Aan verlanglijst toevoegen

Persoonlijk Leiderschap met NLP

Koop cursus
Deelgenomen: 64 studenten
Duur: Klassikaal: 3 dagen (24DCU)
lezingen: 1
Niveau: Gevorderd

Juni, 2022

STAP-aanmeldingsbewijs

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Cursusdata

Reviews

Persoonlijk Leiderschap met NLP

Smartphones in portrait mode geven alleen essentiële informatie weer. Voor aanvullende informatie en het STAP-budget, gebruik je smartphone in landscape mode!

Met persoonlijk leiderschap creëer je het vermogen om je eigen leven vorm te geven. We hebben niet altijd invloed op de omstandigheden om ons heen. Waar we wel invloed op hebben is op hoe we met deze omstandigheden omgaan. Je wordt begeleid bij zelfreflectie, werk je langs persoonlijke emotionele triggers en ontwikkel je de moedige vorm van geduld.

Door te werken aan jouw persoonlijk leiderschap, neem je de verantwoordelijkheid over je eigen leven en werk je aan de vaardigheden om jezelf te leiden en te sturen.

3-daagse training Persoonlijk Leiderschap

 • Wil je ontdekken wat je werkelijk wilt in het leven?
 • Ben je benieuwd hoe je het vertrouwen in jezelf nog verder kan vergroten of heb je de wens steviger in je schoenen te staan of je communicatie met anderen te verbeteren.
 • Wil jij je passend en duidelijk uitspreken en je grenzen zowel verleggen als aan kunnen geven?
 • Wil je op je intuïtie leren vertrouwen?
 • Je zoekt een betere balans in je leven?
 • Je wilt meer succes als ondernemer in je eigen praktijk
 • Je wilt je profileren als professional in je vak en dit ook uiten naar je cliënten

Indien je één of meerder van deze vragen met “JA” beantwoord, dan kunnen we je geruststellen dat dit programma met praktische en de nieuwste persoonlijke ontwikkelingstechnologieën je mede in staat stelt om je persoonlijke leven en leven als professioneel hypnotherapeut te verrijken!

Inhoud van de training Persoonlijk Leiderschap

Wellicht ben je nu benieuwd welke onderwerpen in de training Persoonlijk Leiderschap aan de orde komen. Daarover zo meteen meer! Eerst willen we vermelden dat deze training gegeven zal worden door Ayse Kalyon. Hoewel Ayse al meer dan 25 jaar actief is in het bedrijfsleven als administrateur, is zij zich blijven ontwikkelen door voortdurend opleidingen te blijven volgen. De laatste jaren heeft zij zich toegerust op NLP, Hypnose, Reiki, Toegepaste Psychologie, EMDR, Theta Healing, Quantum Magnetisme en gewichtsconsulente. Ze is opgeleid tot het hoogste niveau binnen het landschap van NLP en is dan ook NLP Master Coach.

Ayse heeft haar eigen Academy waar ze haar persoonlijke ervaringen, inzichten in combinatie met haar opleidingen gebruikt om het beste uit mensen naar boven te halen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat zij haar talenten nu ook in wil inzetten om cursisten van HypnoWorld naar een hoger niveau te begeleiden met deze unieke training.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Je beperkte overtuigingen
 • Je interne dialoog en hoe je deze kunt veranderen
 • Interne conflicten en hoe je deze kunt oplossen
 • Kracht gevende overtuigingen op onbewust niveau installeren
 • Concrete technieken en effectieve strategieën
 • Het installeren van emoties als zelfvertrouwen, innerlijke rust en passie
 • Oproepen van gewenste emoties, waar en wanneer je wilt
 • Je herkent, erkent en bewaakt je eigen grenzen
 • Assertiviteit: je durft voor jezelf op te komen
 • Meer in verbinding komen met jezelf
 • Richting geven aan je leven

De technieken die gebruikt worden om de doelstellingen te behalen, komen voort uit o.a: NLP, Zelfhypnose, Ademhalingstechnieken, Meditatie en Visualisatie.

Voorwaarden voor deelname

Voor deze training is mbo+ denk- en werkniveau gewenst maar geen voorwaarde. Iedereen met de ambitie om persoonlijke prestaties in het zakelijke en persoonlijke leven te optimaliseren is van harte welkom op de driedaagse training persoonlijk leiderschap.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Download studieplan

Bestandsgrootte: 114 kb

1
Voorbereiding op Persoonlijk Leiderschap
2
Downloads Persoonlijk Leiderschap
Het minimaal aantal deelnemers voor deze training is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de training kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Bekijk het tabblad "STAP-budget" of deze cursus in aanmerking komt.
Nee, voor deze training geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs!

Combi training NLP Persoonlijk Leiderschap en Communicatieve Vaardigheden (€ 1000,00, geen bijbetaling)

groen=beschikbaar, oranje=bijna vol, rood=volgeboekt

Nederlandstalig

Turks

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Persoonlijk Leiderschap met NLP
Prijs:
€695
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.