Aan verlanglijst toevoegen

Jeffrey Stephens 10 step protocol

Koop cursus
Deelgenomen: 6 studenten
Duur: Klassikaal: 16 DCU
lezingen: 0
Niveau: Gevorderd

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Cursusdata

Jeffrey Stephens protocol

Jeffrey Stephen certificaat Uniek in Europa. Heel snel échte hypnose aanleren van de meesters. Het Jeffrey Stephens 10-step protocol is een directe, snelle en universeel toepasbare methode voor echt hypnose-veranderwerk. Het maakt niet uit welk issue: afvallen, stoppen met roken. Dus niet alleen mensen hypnotiseren, maar de kracht ervan direct omzetten om elk probleem aan te passen, voor iedereen en overal! Met het unieke, snelle 10-stappenplan, afkomstig van de wereldberoemde hypnotiseur Jeffrey Stephens kunnen meer dan 90% van de in de praktijk voorkomende issues moeiteloos worden opgelost in slechts enkele minuten, zonder voorbereiding. Omdat een dergelijke uitspraak veel twijfel op kan roepen, kunnen we helaas alleen maar zeggen dat meepraten pas mogelijk is na het meemaken.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Het doel van deze zeer intensieve tweedaagse opleiding is dat je leert om via een directe methode in slechts 15 minuten een resultaat te behalen waar alle andere (hypno)therapeuten meestal alleen maar van dromen. Je bereikt in slechts één enkele sessie alle resultaten waar je voorheen vaak vier of meer sessies nodig had.

Jeffrey Stephens – Leer de geheimen!

Ooit afgevraagd hoe het zou zijn om een ECHTE HYPNOTISEUR te zijn en in staat zijn om mensen te helpen met echte, blijvende verandering in hun leven? Ik vraag me af of je je realiseert hoe leuk het echt zou zijn om je vrienden en familie te vermaken, en zelfs te helpen tussendoor met elk issue, of op een feestje door het aantonen van de ontzagwekkende kracht van de menselijke geest. Stel je nu eens … voor even … dat je dit echt kunt leren in een unieke en spannende weekendtraining!

Dit is je kans om de enige echte Jeffrey Stephens Direct Hypnose Training bij te wonen en jezelf om te toveren tot een goed geïnformeerde, opgeleide Hypnotiseur om overal en altijd mensen te kunnen helpen. De mensen zullen je er levenslang dankbaar voor zijn.

Stel je voor, je eigen praktijk waarbij je echte mensen, met echte problemen kunt helpen in 1 korte sessie! Zolang je namelijk denkt dat dit niet kan, zal dit voor jou ook zo zijn. Dus dien je overtuigd te worden van de resultaten. En dat ga je beleven!

Deze power-masterclass, ontwikkeld door Jeffrey Stephens is ook uitermate geschikt voor hypnotherapeuten, of andere therapeuten en coaches, om zo ook eens te leren hoe het snel en krachtig kan. Meemaken is geloven. Al vele jarenlang opgeleide therapeuten hebben deze training bijgewoond met allemaal dezelfde conclusie: “had ik dit maar eerder geweten! “ En zo is het ook: je kunt uiteraard je eigen technieken blijven gebruiken die je al jarenlang succesvol uitoefent, maar hoe mooi zou het zijn om een techniek erbij te leren (een complete sessie van begin tot eind) waar je altijd succesvol op terug kunt vallen.

Heb je echt nagedacht over de levensveranderende kracht van hypnose?

Stel je eens voor dat je in staat bent om iemands leven op een krachtig en blijvende manier te veranderen … voor vrienden, familie, clienten etc. Veeg een fobie weg in een paar minuten. Installeer puur zelfvertrouwen en zelfwaarde. Help met trauma’s en depressies, leer bekwaamheden en zelfs atletische vaardigheden…in minuten!
Dit is geen fantasie, dit is geen wishful thinking. Deze dingen gebeuren dagelijks wereldwijd bij goede hypnotiseurs.

JE KUNT NU BIJ DIE ELITE-GROEP HOREN!!

Mijn naam is Ruud Nooyen, Hypnosemeester. Na vele, vele duizenden mensen te hebben gehypnotiseerd word ik dagelijks geconfronteerd met de wonderen van hypnose, en ben ik namens Jeffrey Stephens de enige gecertificeerde leraar om je dit ongelooflijke protocol in de praktijk aan te leren. Te doén! Hands-on training noemen we dat. Zodat het erin zit! Zodat je binnen een paar dagen echt goed word, gepassioneerd, en zodat ook jij overal iedereen heel erg snel kunt helpen met elk issue, zonder voorbereiding! Ik heb zo’n beetje alles gezien en meegemaakt met hypnose. Hier is een korte lijst van dingen die ik hiermee heb gedaan:

  • Een vrouw geholpen om in slechts 9 dagen 5 kilo af te vallen (de hele sessie duurde niet meer dan 10 minuten!)
  • Een vrouw geholpen wiens hele schouder operationeel hersteld was om pijnvrij te zijn zonder medicatie, in minder dan 3 minuten
  • 2 mensen geholpen om hun hoogtevrees te resetten in slechts 4 minuten tezamen!
  • Een vrouw geholpen haar angst voor honden, gewichtsprobleem, chronische slaapprobleem én haar chocoladeverslaving op te lossen, waarbij elke sessie minder dan 10 minuten duurde!
  • Iemand met jarenlange, slopende fybromyalgie permanent geheel pijnvrij in te stellen in slechts enkele minuten
  • Een vrouw met jarenlange depressie weer echte liefde voor zichzelf te laten voelen in minuten!
  • Een vrouw in de rolstoel met “psychosomatische bekkeninstabiliteit” binnen 10 minuten weer zelfs trappen laten lopen met een smile op haar gezicht!
  • Een man met loopproblemen weer blijvend normaal te laten lopen in enkele minuten!
  • Etc..

Deze voorbeelden zijn niet om op te scheppen hoe goed dat Jeffrey Stephens en Ruud Nooyen zijn. Wij willen alleen dat jij weet dat we ook ECHT de geheimen kennen waardoor echte hypnose werkt. Nou wil Jeffrey Stephens deze kennis en wetenschap overbrengen . . .via Ruud . . . naar jou!

Dit is waar deze directe hypnose masterclass ook over gaat. We geven je precies wat je nodig hebt om een eersteklas hypnotiseur te zijn. Je krijgt niet alleen theorie – dit is de praktijk, getest en bewezen met doen-doen-doen materiaal.

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

1
Voorbereiding op de Jeffrey Stephens masterclass
Het minimaal aantal deelnemers voor deze masterclass is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de masterclass kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Sommige cursussen, masterclasses of opleidingen zijn te boeken door gebruik te maken van het STAP-Budget. Kijk in het hoofdmenu onder 'cursusoverzicht' - 'STAP-Budget' welke scholingen hiervoor in aanmerking komen. Indien de kosten voor een scholing reeds voldaan zijn, kan er geen correctie meer plaatsvinden met de middelen uit het STAP-Budget.
Nee, voor deze masterclass geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.

Deze masterclass zal naar verwachting in 2023 worden toegevoegd aan het STAP-budget.

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Jeffrey Stephens 10 step protocol
Prijs:
€499
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.