Panic Attack Upside Down

Koop cursus
Reeds deelgenomen: 7 studenten
lezingen: 0
Niveau: Gevorderd

Beslisboom STAP-budget

Beslisboom Laag 4
Angst en paniek

Tijdens deze eendaagse Masterclass leer je hoe je door middel van spierontspanning paniek- en angststoornissen kunt behandelen. Zo kun je spierontspanningstechnieken ook gebruiken bij stress en pijn.

Angst- en Paniekaanvallen behandelen d.m.v. spierontspanning

In deze training maak je kennis met de Ziya Yazici- methode. Met deze technieken leer je angst- en paniekstoornissen snel en effectief te behandelen.

Leer in één dag de ZIYA YAZICI-Methode om Angststoornissen en Paniekaanvallen effectief te behandelen door spierontspanning

 Wil jij een effectief manier leren om je cliënten of je naasten direct te helpen bij paniekaanvallen, angststoornissen, stress en/ of pijn?
 Deze masterclass is gebaseerd op jarenlange onderzoeken en ervaringen direct uit de praktijk van Ziya Yazici.

Inhoud van de training Angst- en Paniekstoornissen effectief verhelpen

Wellicht ben je nu benieuwd welke onderwerpen in de training Angst- en Paniekstoornissen aan de orde komen. Daarover zo meteen meer! Eerst willen we vermelden dat deze training gegeven zal worden in twee talen door de eigenaar van de methode Ziya Yazici, in het Turks met directe vertaling door Ayse Kalyon. Ziya Yazici is de eerste nationale fitnessatleet van Turkije en in deze branche werd hij:

vijf keer kampioen van Turkije, Eén keer kampioen van Balkan en Europa, en hij werd vierde in de wereld. Hij werkte als docent aan de Istanbul University School of Physical Education and Sports.

Hij is al 25 jaar fitnesstrainer. Hij geeft advies over gezonde fitness, afvallen, bodybuilding, “het belang van bewegen bij angst- en paniekstoornissen”. Hij heeft drie boeken uitgegeven, waarvan twee in samenwerking met doc. Mehmet Uzel. Deze twee boeken worden in Turkije op de universiteit gebruikt als hulpboeken. Het derde boek gaat over hoe men paniekaanvallen en angststoornissen kan oplossen.

Ayse Kalyon is de vertaler in deze training en geeft zelf diverse trainingen bij Hypnoworld. Hoewel Ayse al meer dan 25 jaar actief is in het bedrijfsleven als administrateur, is zij zich blijven ontwikkelen door voortdurend opleidingen te blijven volgen. De laatste jaren heeft zij zich toegerust op NLP, Hypnose, Reiki, Toegepaste Psychologie, EMDR, Theta Healing, Quantum Magnetisme en gewichtsconsulente. Ze is opgeleid tot het hoogste niveau binnen het landschap van NLP en is dan ook NLP Master Coach en Hypnotherapeuten Trainer.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Wat is paniekaanval?
 • Oorzaken van paniekaanvallen
 • Paniekaanval symptomen
 • Verschil tussen paniekaanval en angststoornis
 • Affirmaties en suggesties
 • Stretching van onder andere:
  • Longus colli
  • Scalenius anterior, medius, posterior
  • Levator scapula
  • Sternocleidomastoideus
  • Splenius capitis solenius cervicis
  • Rectus abdominis

Tijdens de training zal er ook interactief geoefend worden om zo de technieken goed in de vingers te krijgen.

Voorwaarden voor deelname

Voor deze training is mbo+ denk- en werkniveau gewenst maar geen voorwaarde. Tevens is ervaring als masseur, fysiotherapeut, psycholoog, coach, therapeut of verpleegkundige ook wenselijk..

Studieplan Panic Attack Upside Down

Bestandsgrootte: 161 kb

Informatie leslocatie Dordrecht

Bestandsgrootte: 141 kb

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs!

Panic Attack Upside Down & Mindfulness (€ 1000,00, geen bijbetaling)

Panic Attack van 10.00 - 16.00 uur

Mindfulness van 10.00 - 17.00 uur


Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Panic Attack Upside Down
Prijs:
€695