NLP Persoonlijk Leiderschap & Communicatieve Vaardigheden

Koop cursus
5.0
7 beoordelingen
Reeds deelgenomen: 166 studenten
Duur: Klassikaal: 5 dagen (40 DCU)
lezingen: 1
Niveau: Gevorderd

Cursusdata NLP Persoonlijk Leiderschap & Communicatieve Vaardigheden

Beslisboom STAP-budget

Beslisboom Laag 4
Communicatieve Vaardigheden

Smartphones in portrait mode geven alleen essentiële informatie weer. Voor aanvullende informatie en het STAP-budget, gebruik je smartphone in landscape mode!

Met  de 5-daagse klassikale training NLP Persoonlijk Leiderschap & Communicatieve Vaardigheden creëer je het vermogen om je eigen leven vorm te geven. We hebben niet altijd invloed op de omstandigheden om ons heen. Waar we wel invloed op hebben is op hoe we met deze omstandigheden omgaan. Je wordt begeleid bij zelfreflectie, werk je langs persoonlijke emotionele triggers en ontwikkel je de moedige vorm van geduld. Daarnaast leer je NLP te gebruiken om beter te leren communiceren en betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

3-dagen training Persoonlijk Leiderschap

Door te werken aan jouw persoonlijk leiderschap, neem je de verantwoordelijkheid over je eigen leven en werk je aan de vaardigheden om jezelf te leiden en te sturen.

 • Wil je ontdekken wat je werkelijk wilt in het leven?
 • Ben je benieuwd hoe je het vertrouwen in jezelf nog verder kan vergroten of heb je de wens steviger in je schoenen te staan of je communicatie met anderen te verbeteren.
 • Wil jij je passend en duidelijk uitspreken en je grenzen zowel verleggen als aan kunnen geven?
 • Wil je op je intuïtie leren vertrouwen?
 • Je zoekt een betere balans in je leven?
 • Je wilt meer succes als ondernemer in je eigen praktijk
 • Je wilt je profileren als professional in je vak en dit ook uiten naar je cliënten

Indien je één of meerder van deze vragen met “JA” beantwoord, dan kunnen we je geruststellen dat dit programma met praktische en de nieuwste persoonlijke ontwikkelingstechnologieën je mede in staat stelt om je persoonlijke leven en leven als professioneel hypnotherapeut te verrijken!

Inhoud van de training Persoonlijk Leiderschap

Wellicht ben je nu benieuwd welke onderwerpen in de training Persoonlijk Leiderschap aan de orde komen. Daarover zo meteen meer! Eerst willen we vermelden dat deze training gegeven zal worden door Ayse Kalyon. Hoewel Ayse al meer dan 25 jaar actief is in het bedrijfsleven als administrateur, is zij zich blijven ontwikkelen door voortdurend opleidingen te blijven volgen. De laatste jaren heeft zij zich toegerust op NLP, Hypnose, Reiki, Toegepaste Psychologie, EMDR, Theta Healing, Quantum Magnetisme en gewichtsconsulente. Ze is opgeleid tot het hoogste niveau binnen het landschap van NLP en is dan ook NLP Master Coach.

Ayse heeft haar eigen Academy waar ze haar persoonlijke ervaringen, inzichten in combinatie met haar opleidingen gebruikt om het beste uit mensen naar boven te halen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat zij haar talenten nu ook in wil inzetten om cursisten van HypnoWorld naar een hoger niveau te begeleiden met deze unieke training.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Je beperkte overtuigingen
 • Je interne dialoog en hoe je deze kunt veranderen
 • Interne conflicten en hoe je deze kunt oplossen
 • Kracht gevende overtuigingen op onbewust niveau installeren
 • Concrete technieken en effectieve strategieën
 • Het installeren van emoties als zelfvertrouwen, innerlijke rust en passie
 • Oproepen van gewenste emoties, waar en wanneer je wilt
 • Je herkent, erkent en bewaakt je eigen grenzen
 • Assertiviteit: je durft voor jezelf op te komen
 • Meer in verbinding komen met jezelf
 • Richting geven aan je leven

De technieken die gebruikt worden om de doelstellingen te behalen, komen voort uit o.a: NLP, Zelfhypnose, Ademhalingstechnieken, Meditatie en Visualisatie.

2-dagen training Communicatieve Vaardigheden

In deze training maak je kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), een verzameling van mentale technieken gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. En wel die technieken waarmee je leert je communicatieve vaardigheden naar een hoger level te brengen.

