HypnoVital Spiritueel

Koop cursus
Ingeschreven: 0 studenten
Niveau: Gevorderd

Masterclass Hypnovital Spiritueel: Duik Dieper in de Spirituele Aspecten van Persoonlijke Groei en Verandering

De Spirituele Kern van Ons Bestaan

Spiritualiteit draait om de innerlijke erkenning dat er een kracht of entiteit bestaat die groter is dan onszelf. Dit besef gaat verder dan de fysieke en zintuiglijke ervaring van het dagelijks leven. We erkennen dat het universum waarvan we deel uitmaken, doordrenkt is van een kosmische of goddelijke energie. Hierbij wordt een vleugje mystiek aangeraakt. Mystiek, als discipline, onderzoekt en legt uit hoe persoonlijke ervaringen en kennis van bewustzijnstoestanden die verder gaan dan onze standaard percepties, begrepen kunnen worden.

De Rol van Trauma’s in Ons Leven

Stel je voor: een cliënt benadert je met de wens om gezonder te leven, fitter te worden en wat gewicht te verliezen. Jullie beginnen samen met veel enthousiasme aan een trainingsprogramma. Maar na een tijdje geeft de cliënt op; het gewenste resultaat blijft uit en oude gewoonten zijn moeilijk te veranderen. Waarom? Misschien heeft je cliënt in het verleden een traumatische ervaring ondergaan, zoals pesten, mishandeling, ontslag, of een andere ingrijpende gebeurtenis. Deze traumatische ervaringen kunnen invloed hebben op diverse aspecten van hun leven, zoals eetgewoonten, slaappatronen en algemene levensstijl. Het kan ook zijn dat de cliënt zich bewust is van deze traumatische gebeurtenissen en er misschien over heeft gesproken of zelfs therapie voor heeft gehad, maar de kern van het probleem niet heeft kunnen oplossen.

Het Doorbreken van Traumatische Blokkades met Hypnovital Spiritueel

Met de technieken van Hypnovital Spiritueel kunnen deze diepgewortelde trauma’s worden aangepakt. Dit wordt gedaan door middel van regressietherapie, waarbij de cliënt terugkeert naar het moment van het trauma om de emotionele lading die het heeft veroorzaakt en die de verdere persoonlijke ontwikkeling in de weg staat, te identificeren en op te lossen. Door deze emotionele blokkades op te heffen, kan je cliënt met hernieuwde motivatie en zonder belemmeringen jouw trainingsprogramma volgen.

Inhoud van het Masterclass Programma:

  1. Introductie tot regressietherapie: wat is het en wat zijn de mogelijke toepassingen?
  2. Een blik op de geschiedenis van regressie.
  3. Het verband tussen regressietherapie en gewichtsverlies.
  4. Hoe regressie het uithoudingsvermogen kan beïnvloeden.
  5. Het potentieel van regressie voor het vergroten van doorzettingsvermogen.
  6. De relatie tussen regressie en algehele vitaliteit.
  7. Wat is een abreactie en hoe hiermee om te gaan.
  8. De Hypnovital Theta Timeline Regressie methode.
  9. De Hypnovital Theta Timeline Vitality Inception methode.
  10. Verschillende regressiescripts en hun toepassingen.

Door deel te nemen aan deze masterclass krijg je diepgaand inzicht in de kracht van regressietherapie en hoe het kan worden gebruikt om het leven van je cliënten te transformeren.

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
HypnoVital Spiritueel
Prijs:
€749