Aan verlanglijst toevoegen

Instant Inductietechnieken workshop

Koop cursus
Ingeschreven: 1 student
Duur: Klassikaal: 7 DCU
lezingen: 0
Niveau: Beginner

Opmerking: Indien er data vermeld staan, dan staat hierbij alleen de startdatum vermeld (eerste lesdag). In de cursusomschrijving staat aangegeven hoeveel dagen van toepassing zijn.

Instant Inductietechnieken

Niet alleen spectaculair maar ook nog eens snel en effectief. In de eendaagse workshop Instant Inducties / Instant inductietechnieken leer je alle ins- en outs over de wijze waarop je iedereen in zeer korte tijd in hypnose krijgt.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Instant inducties

In onze opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut behandelen we al een aantal technieken om de hypnotische staat te induceren. Hierbij maken we onderscheid tussen instant inductietechnieken, rapid inducties zoals de Dave Elman inductie en overige inducties w.o. de progressieve relaxatiemethode.

Op verzoek van onze cursisten hebben wij de nieuwe masterclass “Instant Inductietechnieken” ontwikkeld die volledig aansluit op de behoefte om snelle en effectieve inductiemethoden. De eendaagse ‘hands-on’ workshop is dan ook bij uitstek geschikt voor iedereen die zijn/haar “gereedschapskist” verder wil vullen en geavanceerde inductietechnieken onder de knie willen krijgen. Met de aanwijzingen in deze masterclass breng je iedereen, altijd en overal moeiteloos in hypnose!

Instant inductietechnieken – Wat je gaat leren

In deze intensieve training leren we je ‘s-wereld snelste en meest effectieve hypnotische inducties die o.a. worden gebruikt door vooraanstaande hypnotiseurs zoals Sean Michael Andrews die bekend staat als “Worlds Fastest Hypnotist”.

Leer alles wat je nodig hebt om zelfs moeilijke cliënten/vrijwilligers in enkele seconden in een diepe trance te verzetten. Ook indien je in het verleden geen succes had met snelle inducties, deze masterclass maakt van jou een ware meester in het vak zonder dat je daarbij hoeft te beschikken over speciale vaardigheden of talenten.

Niet alleen leer je verschillende nieuwe instant inducties, ook gaan we in deze workshop Instant Inductietechnieken hierbij uitvoerig in op hypnotisch taalgebruik, de pretalk, veiligheidsinstructies, testmethoden, overtuigingen en het herkennen van de hypnotische trance.

Wel of geen pretalk?
Suggestibiliteitstesten
Context en intentie
Vertrouwen, rapport en hypnotisch contract
Keuze om te werken met een hypnotisant
Omgaan met abreaties
Psychologie & Fysiologie
ABS-formule
Effectieve verdiepingstechnieken w.o. de Head Roll Deepener en Tapping
Hypnotisch taalgebruik / positieve formuleringen
Stemgebruik en attitude
Verborgen testen en hun nut
Het gebruik van ankers
Herkenning hypnotische trance
Positieve en negatieve hallucinaties
Diverse instant inductiemethoden w.o. de Handdrop Inductie, Handshake Interrupt Inductie, Hand Clasp Inductie, Arm pull Inductie, Ambiguous Touch (Milton Erickson), Dave Elman Inductie (modified bij Cal Banyon) en meer…

Voordelen van instant inducties

Veel hypnotiseurs en hypnotherapeuten maken uitsluitend gebruik van progressieve relaxatietechnieken. De reden hiervoor is vaak een gebrek aan opleiding of onzekerheid om snelle inducties uit te voeren. Rapid en instant inducties zijn niet alleen snel, ze zijn ook nog eens, mits correct uitgevoerd, bijzonder effectief. Deze inducties kunnen altijd en overal worden uitgevoerd en zijn veelzijdig toepasbaar voor o.a. demonstraties, straathypnose, shows en zeker niet in de laatste plaats ook in de moderne hypnotherapie praktijk. Snelle maar efficiënte inductietechnieken zorgen ervoor dat jouw focus volledig komt te liggen op de inhoud van de sessie.

Ontdek ook dé geheimen van succesvolle inductiemethoden en schrijf je nu in voor onze eendaagse workshop Instant Inductietechnieken.

Informatie betreffende de Workshop Instant Inductietechnieken

Naast de informatie op deze pagina organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

1
Voorbereiding op de workshop Instant Inducties
Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de workshop kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Sommige cursussen, masterclasses of opleidingen zijn te boeken door gebruik te maken van het STAP-Budget. Kijk in het hoofdmenu onder 'cursusoverzicht' - 'STAP-Budget' welke scholingen hiervoor in aanmerking komen. Indien de kosten voor een scholing reeds voldaan zijn, kan er geen correctie meer plaatsvinden met de middelen uit het STAP-Budget.
Nee, voor deze workshop geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.
Hoe ga je te werk?Voor het inschrijven van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt.Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.Kom terug op deze pagina en klik opnieuw op de datum en locatie waarop je wilt deelnemen. Je kunt nu je plaats reserveren voor deze datum en locatie.Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten
Instant Inductietechnieken workshop
Prijs:
€175