Aan verlanglijst toevoegen

Progressie Hypnose Masterclass

Koop cursus
Deelgenomen: 0 studenten
Duur: Klassikaal: 16 DCU
lezingen: 1
Niveau: Gevorderd

Juni, 2022

STAP-aanmeldingsbewijs

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Cursusdata

Progressie Hypnose Masterclass

Haal bij elke cliënt het beste naar boven en veranker dit. De masterclass Progressie Hypnose begeleid jouw cliënt naar persoonlijke doelen, zelfverzekerd, angstvrij, ondernemend en creatief.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Progressie Hypnose Highlights

Als je voor een dubbeltje geboren bent zal je nooit een kwartje worden. Mensen die zo in het leven staan bereiken vaak ook niets of in ieder geval niet dát wat ze graag zouden willen. En toch zijn er veel mensen die rondlopen met dergelijke valse overtuigingen, ooit door iemand ingeprent of door een negatieve ervaring opgedaan. Voor iedereen is er een mooie toekomst weggelegd echter door belemmeringen en de dagelijkse beslommeringen weet men niet hoe met dit probleem om te gaan.

Met de in de Progressie Hypnose Masterclass aangeleerde technieken ga je anders kijken naar belemmeringen en verander je de mindset van jouw cliënt voor eens en altijd en dat op een diep gelegen niveau (onderbewustzijn). Niet alleen zal jouw cliënt hierdoor optimaal functioneren, ook jijzelf zult een persoonlijke ontwikkeling doormaken. Deze masterclass zit boordevol inzichten die nooit in enige andere masterclass van HypnoWorld zijn belicht.

Deze hands-on training heeft als doel dat jij als professioneel werkend hypnotherapeut in staat zult zijn om een complete progressie sessie door te voeren. Vanaf nu kun jij ervoor zorgen dat er een positieve wending zal plaatsvinden bij jouw cliënt op velerlei gebied. Niet alleen mentale en fysieke gezondheid maar ook welbevinden, succes en financiële onafhankelijkheid zijn zaken die moeiteloos aangepakt kunnen worden. Een toekomstgerichte interventie met blijvend positief effect!

Inhoud van de masterclass Progressieve Hypnose

De masterclass progressie hypnose is een tweedaagse masterclass en bestaat in z’n geheel uit acht blokken. De eerste vier blokken zullen op lesdag 1 behandeld worden, de laatste 4 blokken vinden plaats op de 2e lesdag.

Lesdag 1

Lesdag 2

Blok 1: De maakbare Toekomstige Jij /Progressie vs Regressie/ Future Pacing/ Deep trance
Identification
Blok 5: Intentie, kracht en script
Blok 2: Neuroplasticiteit, Celgeheugen, inzetten voorbereidingsaudio en breintraining Blok 6: Persoonlijkheidskenmerken downloaden/Technieken, Dark Room aangepast/
Vicourious aangepast/ Helm/Download Machine
Blok 3: De opbouw van het programma/protocol 1, Intentie, Kracht van het hart, Inductie
opbouw
Blok 7: Braintraining script en protocol en kort uitleg maken gepersonaliseerde breintraining
Blok 4: Opbouw programma/protocol 2, Voorbereiden client, versneld naar Alfa, Theta,
Delta
Blok 8: Gehele sessie

Vooropleiding

In de Masterclass Progressie Hypnose wordt ervan uitgegaan dat de cursist beschikt over voldoende basiskennis van directe hypnose, bijvoorbeeld door het volgen van onze Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken. Andere vooropleidingen zijn in principe ook mogelijk echter is dit ter beoordeling van de docent. Er is in deze masterclass geen ruimte om in te gaan op basisvaardigheden!

Informatie betreffende de Masterclass Progressie Hypnose

Naast de informatie op deze pagina organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Download studieplan

Bestandsgrootte: 212 kb

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

1
Voorbereiding op de Progressie Hypnose Masterclass
2
Downloads Progressie Hypnose
Gelukkig maken we zelden mee dat een cursus geen doorgang kan vinden. Toch zijn er voor elke cursus ook een minimaal aantal cursisten nodig. Dit aantal kan voor elke cursus en cursuslocatie anders zijn en staat duidelijk vermeld op het inschrijfformulier. Bij elke datum kun je zelf zien wat het minimaal aantal cursisten moet zijn en hoeveel cursisten zich reeds hebben ingeschreven. Inschrijven is mogelijk tot 4 dagen voordat de cursus begint. Indien een cursus niet kan doorgaan doordat het minimaal aantal cursisten niet is gehaald of door overmacht, dan wordt elke cursist hiervan 3 dagen van te voren via e-mail op de hoogte gesteld. Wij raden iedereen aan om te wachten met het eventueel boeken van overnachtingen totdat duidelijk is of de cursus doorgaat.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, direct na het afronden van de training kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Sommige cursussen, masterclasses of opleidingen zijn te boeken door gebruik te maken van het STAP-Budget. Kijk in het hoofdmenu onder 'cursusoverzicht' - 'STAP-Budget' welke scholingen hiervoor in aanmerking komen. Indien de kosten voor een scholing reeds voldaan zijn, kan er geen correctie meer plaatsvinden met de middelen uit het STAP-Budget.
Nee, voor deze training geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.

Hoe ga je te werk?

Let op! Indien van toepassing, verlopen inschrijvingen met gebruikmaking van het STAP-budget via het speciale inschrijvingsformulier!

Voor een reguliere inschrijving van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:

  1. Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt. Je vindt de data van de komende 6 maanden aan de linkerzijde.
  2. Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.
  3. Kom terug op deze pagina en klik op de knop "Start cursus" aan de rechter bovenzijde (alleen zichtbaar na voltooiing). Volg de stappen om een datum en locatie vast te leggen waarop je wilt deelnemen en download het lesboekje. Indien je de inschrijving via het STAP-budget hebt laten verlopen, dan zijn de data reeds vastgesteld en niet zelf meer te wijzigen.

Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.

Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Progressie Hypnose Masterclass
Prijs:
€499
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.