HypnoExperience instapcursus

Koop cursus
5.0
1 beoordeling
Deelgenomen: 2 studenten
Duur: 5 uur
lezingen: 0
Niveau: Beginner

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Cursusdata

Docenten

Giovanni Eleonora, West-Nederland

Janine Alting, Noord-Nederland

HypnoExperience instapcursus

Benieuwd wat hypnose en hypnotherapie nu precies is? Met deze korte maar leerzame HypnoExperience instapcursus ontdek je de geheimen van ons onderbewustzijn. We nemen je mee en geven je een kijkje in de keuken. Na afloop weet je niet alleen wat hypnose is en hoe het voelt, je kunt het in een eenvoudige vorm ook toepassen op jezelf en anderen. Bovendien een kennismaking en ideale start voor iedereen die de ambitie heeft om als zelfstandig praktijkhouder en hypnotherapeut aan de slag wil gaan.

HypnoExperience – wat mag ik verwachten?

Deze workshop is als het ware een kleine reis in de wereld van de hypnose. Je leert op deze dag wat hypnose nu werkelijk is, wat de toepassingen zijn en hoe jij jezelf en anderen op een eenvoudige maar krachtige manier kunt helpen bij fysieke, mentale en emotionele problemen en klachten. De bedoeling is dat je na deze instapcursus een goed overzicht hebt van de kracht van hypnose en zo eventueel een beter besluit kunt nemen t.a.v. een eventueel te volgen opleiding.

HypnoExperience zou deze benaming niet mogen dragen indien je ook niet zelf aan den lijve gaat ervaren hoe hypnose aanvoelt. Daarnaast zal je ook zelf in staat zijn om de hypnotische trance op te wekken bij anderen en enkele positieve suggesties mee te geven. Kortom: een leuke en leerzame kennismaking met het fenomeen hypnose!

Voor wie?

Iedereen vanaf een leeftijd van 18 jaar is welkom. Of je nu gewoon nieuwgierig bent of in hypnose en hypnotherapie een mogelijkheid ziet om een nieuwe carrière te starten. Laat je verbazen en beleef hoe onze enthousiaste docenten jou wegwijs maken in een vakgebied dat volop in ontwikkeling is.

Investering

De kosten voor de HypnoExperience instapcursus bedragen € 49,- Indien je bij ons een workshop, cursus of masterclass komt volgen, dan ontvang je deze € 49,- terug als een korting* indien je de scholing zelf betaald. Indien je gebruikmaakt van overheidssubsidie van maximaal € 1000,- (STAP-budget) hoef je een scholing niet zelf te betalen of voor te schieten. In dit geval kan de verstrekte kortingscode niet worden gebruikt.

Voor de HypnoExperience instapcursus geldt een minimaal deelnemersaantal van 4 personen. Indien dit aantal niet wordt bereikt, dan zal deze cursus worden afgelast. Het betaalde bedrag zal dan volledig teruggestort worden op de rekening van de cursist. Je loopt dus geen enkel risico!

* Korting niet van toepassing op aanbiedingen of i.c.m. andere kortingen

Cursusdata HypnoExperience instapcursus

Cursusdata en opleidingslocaties vind je bij het gebruik van een tablet, laptop of PC aan de linkerzijde. Gebruik je een smartphone, kantel deze dan 90 graden naar een breedteoverzicht (landscape mode) zodat alle data zichtbaar worden waarop de HypnoExperience instapcursus zal plaatsvinden.

Proef de sfeer

Onze scholingen vinden altijd klassikaal plaats op diverse locaties in Nederland. Hypnose leer je niet uit een boek of door deelneming aan een online seminar net zo min als je autorijden zou kunnen leren door een boek te lezen. Oefening baart kunst en door het volgen van onze instapcursus proef je meteen ook vriendelijke sfeer, onze gastvrijheid en natuurlijk de koffie, thee en versnaperingen die inbegrepen zijn.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

1
Voorbereiding op HypnoExperience
De instapcursus gaat door bij 4 of meer deelnemers. Bij minder deelnemers ontvang je tenminste 4 dagen voor aanvang van ons een e-mail bericht dat de cursus geannuleerd wordt. Je ontvangt de cursuskosten automatisch terug op de bankrekening waarvan het afgeschreven is.
Elke Nederlander vanaf 18 jaar kan in 2022 gebruikmaken van maximaal € 1000,- overheidssubsidie. Wanneer je bij ons een scholing kiest die qua prijs lager ligt dan € 1000,- dan hoef je deze niet zelf te betalen of voor te schieten. Ligt de cursusprijs hoger, dan betaal je de meerprijs uit eigen middelen. Hiervoor ontvang je t.z.t. een factuur van ons. Bekijk eens de speciale pagina waarop we uitleggen wat het STAP-budget inhoudt en hoe je er gebruik van kunt maken of neem telefonisch contact op voor meer informatie. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 13.00 uur o.n. 0800-0177 (gratis).
Na deelname aan de HypnoExperience instapcursus ontvang je van ons een kortingscode. Indien je een scholing boekt, kun je deze kortingscode op de betaalpagina ingeven waarna het kortingsbedrag meteen verrekent wordt op de totale cursusprijs.

Voor deze instapcursus is het STAP-budget niet van toepassing!

5.0
5 Van de 5
1 Beoordelingen

Gedetailleerde Beoordeling

Sterren 5
1
Sterren 4
0
Sterren 3
0
Sterren 2
0
Sterren 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Toon meer
Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
HypnoExperience instapcursus
Prijs:
€49
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.