Mindfulness Training

Koop cursus
Reeds deelgenomen: 8 studenten
Duur: 1 dag
lezingen: 0
Niveau: Beginner

Beslisboom STAP-budget

Beslisboom Laag 4
Mindfulness Training

Eén dag boordevol mindfulness Jij wilt weten of mindfulness iets voor jou is en wat het voor je kan betekenen om bewuster aanwezig te zijn in het hier en nu. Of misschien wil je je eerder opgedane ervaringen opfrissen. Na deze eendaagse training weet je hoe mindfulness werkt en beschik je al over praktische mindfulness oefeningen die je kunnen helpen om uit automatische reacties te stappen en bewustere keuzes te maken.

Eéndaagse Mindfulness Training

Deze training maakt jou sterker. Met deze ééndaagse Mindfulness training weet je precies: Waar sta je? Wat zijn je doelen? En wat heb je nodig om daar te komen? Met hulp van de trainer ga je heel gericht en gefocust aan de slag met jouw ontwikkeling. En haal je er dus het maximale uit.

Inhoud van de training Mindfulness

Wellicht ben je nu benieuwd welke onderwerpen in de training ééndaagse Mindfulness aan de orde komen. Daarover zo meteen meer! Eerst willen we vermelden dat deze training gegeven zal worden door Ayse Kalyon. Hoewel Ayse al meer dan 25 jaar actief is in het bedrijfsleven als administrateur, is zij zich blijven ontwikkelen door voortdurend opleidingen te blijven volgen. De laatste jaren heeft zij zich toegerust op NLP, Hypnose, Reiki, Toegepaste Psychologie, EMDR, Theta Healing, Quantum Magnetisme en gewichtsconsulente. Ze is opgeleid tot het hoogste niveau binnen het landschap van NLP en is dan ook NLP Master Coach.

Ayse heeft haar eigen Opleidingsinstituut in Dordrecht waar ze haar persoonlijke ervaringen, inzichten in combinatie met haar opleidingen gebruikt om het beste uit mensen naar boven te halen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat zij haar talenten nu ook in wil inzetten om cursisten van HypnoWorld naar een hoger niveau te begeleiden.

Onderwerpen die aan bod komen:

In deze Masterclass komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Je leert praktische mindfulness oefeningen die je direct kunt toepassen
  • Je kunt uit de automatische piloot stappen
  • Je weet hoe mindfulness je helpt om meer rust en keuzevrijheid te ervaren
  • Je leert wat zelfcompassie is en wat het kan betekenen voor je veerkracht

Je versterkt de volgende competentie(s):

  • Stressbestendigheid
  • Zelfontwikkeling
  • Zelfsturing

Voorwaarden voor deelname

Ervaar je stress op je werk en kan je thuis moeilijk ontspannen? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en wil je weer grip krijgen op je werk en leven? Leef in het hier en nu en maak bewuste keuzes in plaats van weer dezelfde fouten te maken. Met mindfulness bereik je dat. Ben je nieuwsgierig wat mindfulness voor jou kan betekenen, dan is deze eendaagse training voor jou.

Studieplan Mindfulness training

Bestandsgrootte: 18 kb

Informatie leslocatie Dordrecht

Bestandsgrootte: 141 kb

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs!

Panic Attack Upside Down & Mindfulness (€ 1000,00, geen bijbetaling)

Panic Attack van 10.00 - 16.00 uur

Mindfulness van 10.00 - 17.00 uur

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Mindfulness Training
Prijs:
€495