Jeffrey Stephens 10 step protocol

Koop cursus
Reeds deelgenomen: 6 studenten
Duur: Klassikaal: 16 DCU
lezingen: 0
Niveau: Gevorderd

Cursusdata

Jeffrey Stephens protocol

Jeffrey Stephen certificaat

Leer in deze 2 intensieve dagen directe hypnose aan van de meester zelf: het Jeffrey Stephens Directe hypnose 10-stappen protocol. Het is een erg eenvoudig aan te leren, snel en universeel toepasbare methode voor krachtig hypnose-veranderwerk voor vrijwel elk issue. Je leert dus niet alleen mensen eenvoudig en doeltreffend te hypnotiseren, maar ook om de kracht achter directe hypnose zo intens mogelijk te benutten. Met dit unieke en snelle 10-stappenplan afkomstig van de inmiddels overleden wereldberoemde Meester Hypnotiseur Jeffrey Stephens kunnen meer dan 90% van de in de praktijk voorkomende issues vaak moeiteloos worden opgelost in sessies van ca. 15 minuten, zonder voorbereiding. Dit geeft, naast het zelfvertrouwen, ook meer tijd voor een intake en evt. andere zaken.

Het doel van deze intensieve tweedaagse opleiding is dat je leert om via een directe methode in slechts 15 minuten een goed resultaat te kunnen behalen, waarbij er meestal maar een enkele sessie nodig is, waar voorheen vaak vier of meer hypnotherapiesessies voor benodigd waren.

Jeffrey Stephens – Leer de geheimen!

Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn dat ook jij een zelfverzekerd hypnotiseur bent die in staat is om mensen eenvoudig te kunnen helpen met meest blijvende veranderingen in hun leven? Of hoe leuk het zou zijn om je vrienden en familie te vermaken met hypnose, of zelfs te helpen tussendoor met hun probleem. Of op een bijeenkomst een demonstratie te geven door het aantonen van de ontzagwekkende kracht van de menselijke geest met hypose? Dit kun jij nu leren in deze unieke en spannende weekendtraining!

Dit is je kans om de officiële Jeffrey Stephens Direct Hypnose Training bij te wonen en jezelf te certificeren naar een goed geïnformeerd en opgeleid hypnotiseur.

Stel je eens voor: je eigen praktijk waarbij je echte mensen met echte problemen kunt helpen in vaak in zo’n korte tijd. Deze mensen zullen je niet meer vergeten. En in deze opleiding zul je deze overtuiging aanleren!

De masterclass is ook uitermate geschikt voor hypnotherapeuten of andere therapeuten en coaches en bestaat uit veel praktijktraining c.q. oefenen en met vaak korte en duidelijke uitleg.

Al eerder opgeleide therapeuten van deze training delen vrijwel allemaal dezelfde conclusie: “had ik dit maar eerder geweten!“

En zo is het ook: je kunt uiteraard je eigen technieken blijven gebruiken die je al jarenlang succesvol uitoefent, maar hoe mooi zou het zijn om een techniek erbij te leren (een de complete sessie van begin tot eind) waar je altijd succesvol op terug kunt vallen, en deze zelfs later evt. kunt mengen met je eigen methodieken.

Tevens krijg je toegang tot hypnotische doel-bewoordingen voor meer dan 40 verschillende issues/problemen, zodat je direct al deze korte, krachtige en doordachte suggesties kunt toepassen.

Kort samengevat: heb je echt wel eens goed nagedacht over de levensveranderende kracht van hypnose?

Zoniet, stel je eens voor dat je in staat bent om iemands leven op een krachtig en blijvende manier te veranderen … voor vrienden, familie, cliënten etc.

Veeg b.v. een fobie weg in een sessie. Installeer puur zelfvertrouwen en zelfwaarde. Help met trauma’s of depressies, leer nieuwe bekwaamheden of zelfs vaardigheden. Laat mensen eenvoudig stoppen met roken of andere verslavingen. Help mensen om snel en eenvoudig af te vallen … en ga zo maar door.

