Aan verlanglijst toevoegen

Hypnofasting

Koop cursus
Deelgenomen: 9 studenten
Duur: Klassikaal 1 dag (8DCU)
lezingen: 1
Niveau: Beginner

Juni, 2022

STAP-aanmeldingsbewijs

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Cursusdata

Hypno-Fasting

Smartphones in portrait mode geven alleen essentiële informatie weer. Voor aanvullende informatie en het STAP-budget, gebruik je smartphone in landscape mode!

HypnoFasting, een methode uit het beste van twee werelden! Een masterclass die hypnotherapeuten handvatten biedt om mensen met overgewicht in enkele behandelingen te helpen bij het realiseren van een nieuwe en gezonde eetgewoonte.

KTNO bijscholing nascholing GRO EREKND

Masterclass Hypno-Fasting Therapeut

Na het volgen van de masterclass Hypno-Fasting Therapeut, beschik je over de know-how om cliënten die kiezen- en in aanmerking komen voor hypno-fasting professioneel te begeleiden.

In een praktijk voor hypnotherapie zal een aanzienlijk deel van de cliënten bij je komen voor gewichtsreductie. Mensen die enkele kilootjes af willen vallen om weer in hun kleding te passen, mensen de lijden aan obesitas en derhalve wat meer gewicht kwijt moeten, maar ook mensen die willen kiezen voor een gezonder eet- en leefpatroon. Wanneer je meerdere methodes tot je beschikking hebt, niet iedere methode is geschikt voor iedereen, kun je jouw cliënten datgene bieden dat ze nodig hebben en wat in hun persoonlijke situatie het beste past. Wanneer cliënten vertrouwen hebben in de aangeboden methode zal dit de beste resultaten opleveren en dus gemakkelijker het doelgewicht bereikt worden.

Hypno-Fasting, twee wetenschappelijk bewezen, krachtige, succesvolle technieken gecombineerd: Intermitted Fasting en Hypnose! Samen vormen ze een zeer doeltreffende en veilige methode om gewicht te verliezen en blijvend en verantwoord het doelgewicht te bereiken. De kracht van hypnose gecombineerd met een gezondere levensstijl die je meer voordelen geeft dan alleen afvallen. Hypno-Fasting is gemakkelijk te begrijpen en daardoor ook gemakkelijker vol te houden. De hypnosesessies zullen voor een belangrijk deel bijdragen aan de motivatie en doorzettingsvermogen van je client zodat ze zelfs plezier gaan krijgen in het afvallen.

Wat is Intermitted Fasting?

Intermitted Fasting is al jarenlang ontzettend populair (al sinds de jaren 70) maar is de laatste jaren meer onderzocht en uitgewerkt met de kennis van nu. Was deze methode eerder een hype, inmiddels is het een beproefde en populaire methode die veel mensen met succes toepassen. Bij deze methode van afvallen, wissel je periodes van eten af met periodes van vasten. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden die je samen met jouw client kunt bespreken. Het meest populair is het 18/6 schema waarbij je dagelijks 16 uur vast en 8 uur lang normaal kunt eten.

De meerwaarde van Hypnose i.c.m. Intermitted Fasting

Het vergt best wat doorzettingsvermogen om je levensstijl blijvend te veranderen, zelfs ondanks het feit dat je periodes dat je niet vast voldoende kunt eten. Hier kan hypnose helpen om de gezonde levensstijl vol te houden en het doel te bereiken. Krachtige suggesties aan het onderbewustzijn verhoogt de motivatie waardoor ze zich blijvend beter gaan voelen over hun relatie met voedsel.

Wat ga je leren?

  • voor wie Intermitted Fasting geschikt is en voor wie niet
  • de diverse mogelijkheden van Intermitted Fasting
  • hoe snel je client resultaat mag verwchten
  • hoe lang je aaneengesloten Intermitted Fasting mag doen
  • hoe je hypnosesessies gaat inzetten en hiermee de mint-set van de client gaat beïnvloeden teneinde ook daadwerkelijk het gestelde doel te behalen
  • hoe je jouw client stimuleert om negatieve houdingen en denkpatronen los te laten en om te zetten naar positief denken
  • en nog veel meer…

Voor wie en voorwaarden

Deze masterclass is geschikt voor hen die reeds beschikken over een eigen praktijk of werkzaam zijn als hypnotiseur of hypnotherapeut. Daarnaast is deze masterclass ook aan te raden voor gewichtsconsulenten die beschikken over enige basiskennis m.b.t. hypnosetechnieken en Hypnose-Fasting zien als een aanvullende en werkzame behandelmethode om doelen te bereiken.

Om deel te kunnen nemen aan deze masterclass is enige basiskennis noodzakelijk. Geen basiskennis voorhanden? Volg onze Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken waarna je moeiteloos kunt deelnemen aan de meeste van onze masterclasses.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

1
Voorbereiding op de masterclass Hypno-Fasting
2
Downloads Hypnotherapie-Fasting
Gelukkig maken we zelden mee dat een cursus geen doorgang kan vinden. Toch zijn er voor elke cursus ook een minimaal aantal cursisten nodig. Dit aantal kan voor elke cursus en cursuslocatie anders zijn en staat duidelijk vermeld op het inschrijfformulier. Bij elke datum kun je zelf zien wat het minimaal aantal cursisten moet zijn en hoeveel cursisten zich reeds hebben ingeschreven. Inschrijven is mogelijk tot 4 dagen voordat de cursus begint. Indien een cursus niet kan doorgaan doordat het minimaal aantal cursisten niet is gehaald of door overmacht, dan wordt elke cursist hiervan 3 dagen van te voren via e-mail op de hoogte gesteld. Wij raden iedereen aan om te wachten met het eventueel boeken van overnachtingen totdat duidelijk is of de cursus doorgaat.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, direct na het afronden van de training kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Bekijk het tabblad "STAP-budget" of deze cursus in aanmerking komt.
Nee, voor deze training geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.

Data nog niet beschikbaar

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.