Hypnose bij bessure – HypnoVital

Koop cursus
Ingeschreven: 0 studenten
Duur: Klassikaal, 2 dagen (1ec)
Niveau: Gevorderd
HypnoVital - Hypnose bij blessure

2-Daagse Masterclass Hypnovital: Optimaliseer Herstel met “Hypnose bij Blessure”

In Nederland telt de fitnessbranche meer dan 3 miljoen enthousiastelingen. Veel van deze deelnemers zoeken manieren om hun vitaliteit te verbeteren. Echter, een aanzienlijk aantal heeft ook te kampen met blessures en zoekt naar effectieve behandelmethoden via fitness. Met de focus op “hypnose bij blessure“, biedt het Hypnovital-programma hier een unieke oplossing voor.

Als fitness professional heb je nu de kans om je cliënten nog beter van dienst te zijn. Hoe? Door ze te introduceren in de wereld van “hypnose bij blessure”. Vooral fysiotherapeuten merken dat cliënten met chronische klachten zoals rugpijn, nekklachten en schouderpijn vaak langdurig in behandeling blijven, soms wel tot 24 weken per jaar. Maar wat als deze behandeltijd drastisch verminderd kan worden?

Dankzij uitgebreide meta-analyses is aangetoond dat hypnose aanzienlijk effectiever is in pijnbestrijding dan behandelingen zonder hypnose. Het Hypnovital “hypnose bij blessure” programma staat hier centraal in. Als fitness professional speel je een cruciale rol in het herstelproces van cliënten. Niet alleen kun je hun bewegingsangst, veroorzaakt door blessures, wegnemen, maar je kunt ook hun pijn daadwerkelijk verminderen.

Het Hypnovital-programma leert je hoe je “hypnose bij blessure” kunt combineren met jouw fitnessroutines, om zo cliënten optimaal te ondersteunen.

Inhoud van de Masterclass “Hypnose bij Blessure”:

 Overzicht van verschillende sportblessures
De samenwerking met fysiotherapeuten versterken
Verbetering van flexibiliteit en mobiliteit
EHBO-technieken bij sportongevallen met “Hypnoherstel”
Toepassen van passieve training bij blessures
Inzicht in placebo en nocebo effecten
Begrip van celgeheugen en spiergeheugen
Relatie tussen immuunsysteem, stress en blessures
Technieken binnen Hypnovital, zoals:
– “Tijdlijn Jump Techniek”
– “Being Comfortable Adjust Techniek”
– “Pijn Erase Techniek”
– “Cross Brain Stimulatie Techniek”
– “Stress Reductie Techniek”

Cursusduur en opleidingsniveau

Deze masterclass omvat 2 lesdagen met een totaal van 16 docent contacturen (DCU) en 12 zelfstudie uren (totaal 1 ec). Na het volgen van de masterclass is er de mogelijkheid tot intervisie waarbij met oud-cursisten ervaringen gedeeld – en nieuwe inzichten besproken kunnen worden. Affiniteit met sport is uiteraard een pré.

Voor deze masterclass is geen examen van toepassing. Bij 100% aanwezigheid en na het voldoen van het volledige cursusgeld ontvangt de cursist een gedrukt en gewaarmerkt certificaat van deelname. Deze scholing is aangeboden ter accreditatie voor verschillende beroepsorganisaties.

Om de kwaliteit van onze trainingen en scholingen in stand te houden dan wel te verbeteren, vragen wij conform ons ISO-9001 kwaliteitsmanagementplan iedere deelnemer na afloop een enquêteformulier in te vullen. Hierdoor worden wij in de gelegenheid gesteld om onze service- en kwaliteitsdoelstellingen te evalueren en, indien van toepassing, bij te stellen.

Samenvatting masterclass Hypnose bij blessure

De masterclass Hypnose bij blessure is een pittige, intensieve maar ook praktische 2-daagse masterclass die jouw skills als professional naar een hoger niveau tilt. Om de gebruikte technieken goed te kunnen begrijpen is algemene kennis van hypnosetechnieken en enige algemene kennis van de fysiologie van de mens een vereiste. Als introductie adviseren wij de HypnoVital Practitioner opleiding aan of een gelijkwaardige opleiding, dit ter beoordeling van de docent.

Giovanni Eleonora De docent voor de scholing is G.E. Eleonora, meervoudig gecertificeerd als fysiotherapeut, Complementair therapeut, Personal Trainer, en heeft jarenlange ervaring als Register Hypnotherapeut en Coach Persoonlijke Ontwikkeling. Daarnaast is Giovanni zowel Mentor als inspirator en staat ingeschreven in het Cpion en SNRO-register.

Bereid je voor om je cliënten op een geheel nieuw niveau te begeleiden met “hypnose bij blessure” en schrijf je nu in voor de Masterclass Hypnovital.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Hypnose bij bessure – HypnoVital
Prijs:
€749