NLP wordt inmiddels ingezet door miljoenen mensen om zelfvertrouwen te vergroten, angsten en onzekerheid te verminderen, meer passie en inspiratie te ontwikkelen en de impact van communicatie te vergroten.

De Training NLP Communicatieve Vaardigheden is een interactieve cursus, de hele cursus doe je actief mee met de groep.

Inhoud van de training Communicatie Vaardigheden

Deze training biedt kennis en inzichten om je communicatieve vaardigheden op een hoger level te bevorderen. De interactieve en nieuwe kennis over verbale en non-verbale taalpatronen communicatie tools verhoogt je inzicht in jezelf en anderen. Je ontwikkeld kennis en concreet toepasbare vaardigheden voor het communiceren met persoonlijke en zakelijke relaties. Dit doe je aan de hand van het theoretische en interactie lesmateriaal. Aan het einde van dit programma heb je een helder beeld van je eigen manier van communiceren en herken je verbale en non-verbale signalen van anderen.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Bewust- en onbewust taalgebruik
 • Inzicht en bewustwording
 • Communiceren volgens NLP-methodes
 • Persoonlijke kernkwaliteiten en valkuilen
 • Verbeterpunten en belemmeringen in taalgebruik
 • Connectie tussen verbale en non-verbale communicatie

Voorwaarden voor deelname

Voor deze training is mbo+ denk- en werkniveau gewenst maar geen voorwaarde. Iedereen met de ambitie om persoonlijke prestaties in het zakelijke en persoonlijke leven te optimaliseren is van harte welkom op de vijfdaagse training die wordt gegeven in twee delen waarvan 1 x 3 dagen en 1 x 2 dagen.

Bewijs van deelname

Indien je minimaal 80% van de lestijden aanwezig bent geweest, ontvang je voor deze cursus een certificaat. Het certificaat is na de laatste lesdag te downloaden in je persoonlijke online omgeving. Indien je liever over een gedrukt certificaat beschikt, is dit te bestellen in onze shop.

Aanmelding, kosten en betaling:

Aanmelden is mogelijk door op de knop “Koop cursus” te klikken en de procedure af te ronden d.m.v. betaling met bijvoorbeeld iDeal. Wil je het STAP-budget hiervoor gebruiken, klik dan op de knop (onder de afbeelding) met opschrift “STAP-aanmelding” voor meer informatie.

De kosten voor de 4-daagse cursus bedragen € 1000,-. Dit bedrag is incl. koffie, thee, versnaperingen en een syllabus maar excl. lunch.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Studieplan Persoonlijk Leiderschap

Bestandsgrootte: 70 kb

Studieplan Communicatieve Vaardigheden

Bestandsgrootte: 62 kb

Informatie leslocatie Dordrecht

Bestandsgrootte: 141 kb

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs door op de groene link te klikken!

NLP Persoonlijk Leiderschap & Communicatieve Vaardigheden (€ 1000,00, geen bijbetaling)

NEDERLANDSTALIG

TURKS

 • Dordrecht, 2,3 & 4 juni + 10 & 11 juni 2023 (haal nu jouw STAP-aanmeldingsbewijs en meld je aan in het STAP-portaal op 28 februari of 1 mei 2023 vanaf 10.00 uur)
 • Dordrecht, 15,16 & 17 september + 23 & 24 september 2023 (haal nu jouw STAP-aanmeldingsbewijs en meld je aan in het STAP-portaal op 1 mei of 3 juli 2023 vanaf 10.00 uur)
 • Dordrecht, 20,21 & 22 oktober + 28 & 29 oktober 2023 (haal nu jouw STAP-aanmeldingsbewijs en meld je aan in het STAP-portaal op 3 juli of 1 september 2023 vanaf 10.00 uur)
 • Dordrecht, 17,18 & 19 november + 25 & 26 november 2023 (haal nu jouw STAP-aanmeldingsbewijs en meld je aan in het STAP-portaal op 3 juli of 1 september 2023 vanaf 10.00 uur)
 • Dordrecht, 15,16 & 17 december + 23 & 24 december 2023 (haal nu jouw STAP-aanmeldingsbewijs en meld je aan in het STAP-portaal op 1 september of 1 november 2023 vanaf 10.00 uur)
5.0
5 Van de 5
7 Beoordelingen

Gedetailleerde Beoordeling

Sterren 5
7
Sterren 4
0
Sterren 3
0
Sterren 2
0
Sterren 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Toon meer
Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
NLP Persoonlijk Leiderschap & Communicatieve Vaardigheden
Categorie:
5 van 5
5
7 beoordelingen
Prijs:
€1.249 €1.000