dat de cursist reeds beschikt over de nodige voorkennis v.w.b. basis hypnosetechnieken. Toegelaten worden cursisten die reeds de Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken hebben gevolgd of een vergelijkbare opleiding hebben genoten, dit ter beoordeling van de docent(en).

 

Studieplan Hypnobirthing Basis

Bestandsgrootte: 132 kb

1
Voorbereiding op Hypnobirthing
Het minimaal aantal deelnemers voor deze masterclass is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de masterclass kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Sommige cursussen, masterclasses of opleidingen zijn te boeken door gebruik te maken van het STAP-Budget. Kijk in het hoofdmenu onder 'cursusoverzicht' - 'STAP-Budget' welke scholingen hiervoor in aanmerking komen. Indien de kosten voor een scholing reeds voldaan zijn, kan er geen correctie meer plaatsvinden met de middelen uit het STAP-Budget.
Nee, voor deze masterclass geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.
Hoe ga je te werk?Voor het inschrijven van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt.Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.Kom terug op deze pagina en klik opnieuw op de datum en locatie waarop je wilt deelnemen. Je kunt nu je plaats reserveren voor deze datum en locatie.Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten
Hypnobirthing – Geboorte Hypnose basis
Prijs:
€499