NLP Communicatieve Vaardigheden

Koop cursus
5.0
3 beoordelingen
Ingeschreven: 84 studenten
Duur: Klassikaal: 2 dagen
lezingen: 1
Niveau: Beginner

Cursusdata

Communicatieve Vaardigheden

Smartphones in portrait mode geven alleen essentiële informatie weer. Voor aanvullende informatie en het STAP-budget, gebruik je smartphone in landscape mode!

Tijdens deze tweedaagse training leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

Leer hoe miljoenen mensen hebben geleerd om expert te worden in communiceren en te verbinden

In deze training maak je kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), een verzameling van mentale technieken gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. En wel die technieken waarmee je leert je communicatieve vaardigheden naar een hoger level te brengen.

NLP wordt inmiddels ingezet door miljoenen mensen om zelfvertrouwen te vergroten, angsten en onzekerheid te verminderen, meer passie en inspiratie te ontwikkelen en de impact van communicatie te vergroten.

De Training NLP Communicatieve Vaardigheden is een interactieve cursus, de hele cursus doe je actief mee met de groep.

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor coaches en therapeuten op MBO+ niveau. Tegelijkertijd zijn ook managers, docenten en iedereen die communicatieve vaardigheden op Masterniveau willen ontwikkelen welkom bij deze training.

Doel en opzet

Deze training biedt kennis en inzichten om je communicatieve vaardigheden op een hoger level te bevorderen. De interactieve en nieuwe kennis over verbale en non-verbale taalpatronen communicatie tools verhoogt je inzicht in jezelf en anderen. Je ontwikkeld kennis en concreet toepasbare vaardigheden voor het communiceren met persoonlijke en zakelijke relaties. Dit doe je aan de hand van het theoretische en interactie lesmateriaal. Aan het einde van dit programma heb je een helder beeld van je eigen manier van communiceren en herken je verbale en non-verbale signalen van anderen.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Bewust- en onbewust taalgebruik
  • Inzicht en bewustwording
  • Communiceren volgens NLP-methodes
  • Persoonlijke kernkwaliteiten en valkuilen
  • Verbeterpunten en belemmeringen in taalgebruik
  • Connectie tussen verbale en non-verbale communicatie

Voorwaarden voor deelname

Voor deze training is mbo+ denk- en werkniveau gewenst maar geen voorwaarde.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Download studieplan

Bestandsgrootte: 88 kb

Informatie leslocatie Dordrecht

Bestandsgrootte: 258 kb

1
Voorbereiding op Communicatieve Vaardigheden
2
Downloads Communicatieve Vaardigheden
Het minimaal aantal deelnemers voor deze training is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de training kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Bekijk het tabblad "STAP-budget" of deze cursus in aanmerking komt.
Nee, voor deze training geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs!

Combi training NLP Persoonlijk Leiderschap en Communicatieve Vaardigheden (€ 1000,00, geen bijbetaling)

groen=beschikbaar, oranje=bijna vol, rood=volgeboekt

Nederlandstalig

Turks


5.0
5 Van de 5
3 Beoordelingen

Gedetailleerde Beoordeling

Sterren 5
3
Sterren 4
0
Sterren 3
0
Sterren 2
0
Sterren 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Toon meer
Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
NLP Communicatieve Vaardigheden
5 van 5
5
3 beoordelingen
Prijs:
€499
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina