Reeds deelgenomen: 197 studenten
Duur: Klassikaal: 2 dagen (1ec)
lezingen: 1
Niveau: Beginner

Cursusdata Hypnose Therapie & Regressie

Docenten

Giovanni Eleonora, West-Nederland

Janine Alting, Noord-Nederland

Beslisboom STAP-budget

Beslisboom Laag 4
Cursus Hypnose Therapie & Regressie

Smartphones in portrait mode geven alleen essentiële informatie weer. Voor aanvullende informatie en het STAP-budget, gebruik je smartphone in landscape mode!

De tweedaagse cursus Hypnose Therapie en Regressie staat in het teken van basis regressietechnieken, zelf- en groepshypnose, ondernemersvaardigheden en praktijkvoering en maakt als module 3 onderdeel uit van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut.

Hypnose Therapie & Regressie

De cursus  Hypnose Therapie & Regressie (module 3) is een vervolg op de cursus Advanced Hypnosetechnieken en maakt tevens deel uit van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Aan bod komen o.a. verschillende technieken om succesvol leeftijdsregressie toe te passen. Omdat regressie een veelomvattende techniek is, wordt hier alleen ingegaan op de basis. Verder komen verschillende aspecten van het opstarten van een eigen praktijk aan bod. In deze cursus wordt eveneens aandacht geschonken aan zelfhypnose (met EEG), het succesvol doorvoeren van groepshypnose, leren we o.a. hoe de JOI methode werkt en gaan we nader in op bijvoorbeeld een non-verbale inductie en de werking van onze hersenen tijdens een hypnosesessie.

Hypnose Therapie & Regressie – Het doel:

Als professionele hulpverlener kun je mensen middels hypnose helpen bij zowel eenvoudige- als meer complexe issues. Hiertoe beheers je verschillende methoden. Je bent in staat om groepshypnose sessies uit te voeren en kunt jouw cliënten onze unieke zelfhypnosemethode aanleren. Daarnaast kun je cliënten helpen door het uitvoeren van een eenvoudige leeftijdsregressie en/of progressie. Om als regressietherapeut aan de slag te gaan, kunnen wij je van harte de tweedaagse regressie masterclass van Gerry Wijnands aanbevelen!

Een goede hypnotherapeut zijn is één, een goede ondernemer zijn is iets anders. Tijdens de cursus Hypnose Therapie & Regressie komen allerlei zaken aan de orde die te maken hebben met praktijkvoering zodat je ook op dit vlak kunt profiteren van onze kennis en ervaringen.

Mogelijkheden en Vooropleiding

Om deel te kunnen nemen aan de cursus Hypnose Therapie & Regressie is algemene kennis van hypnose noodzakelijk. Je beschikt over voldoende kennis indien je hebt deelgenomen aan de Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken. Indien je elders reeds een cursus hebt gevolgd, is het besluit tot definitieve deelname aan deze cursus ter beoordeling van de docent.

Indien deze cursus deel uitmaakt van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, dan kun je de opleiding afronden door deel te nemen aan de laatste module, Pijnreductie, Anesthesie en Acute zorg.

Voor wie is de cursus geschikt?

•Psychologen en natuurgeneeskundigen
•Mensen die een cursus NLP of een basiscursus hypnose hebben gevolgd en meer specifieke kennis willen opdoen
•Hypnotherapeuten (welke werken met Ericsoniaanse hypnose)
•Mensen die eenvoudige sessies met leeftijdsregressie/progressie willen uitvoeren
•Mensen die een carrière willen starten als zelfstandig hypnose therapeut

Therapie & regressie – wat je gaat leren!

 • Beginnen als register Hypnotherapeut
 • Inrichting praktijkruimte, uitstraling, benadering cliënten
 • Wetgeving, bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid, Privacy
 • Promotie, Reclame & Marketing
 • Werken met directe suggesties
 • Het inzetten van verdiepers (ankers, posthypnose)
 • Succesvol groepshypnose toepassen
 • Het individueel aanleren van zelfhypnose
 • Non-verbale inductie
 • Info over hersengolven in relatie tot trance
 • Hidden-Fix universele sessie (= JOI methode)
 • Basis Leeftijdsregressie (ISE, SSE, Informed Child techniek) & progressie

Duur van de scholing en lestijden

De duur van deze scholing is 2 dagen. De lestijden zijn van 9.00 tot 17.00 uur. Vanaf 8.30 uur ben je van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers al even informeel met de andere cursisten kennis te maken.

Syllabus Therapie & Regressie

Voor aanvang van de scholing ontvang je in je online account het lesboekje. Ofschoon een voorbereiding niet nodig is, kun je dit lesboekje wel al downloaden. Alle overige bestanden zoals video’s etc ontvang je automatisch na het voltooien van de scholing.

Overige informatie

Naast de informatie op deze pagina en in het studieplan organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 145 kb

Informatie leslocatie Dordrecht

Bestandsgrootte: 141 kb

Informatie leslocatie Yde

Bestandsgrootte: 69 kb

Aanvragen STAP-budget

Deze opleiding is niet beschikbaar in het kader van de STAP-regeling!


5.0
5 Van de 5
3 Beoordelingen

Gedetailleerde Beoordeling

Sterren 5
3
Sterren 4
0
Sterren 3
0
Sterren 2
0
Sterren 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Toon meer
Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Hypnose Therapie en Regressie (mod.3)
Prijs:
€549