Aan verlanglijst toevoegen

Progressie Hypnose Masterclass

Koop cursus
Ingeschreven: 2 studenten
Duur: Klassikaal: 16 DCU
lezingen: 0
Niveau: Gevorderd

Cursusdata Progressie hypnose

Progressie hypnose Haarlem
8 Oct, 2021 09:00Crown Business Center Haarlem
Progressie Hypnose Masterclass

Haal bij elke cliënt het beste naar boven en veranker dit. De masterclass Progressie Hypnose begeleid jouw cliënt naar persoonlijke doelen, zelfverzekerd, angstvrij, ondernemend en creatief.

HypnoWorld werkt nauw samen met andere docenten en onderwijsinstellingen. Deze masterclass is ontworpen door Giovanni Eleonora, o.a. samen met Roy Martina auteur van het boek “in 10 stappen naar een radicale Quantum Mindshift”, inspirator, Fysiotherapeut, Register Hypnotherapeut en docent/trainer.

Progressie Hypnose Highlights

Als je voor een dubbeltje geboren bent zal je nooit een kwartje worden. Mensen die zo in het leven staan bereiken vaak ook niets of in ieder geval niet dát wat ze graag zouden willen. En toch zijn er veel mensen die rondlopen met dergelijke valse overtuigingen, ooit door iemand ingeprent of door een negatieve ervaring opgedaan. Voor iedereen is er een mooie toekomst weggelegd echter door belemmeringen en de dagelijkse beslommeringen weet men niet hoe met dit probleem om te gaan.

Met de in de Progressie Hypnose Masterclass aangeleerde technieken ga je anders kijken naar belemmeringen en verander je de mindset van jouw cliënt voor eens en altijd en dat op een diep gelegen niveau (onderbewustzijn). Niet alleen zal jouw cliënt hierdoor optimaal functioneren, ook jijzelf zult een persoonlijke ontwikkeling doormaken. Deze masterclass zit boordevol inzichten die nooit in enige andere masterclass van HypnoWorld zijn belicht.

Deze hands-on training heeft als doel dat jij als professioneel werkend hypnotherapeut in staat zult zijn om een complete progressie sessie door te voeren. Vanaf nu kun jij ervoor zorgen dat er een positieve wending zal plaatsvinden bij jouw cliënt op velerlei gebied. Niet alleen mentale en fysieke gezondheid maar ook welbevinden, succes en financiële onafhankelijkheid zijn zaken die moeiteloos aangepakt kunnen worden. Een toekomstgerichte interventie met blijvend positief effect!

Inhoud van de masterclass Progressieve Hypnose

De masterclass progressie hypnose is een tweedaagse masterclass en bestaat in z’n geheel uit acht blokken. De eerste vier blokken zullen op lesdag 1 behandeld worden, de laatste 4 blokken vinden plaats op de 2e lesdag.

Lesdag 1

Lesdag 2

Blok 1: De maakbare Toekomstige Jij /Progressie vs Regressie/ Future Pacing/ Deep trance
Identification
Blok 5: Intentie, kracht en script
Blok 2: Neuroplasticiteit, Celgeheugen, inzetten voorbereidingsaudio en breintraining Blok 6: Persoonlijkheidskenmerken downloaden/Technieken, Dark Room aangepast/
Vicourious aangepast/ Helm/Download Machine
Blok 3: De opbouw van het programma/protocol 1, Intentie, Kracht van het hart, Inductie
opbouw
Blok 7: Braintraining script en protocol en kort uitleg maken gepersonaliseerde breintraining
Blok 4: Opbouw programma/protocol 2, Voorbereiden client, versneld naar Alfa, Theta,
Delta
Blok 8: Gehele sessie

Vooropleiding

In de Masterclass Progressie Hypnose wordt ervan uitgegaan dat de cursist beschikt over voldoende basiskennis van directe hypnose, bijvoorbeeld door het volgen van onze Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken. Andere vooropleidingen zijn in principe ook mogelijk echter is dit ter beoordeling van de docent. Er is in deze masterclass geen ruimte om in te gaan op basisvaardigheden!

Informatie betreffende de Masterclass Progressie Hypnose

Naast de informatie op deze pagina organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Bijgevoegd bestand

Bestandsgrootte: 212 kb

1
Voorbereiding op de Progressie Hypnose Masterclass
Gelukkig maken we zelden mee dat een cursus geen doorgang kan vinden. Toch zijn er voor elke cursus ook een minimaal aantal cursisten nodig. Dit aantal kan voor elke cursus en cursuslocatie anders zijn en staat duidelijk vermeld op het inschrijfformulier. Bij elke datum kun je zelf zien wat het minimaal aantal cursisten moet zijn en hoeveel cursisten zich reeds hebben ingeschreven. Inschrijven is mogelijk tot 4 dagen voordat de cursus begint. Indien een cursus niet kan doorgaan doordat het minimaal aantal cursisten niet is gehaald of door overmacht, dan wordt elke cursist hiervan 3 dagen van te voren via e-mail op de hoogte gesteld. Wij raden iedereen aan om te wachten met het eventueel boeken van overnachtingen totdat duidelijk is of de cursus doorgaat.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.

Hoe ga je te werk?

Voor het inschrijven van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:

  1. Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt.
  2. Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.
  3. Kom terug op deze pagina en klik opnieuw op de datum en locatie waarop je wilt deelnemen. Je kunt nu je plaats reserveren voor deze datum en locatie.

Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.

Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten
Progressie Hypnose Masterclass
Prijs:
€499