NLP Basis Coach

Koop cursus
Reeds deelgenomen: 3 studenten
Duur: klassikaal: 6 dagen
lezingen: 0
Niveau: Beginner

Cursusdata NLP Basis Coach

Beslisboom STAP-budget

Beslisboom Laag 4
Persoonlijk Leiderschap met NLP

Onze NLP Basis Coach Opleiding is een 6-daagse klassikale opleiding, geschikt voor iedereen die de krachtige NLP-methodieken wil integreren in het dagelijkse leven. Hoewel Neurolinguïstisch Programmeren prima gebruikt kan worden voor het bevorderen van persoonlijke groei, is de lesstof voornamelijk afgestemd op het gebruik in een zakelijke of bedrijfsmatige omgeving.

NLP Basis Coach Opleiding – meer informatie

Als NLP coach is het je vak om je coachees bewust te laten worden van onbewuste processen én veranderingsprocessen in beweging te brengen in iemands denken, doen en voelen. Met NLP heb je de beschikking over een groot aantal technieken, tools en mindsets dat je de mogelijkheid geeft om het maximale uit het leven van je zelf én anderen te halen. Hiertoe leer je de wisselwerking tussen drie belangrijke elementen, te weten: modelleren, analyse van de subjectieve ervaring en communicatietechnieken.

Studieprogramma – wat ga je leren?

In deze opleiding ga je leren om snel en diepgaand contact aan te gaan met anderen. Je gaat leren om op diverse niveaus te communiceren en hierbij gebruik te maken van onbewuste signalen. Je leert om je vaardigheden nog beter toe te passen om zo mensen verbaal- en non-verbaal te lezen en aan te sluiten op zijn of haar leefwereld. Met die vaardigheid in de vingers kun je (onbewuste) blokkades, motivatie, belemmeringen, doelen en intenties identificeren en beïnvloeden.
Ook leer je de basisvaardigheden van coachen om je cliënten bewust te laten worden van onbewuste processen én diepgaande veranderingen in beweging te brengen in iemands denken, doen en voelen.

Deze opleiding biedt kennis en inzichten om je NLP technieken en coach vaardigheden op een hogere level te bevorderen. De interactieve en nieuwe kennis over je denken, doen en voelen aansturen verhoogt je inzicht in jezelf en anderen. Aan het einde van dit programma heb je een helder beeld van de kracht en ontwikkelpunten van je cliënt en van jezelf.

Een greep uit de onderdelen:

 Sleutels voor diepgaande verbinding
 Onbewuste werking van mentale associatie
 Pijn-plezier principe
 Interpreteren en beïnvloeden van non-verbaal gedrag
 Persoonlijke verandering op een veilige manier
 NLP vooronderstellingen
 Submodaliteiten: leren ontdekken en veranderen van je interne film
 Hoe je gedachten bepalen hoe je je voelt en wat je doet
 Visuele Swish: de techniek voor het afleren van slechte gewoontes
 Elimineren van negatief denken in een paar minuten
 Kinesthetische swish: inzetten van patroondoorbreking voor persoonlijke groei
 Gevoelens van angst, zenuwen en rusteloosheid stop zetten
 Het identificeren van diepliggende, onbewuste drijfveren
 Collapsing anchor: Identificeren en elimineren van emotionele stoorzenders
 Verankeren en (her)activeren van onbewuste hulpbronnen in je hele systeem
 Minder gevoelig te worden voor negativiteit van anderen
 Op diepgaand niveau aanpakken van slechte gewoontes
 Creëren van een aantrekkelijke toekomst
 Loslaten van negatieve gebeurtenissen uit het verleden
 Contact maken met je client
 Informatie verzamelen
 Structuur brengen in je sessies om resultaat te boeken
 Bepalen van datgene wat je werkelijk wilt
 Inzichten en technieken in coaching
 Overdracht en tegenoverdracht
 Interventietechnieken
 Gedragspatronen herkennen
 In 7 stappen een visie ontwikkelen

Doelgroep

Voor iedereen die door middel van NLP-methodieken verder wil groeien in coaching vaardigheden. De opleiding is bij uitstek geschikt voor 3 doelgroepen:

1. Voor een ieder die NLP wilt inzetten voor persoonlijke groei.
2. Voor een ieder die NLP wilt inzetten voor zakelijke doeleinden.
3. Coaches, trainers en consultants.

Vooropleiding

Een vooropleiding is geen voorwaarde echter MBO+ werk- en -denkniveau en enige kennis van NLP is een pré.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 7-8 uur per bijeenkomst. Buiten de klassikale lessen werk je met een deelnemer en ga je elkaar coachen. Om de technieken direct in de praktijk te brengen ga je ook mensen in je omgeving coachen.

Bewijs van deelname

Je rondt deze opleiding af door onder begeleiding van je NLP trainer NLP technieken uit te voeren op jouw mededeelnemers. Er vindt een evaluatie plaats op jouw vaardigheden en persoonlijke groei. Het is een unieke mogelijkheid om je NLP vaardigheden te verfijnen en aan te scherpen. Er is geen examen of theorietoets. Een certificaat is na het volgen van de opleiding (minimaal 80% aanwezig) online beschikbaar.

LESPLANNING

  • Duur van de opleiding: 6 dagen
  • 6 dagen van 09.00 uur tot 17.00 uur

Aanmelding, kosten en betaling:

Aanmelden is mogelijk door op de knop “Koop cursus” te klikken en de procedure af te ronden d.m.v. betaling met bijvoorbeeld iDeal. Wil je het STAP-budget hiervoor gebruiken, klik dan op de knop (onder de afbeelding) met opschrift “STAP-aanmelding” voor meer informatie.

De kosten voor de 6-daagse opleiding bedragen € 1000,-. Dit bedrag is incl. koffie, thee, versnaperingen en een syllabus maar excl. lunches.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Informatie leslocatie Dordrecht

Bestandsgrootte: 262 kb

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs!

6-daagse opleiding NLP Basis Coach (€ 1000,-, geen bijbetaling)

Alle cursussen zijn van 9.00 - 17.00 uur

NEDERLANDSTALIG

  • Dordrecht, 14, 28 april, 19, 26 mei, 9, 23 juni 2023 (haal nu jouw STAP-aanmeldingsbewijs en meld je aan in het STAP-portaal op 28 februari 2023 vanaf 10.00 uur)
  • Dordrecht, 8, 22 september, 13, 27 oktober, 24 november, 8 december 2023 (haal nu jouw STAP-aanmeldingsbewijs en meld je aan in het STAP-portaal op 1 mei of 3 juli 2023 vanaf 10.00 uur)

TURKS


Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Prijs:
€1.495 €1.000