Mind Switch Technieken

Koop cursus
Deelgenomen: 0 studenten
Duur: Klassikaal: 2 dagen
lezingen: 0
Niveau: Beginner

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Cursusdata

Mind Switch Technieken

De tweedaagse training Mind Switch Technieken biedt jou 8 specifieke tools om weerstand of negatieve emoties te veranderen in positieve emoties.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Een praktijkgerichte training die:

HypnoWorld vinkje Jouw sessies meer succesvol maken
HypnoWorld vinkje Jouw zelfvertrouwen zal doen toenemen
HypnoWorld vinkje Jouw extra handvatten geeft als aanvulling op (directe)hypnosetechnieken
HypnoWorld vinkje Zorgt voor extra mond-tot-mond reclame

Deze training biedt jou als hypnotherapeut de mogelijkheid om zonder al te veel theoretische kennis direct aan de slag te gaan met 8 aanvullende technieken die hun inzet ruimschoots bewezen hebben. De ontwikkeling van deze training ligt in handen van Harry Heeg en Gerrie Schoutsen, beide gedreven om het maximale te halen uit elke sessie. Na jarenlange praktijkvoering hebben ze hun handen ineen geslagen om de meest succesvolle technieken te bundelen in een training die vooral praktisch van opzet is.

Mind Switch Technieken – het doel

Soms zou je wensen dat je net iets meer tools ter beschikking zou hebben. In deze training leer je maar liefst 8 aanvullende van deze tools waarvan je beslist wel eens hebt gehoord maar waarschijnlijk nog nooit eerder bent tegengekomen in een training. Met het beheersen van deze technieken vul je jouw “gereedschapskist” verder aan en ben je in staat om deze in te zetten ter verbetering van het resultaat bij jouw cliënten.

Wat je gaat leren – inhoud van de training Mind Switch Technieken

  1. De kracht van aandacht: een techniek uit de kwantum fysica om negatieve gedachten en pijn te neutraliseren.
  2. Energetisch helen: d.m.v. de omdraaitechniek leer je negatieve gedachten en emoties om te zetten naar positieve gedachten en emoties.
  3. Magische vuisten: door een vuist te vullen met alles wat met het issue te maken heeft en dan definitief los laten. De andere vuist vullen met alles wat nodig is en dit laten integreren.
  4. Magische handen: door je handen waar te nemen en deze hun eigen weg te laten gaan kun je een issue oplossen.
  5. Emotional Freedom Technique (EFT): een manier om d.m.v. kloptechniek problemen op te lossen.
  6. Symbology: door het issue te associëren met een symbool en dit perfect te maken lost het probleem op.
  7. Laat metaforen het werk doen: door het issue en het gewenste doel elk om te zetten in een metafoor en deze twee samen laten voegen wordt het probleem verwerkt en creëert een sterk positief gevoel.
  8. Goed gevoel geven: hier maken we een gebruik van een snelle inductie en gaan dan gelijk door naar een positief gevoel.

Daarnaast leer je ook nog eens een techniek die je op jezelf kunt toepassen. Je zult zien, wonderen bestaan…

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet nodig voor al diegene die reeds werkzaam zijn in een eigen praktijk. Deze cursus laat zich perfect combineren met de Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken en biedt in dit opzicht extra tools die niet aan de orde komen tijdens het aanleren van de basistechnieken.

Aanvullende informatie

Naast de informatie op deze pagina en in het studieplan organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

1
Voorbereiding op Mind Switch Technieken
Gelukkig maken we zelden mee dat een cursus geen doorgang kan vinden. Toch zijn er voor elke cursus ook een minimaal aantal cursisten nodig. Dit aantal kan voor elke cursus en cursuslocatie anders zijn en staat duidelijk vermeld op het inschrijfformulier. Bij elke datum kun je zelf zien wat het minimaal aantal cursisten moet zijn en hoeveel cursisten zich reeds hebben ingeschreven. Inschrijven is mogelijk tot 4 dagen voordat de cursus begint. Indien een cursus niet kan doorgaan doordat het minimaal aantal cursisten niet is gehaald of door overmacht, dan wordt elke cursist hiervan 4 dagen van te voren via e-mail op de hoogte gesteld. Wij raden iedereen aan om te wachten met het eventueel boeken van overnachtingen totdat duidelijk is of de cursus doorgaat.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Sommige cursussen, masterclasses of opleidingen zijn te boeken door gebruik te maken van het STAP-Budget. Kijk in het hoofdmenu onder 'cursusoverzicht' - 'STAP-Budget' welke scholingen hiervoor in aanmerking komen. Indien de kosten voor een scholing reeds voldaan zijn, kan er geen correctie meer plaatsvinden met de middelen uit het STAP-Budget.

Deze cursus zal in 2023 worden toegevoegd aan het STAP-budget

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.