Dit is geen fantasie. Deze dingen gebeuren dagelijks wereldwijd bij vele hypnotiseurs.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Ruud Nooijen, HypnoseMeester, mede-oprichter van het HypnoseCentrum Nederland, hypnose-fan in hart en nieren en officieel instructeur voor o.a. dit protocol. Na vele, vele duizenden mensen persoonlijk te hebben gehypnotiseerd word ik dagelijks geconfronteerd met de kracht van hypnose, en ben ik namens de in 2014 overleden hypnotiseur en vriend Jeffrey Stephens de gecertificeerde leraar om je dit protocol in de praktijk aan te leren. Ik leg het kort en krachtig uit, zal al je vragen beantwoorden en we zullen veel live oefenen. Veel doen dus zodat het er goed in zit! Zodat je binnen een paar dagen het vak goed begrijpt en daarmee gepassioneerd ook jij overal to-the-point mensen kunt helpen met elk issue, zelfs zonder voor te bereiden!

Jeffrey zelf had b.v. zo’n beetje vanaf zijn jeugd al zo veel meegemaakt met hypnose. Hier is een korte lijst van dingen die hij o.a. heeft ervaren:

 • Een vrouw geholpen om in slechts 9 dagen 5 kilo af te vallen (de hele sessie duurde niet meer dan 10 minuten!)
 • Een vrouw geholpen wiens hele schouder operationeel hersteld was om pijnvrij te zijn zonder medicatie, in minder dan 3 minuten
 • 2 mensen geholpen om hun hoogtevrees te resetten in slechts 4 minuten tezamen!
 • Een vrouw geholpen haar angst voor honden, gewichtsprobleem, chronische slaapprobleem én haar chocoladeverslaving op te lossen, waarbij elke sessie minder dan 10 minuten duurde!
 • Iemand met jarenlange, slopende fybromyalgie permanent geheel pijnvrij in te stellen in slechts enkele minuten
 • Een vrouw met jarenlange depressie weer echte liefde voor zichzelf te laten voelen in een sessie!
 • Een vrouw in de rolstoel met “psychosomatische bekkeninstabiliteit” binnen 10 minuten weer zelfs trappen laten lopen met een smile op haar gezicht!
 • Een man met loopproblemen weer blijvend normaal te laten lopen in enkele minuten!
 • Etc..

Deze voorbeelden zijn niet om het protocol van Jeffrey Stephens zo op een voetstuk te zetten, maar om te laten inzien wat er wel niet mogelijk is. Het was Jeffrey Stephens’s wens om deze kennis en wetenschap over te brengen . . .via dit protocol.

Feedback van veel ex-cursisten van dit protocol leert ons dat vrijwel allen het telkens weer blijven toepassen door de eenvoud, snelheid en resultaten.

En dit is waar deze directe hypnose masterclass ook over gaat. We geven je precies wat je nodig hebt om een eersteklas hypnotiseur te zijn. Je krijgt niet alleen theorie maar ook de telkens weer bewezen en geteste praktijk, want je gaat het ervaren, ondergaan, uitvoeren en begrijpen.

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs!

i-Controll & Jeffrey Stephens Protocol (€ 998,00, geen bijbetaling)

Alle cursussen zijn van 9.00 - 17.00 uur

 • Dordrecht, 1 & 2 april (i-Controll) + 29 & 30 april (Jefrrey Stephens) 2023 (haal nu jouw STAP-aanmeldingsbewijs en meld je aan in het STAP-portaal op 2 januari of 1 maart vanaf 10.00 uur)
 • Boxmeer, 3 & 4 oktober (i-Controll) + 17 & 18 oktober (Jeffrey Stephens) 2023 (haal nu jouw STAP-aanmeldingsbewijs en meld je aan in het STAP-portaal op 3 juli of 1 september vanaf 10.00 uur)


Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Jeffrey Stephens 10 step protocol
Prijs:
€499
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina