Aan verlanglijst toevoegen

Instant Inductietechnieken workshop

Koop cursus
Deelgenomen: 2 studenten
Duur: Klassikaal: 7 DCU
lezingen: 1
Niveau: Beginner

Korte introductie

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Cursusdata

Instant Inductietechnieken

Niet alleen spectaculair maar ook nog eens snel en effectief. In de eendaagse workshop Instant Inducties / Instant inductietechnieken leer je alle ins- en outs over de wijze waarop je iedereen in zeer korte tijd in hypnose krijgt.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Instant inducties

In onze opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut behandelen we al een aantal technieken om de hypnotische staat te induceren. Hierbij maken we onderscheid tussen instant inductietechnieken, rapid inducties zoals de Dave Elman inductie en overige inducties w.o. de progressieve relaxatiemethode.

Op verzoek van onze cursisten hebben wij de nieuwe masterclass “Instant Inductietechnieken” ontwikkeld die volledig aansluit op de behoefte om snelle en effectieve inductiemethoden. De eendaagse ‘hands-on’ workshop is dan ook bij uitstek geschikt voor iedereen die zijn/haar “gereedschapskist” verder wil vullen en geavanceerde inductietechnieken onder de knie willen krijgen. Met de aanwijzingen in deze masterclass breng je iedereen, altijd en overal moeiteloos in hypnose!

Instant inductietechnieken – Wat je gaat leren

In deze intensieve training leren we je ‘s-wereld snelste en meest effectieve hypnotische inducties die o.a. worden gebruikt door vooraanstaande hypnotiseurs zoals Sean Michael Andrews die bekend staat als “Worlds Fastest Hypnotist”.

Leer alles wat je nodig hebt om zelfs moeilijke cliënten/vrijwilligers in enkele seconden in een diepe trance te verzetten. Ook indien je in het verleden geen succes had met snelle inducties, deze masterclass maakt van jou een ware meester in het vak zonder dat je daarbij hoeft te beschikken over speciale vaardigheden of talenten.

Niet alleen leer je verschillende nieuwe instant inducties, ook gaan we in deze workshop Instant Inductietechnieken hierbij uitvoerig in op hypnotisch taalgebruik, de pretalk, veiligheidsinstructies, testmethoden, overtuigingen en het herkennen van de hypnotische trance.

Wel of geen pretalk?
Suggestibiliteitstesten
Context en intentie
Vertrouwen, rapport en hypnotisch contract
Keuze om te werken met een hypnotisant
Omgaan met abreaties
Psychologie & Fysiologie
ABS-formule
Effectieve verdiepingstechnieken w.o. de Head Roll Deepener en Tapping
Hypnotisch taalgebruik / positieve formuleringen
Stemgebruik en attitude
Verborgen testen en hun nut
Het gebruik van ankers
Herkenning hypnotische trance
Positieve en negatieve hallucinaties
Diverse instant inductiemethoden w.o. de Handdrop Inductie, Handshake Interrupt Inductie, Hand Clasp Inductie, Arm pull Inductie, Ambiguous Touch (Milton Erickson), Dave Elman Inductie (modified bij Cal Banyon) en meer…

Voordelen van instant inducties

Veel hypnotiseurs en hypnotherapeuten maken uitsluitend gebruik van progressieve relaxatietechnieken. De reden hiervoor is vaak een gebrek aan opleiding of onzekerheid om snelle inducties uit te voeren. Rapid en instant inducties zijn niet alleen snel, ze zijn ook nog eens, mits correct uitgevoerd, bijzonder effectief. Deze inducties kunnen altijd en overal worden uitgevoerd en zijn veelzijdig toepasbaar voor o.a. demonstraties, straathypnose, shows en zeker niet in de laatste plaats ook in de moderne hypnotherapie praktijk. Snelle maar efficiënte inductietechnieken zorgen ervoor dat jouw focus volledig komt te liggen op de inhoud van de sessie.

Ontdek ook dé geheimen van succesvolle inductiemethoden en schrijf je nu in voor onze eendaagse workshop Instant Inductietechnieken.

Informatie betreffende de Workshop Instant Inductietechnieken

Naast de informatie op deze pagina organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

1
Voorbereiding op de workshop Instant Inducties
2
Downloads Instant Inducties
Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de workshop kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Sommige cursussen, masterclasses of opleidingen zijn te boeken door gebruik te maken van het STAP-Budget. Kijk in het hoofdmenu onder 'cursusoverzicht' - 'STAP-Budget' welke scholingen hiervoor in aanmerking komen. Indien de kosten voor een scholing reeds voldaan zijn, kan er geen correctie meer plaatsvinden met de middelen uit het STAP-Budget.
Nee, voor deze workshop geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.

Voor deze workshop is het STAP-budget niet van toepassing!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Instant Inductietechnieken workshop
Prijs:
€175
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.