Persoonlijk Leiderschap met NLP

Koop cursus
5.0
4 beoordelingen
Ingeschreven: 84 studenten
Duur: Klassikaal: 3 dagen (24DCU)
lezingen: 1
Niveau: Gevorderd

Cursusdata

Reviews

Persoonlijk Leiderschap met NLP

Smartphones in portrait mode geven alleen essentiële informatie weer. Voor aanvullende informatie en het STAP-budget, gebruik je smartphone in landscape mode!

Met persoonlijk leiderschap creëer je het vermogen om je eigen leven vorm te geven. We hebben niet altijd invloed op de omstandigheden om ons heen. Waar we wel invloed op hebben is op hoe we met deze omstandigheden omgaan. Je wordt begeleid bij zelfreflectie, werk je langs persoonlijke emotionele triggers en ontwikkel je de moedige vorm van geduld.

Door te werken aan jouw persoonlijk leiderschap, neem je de verantwoordelijkheid over je eigen leven en werk je aan de vaardigheden om jezelf te leiden en te sturen.

3-daagse training Persoonlijk Leiderschap

 • Wil je ontdekken wat je werkelijk wilt in het leven?
 • Ben je benieuwd hoe je het vertrouwen in jezelf nog verder kan vergroten of heb je de wens steviger in je schoenen te staan of je communicatie met anderen te verbeteren.
 • Wil jij je passend en duidelijk uitspreken en je grenzen zowel verleggen als aan kunnen geven?
 • Wil je op je intuïtie leren vertrouwen?
 • Je zoekt een betere balans in je leven?
 • Je wilt meer succes als ondernemer in je eigen praktijk
 • Je wilt je profileren als professional in je vak en dit ook uiten naar je cliënten

Indien je één of meerder van deze vragen met “JA” beantwoord, dan kunnen we je geruststellen dat dit programma met praktische en de nieuwste persoonlijke ontwikkelingstechnologieën je mede in staat stelt om je persoonlijke leven en leven als professioneel hypnotherapeut te verrijken!

Inhoud van de training Persoonlijk Leiderschap

Wellicht ben je nu benieuwd welke onderwerpen in de training Persoonlijk Leiderschap aan de orde komen. Daarover zo meteen meer! Eerst willen we vermelden dat deze training gegeven zal worden door Ayse Kalyon. Hoewel Ayse al meer dan 25 jaar actief is in het bedrijfsleven als administrateur, is zij zich blijven ontwikkelen door voortdurend opleidingen te blijven volgen. De laatste jaren heeft zij zich toegerust op NLP, Hypnose, Reiki, Toegepaste Psychologie, EMDR, Theta Healing, Quantum Magnetisme en gewichtsconsulente. Ze is opgeleid tot het hoogste niveau binnen het landschap van NLP en is dan ook NLP Master Coach.

Ayse heeft haar eigen Academy waar ze haar persoonlijke ervaringen, inzichten in combinatie met haar opleidingen gebruikt om het beste uit mensen naar boven te halen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat zij haar talenten nu ook in wil inzetten om cursisten van HypnoWorld naar een hoger niveau te begeleiden met deze unieke training.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Je beperkte overtuigingen
 • Je interne dialoog en hoe je deze kunt veranderen
 • Interne conflicten en hoe je deze kunt oplossen
 • Kracht gevende overtuigingen op onbewust niveau installeren
 • Concrete technieken en effectieve strategieën
 • Het installeren van emoties als zelfvertrouwen, innerlijke rust en passie
 • Oproepen van gewenste emoties, waar en wanneer je wilt
 • Je herkent, erkent en bewaakt je eigen grenzen
 • Assertiviteit: je durft voor jezelf op te komen
 • Meer in verbinding komen met jezelf
 • Richting geven aan je leven

De technieken die gebruikt worden om de doelstellingen te behalen, komen voort uit o.a: NLP, Zelfhypnose, Ademhalingstechnieken, Meditatie en Visualisatie.

Voorwaarden voor deelname

Voor deze training is mbo+ denk- en werkniveau gewenst maar geen voorwaarde. Iedereen met de ambitie om persoonlijke prestaties in het zakelijke en persoonlijke leven te optimaliseren is van harte welkom op de driedaagse training persoonlijk leiderschap.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Download studieplan

Bestandsgrootte: 114 kb

Informatie leslocatie Dordrecht

Bestandsgrootte: 258 kb

1
Voorbereiding op Persoonlijk Leiderschap
2
Downloads Persoonlijk Leiderschap
Het minimaal aantal deelnemers voor deze training is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de training kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Bekijk het tabblad "STAP-budget" of deze cursus in aanmerking komt.
Nee, voor deze training geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs!

Combi training NLP Persoonlijk Leiderschap en Communicatieve Vaardigheden (€ 1000,00, geen bijbetaling)

groen=beschikbaar, oranje=bijna vol, rood=volgeboekt

Nederlandstalig

Turks

5.0
5 Van de 5
4 Beoordelingen

Gedetailleerde Beoordeling

Sterren 5
4
Sterren 4
0
Sterren 3
0
Sterren 2
0
Sterren 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Toon meer
Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Persoonlijk Leiderschap met NLP
5 van 5
5
4 beoordelingen
Prijs:
€695
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina