Reeds deelgenomen: 2 studenten
Duur: variabel
Niveau: Beginner

Beslisboom STAP-budget

Beslisboom Laag 4
Informatiebijeenkomst HypnoWorld Opleidingen

Langs deze weg houden we graag contact met zowel geïnteresseerden als met (oud)cursisten. In een ongedwongen sfeer kun je regelmatig deelnemen aan een informatiebijeenkomst of borreluurtje 🙂

Borreluurtje

Gewoon gezellig wat bijkletsen over hypnose en hypnotherapie, dat is wat wij voor ogen hebben in dit uurtje. In de meeste gevallen is er geen vast onderwerp en kunnen we van alles bespreken, uiteraard gewoon vanuit huis en onder het genot van een kopje koffie/thee of een borreltje. Iedereen is van harte welkom. In de omgang respecteren we elkaars mening, wordt geen reclame toegestaan en discrimineren wij niet! Kom dus gewoon een binnen en praat mee!

Informatiebijeenkomst?

Op regelmatige basis organiseert HypnoWorld Opleidingen een informatiebijeenkomst met betrekking tot de door haar aangeboden workshops, cursussen, opleidingen en masterclasses. Het doel van deze middag/avond is om geïnteresseerden zo goed en breed mogelijk te informeren over de inhoud van de trainingen. Daarnaast gaan we in op de mogelijkheden en toekomstperspectieven die je hebt na het volgen van een opleiding. De informatieavonden vinden zowel plaats in Boxmeer als ook online. Voor data zie de linkerzijde op deze pagina.

Als je bij ons een training komt volgen, vinden wij het belangrijk dat je daarover een goed gevoel hebt. Niet alleen moet de training voldoen aan jouw wensen en behoeften, je moet je er ook welkom voelen. Persoonlijke aandacht staat bij HypnoWorld Opleidingen hoog in het vaandel, vandaar dat wij uitsluitend werken met kleine groepen waar je als cursist gehoord wordt. Tijdens een informatiebijeenkomst proef je de sfeer en kom je bovendien alles te weten over de wijze waarop onze opleidingen plaatsvinden. Natuurlijk niet onbelangrijk is, dat ook de inhoud van de diverse trainingen uitvoerig aan bod komt.

We doen ons uiterste best om op de pagina van elke training, zo volledig mogelijke informatie weer te geven, dit in de meeste gevallen onderbouwd met een onderliggend studieplan. Wij realiseren ons echter dat hiermee niet automatisch alle vragen beantwoord zijn. Een informatiebijeenkomst is dan ook een mooie gelegenheid om al je vragen te stellen.

Komt de datum ongelegen?

Geen nood, in Boxmeer maken we graag wat tijd beschikbaar voor een één-op-één gesprek. Hoewel wij op werkdagen nagenoeg altijd aanwezig zijn, willen we vragen om hiervoor wel eerst een telefonische afspraak te maken. HypnoWorld Opleidingen is op werkdagen van 10.00 uur tot 13.00 uur bereikbaar op het gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Informatiebijeenkomst & Borreluurtje
Prijs:
Gratis