Ingeschreven: 0 studenten
Duur: Klassikaal: 2 dagen
Niveau: Beginner

Cursusdata

Geen scholingen

Mind Switch Technieken

8 waardevolle tools: Mind Switch Technieken

De tweedaagse training Mind Switch Technieken biedt jou 8 specifieke tools om weerstand of negatieve emoties te veranderen in positieve emoties.

Een praktijkgerichte training die:

 Jouw sessies meer succesvol maken
 Jouw zelfvertrouwen zal doen toenemen
 Jouw extra handvatten geeft als aanvulling op (directe)hypnosetechnieken
 Zorgt voor extra mond-tot-mond reclame

Deze training biedt jou als hypnotherapeut de mogelijkheid om zonder al te veel theoretische kennis direct aan de slag te gaan met 8 aanvullende technieken die hun inzet ruimschoots bewezen hebben. De ontwikkeling van deze training ligt in handen van Harry Heeg en Gerrie Schoutsen, beide gedreven om het maximale te halen uit elke sessie. Na jarenlange praktijkvoering hebben ze hun handen ineen geslagen om de meest succesvolle technieken te bundelen in een training die vooral praktisch van opzet is.

Mind Switch Technieken – het doel

Soms zou je wensen dat je net iets meer tools ter beschikking zou hebben. In deze training leer je maar liefst 8 aanvullende van deze tools waarvan je beslist wel eens hebt gehoord maar waarschijnlijk nog nooit eerder bent tegengekomen in een training. Met het beheersen van deze technieken vul je jouw “gereedschapskist” verder aan en ben je in staat om deze in te zetten ter verbetering van het resultaat bij jouw cliënten.

Wat je gaat leren – inhoud van de training Mind Switch Technieken

  1. De kracht van aandacht: een techniek uit de kwantum fysica om negatieve gedachten en pijn te neutraliseren.
  2. Energetisch helen: d.m.v. de omdraaitechniek leer je negatieve gedachten en emoties om te zetten naar positieve gedachten en emoties.
  3. Magische vuisten: door een vuist te vullen met alles wat met het issue te maken heeft en dan definitief los laten. De andere vuist vullen met alles wat nodig is en dit laten integreren.
  4. Magische handen: door je handen waar te nemen en deze hun eigen weg te laten gaan kun je een issue oplossen.
  5. Emotional Freedom Technique (EFT): een manier om d.m.v. kloptechniek problemen op te lossen.
  6. Symbology: door het issue te associëren met een symbool en dit perfect te maken lost het probleem op.
  7. Laat metaforen het werk doen: door het issue en het gewenste doel elk om te zetten in een metafoor en deze twee samen laten voegen wordt het probleem verwerkt en creëert een sterk positief gevoel.
  8. Goed gevoel geven: hier maken we een gebruik van een snelle inductie en gaan dan gelijk door naar een positief gevoel.

Daarnaast leer je ook nog eens een techniek die je op jezelf kunt toepassen. Je zult zien, wonderen bestaan…

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet nodig voor al diegene die reeds werkzaam zijn in een eigen praktijk. Deze cursus laat zich perfect combineren met de Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken en biedt in dit opzicht extra tools die niet aan de orde komen tijdens het aanleren van de basistechnieken.

Aanvullende informatie

Naast de informatie op deze pagina en in het studieplan organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Deelnemer Studiebudget

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday