Aan verlanglijst toevoegen

Informatiebijeenkomst HypnoWorld Opleidingen

Duur: ca. 2,5 uur
Niveau: Beginner
Informatiebijeenkomst HypnoWorld Opleidingen

Op regelmatige basis organiseert HypnoWorld Opleidingen een informatiebijeenkomst met betrekking tot de door haar aangeboden workshops, cursussen, opleidingen en masterclasses. Het doel van deze middag/avond is om geïnteresseerden zo goed en breed mogelijk te informeren over de inhoud van de trainingen. Daarnaast gaan we in op de mogelijkheden en toekomstperspectieven die je hebt na het volgen van een opleiding. De informatieavonden vindt plaats in Boxmeer (Noord-Brabant). Aan het bijwonen van een informatiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Gegevens Zoom Meeting:

Link: klik hier om naar Zoom te gaan
Meeting ID: 968 8385 9041
Passcode: 123456

Waarom een informatiebijeenkomst?

Als je bij ons een training komt volgen, vinden wij het belangrijk dat je daarover een goed gevoel hebt. Niet alleen moet de training voldoen aan jouw wensen en behoeften, je moet je er ook welkom voelen. Persoonlijke aandacht staat bij HypnoWorld Opleidingen hoog in het vaandel, vandaar dat wij uitsluitend werken met kleine groepen waar je als cursist gehoord wordt. Tijdens een informatiebijeenkomst proef je de sfeer en kom je bovendien alles te weten over de wijze waarop onze opleidingen plaatsvinden. Natuurlijk niet onbelangrijk is, dat ook de inhoud van de diverse trainingen uitvoerig aan bod komt.

We doen ons uiterste best om op de pagina van elke training, zo volledig mogelijke informatie weer te geven, dit in de meeste gevallen onderbouwd met een onderliggend studieplan. Wij realiseren ons echter dat hiermee niet automatisch alle vragen beantwoord zijn. Een informatiebijeenkomst is dan ook een mooie gelegenheid om al je vragen te stellen.

Komt de datum ongelegen?

Geen nood, in Boxmeer maken we graag wat tijd beschikbaar voor een één-op-één gesprek. Hoewel wij op werkdagen nagenoeg altijd aanwezig zijn, willen we vragen om hiervoor wel eerst een telefonische afspraak te maken. HypnoWorld Opleidingen is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar op het gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

COVID-19

In verband met het coronavirus is het ons momenteel niet toegestaan om een informatiebijeenkomst op locatie te organiseren. We hebben daarom besloten deze bijeenkomst te verplaatsen naar een Zoom bijeenkomst. Hoewel het minder persoonlijk is, denken we er goed aan te doen om iedereen toch voldoende te informeren v.w.b. de uitgebreide mogelijkheden m.b.t. ons scholingsaanbod. De data staan op deze pagina vermeld. En O ja, de koffie en thee zijn gratis, neem gerust zoveel als je wilt 🙂

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten
Informatiebijeenkomst HypnoWorld Opleidingen
Prijs:
Gratis