Aan verlanglijst toevoegen

Promotionele activiteiten

Koop cursus
Duur: Klassikaal: 1 dag
Niveau: Gevorderd
Promotionele activiteiten - marketing & reclame

Je hebt de opleiding afgerond en wilt aan de slag in een eigen praktijk? Dan kom je er al snel achter dat je naast je werkzaamheden als hypnotherapeut ook bedreven moet zijn in marketing en reclame. Indien je succesvol wilt zijn in een groeimarkt, zal je dus niet alleen moeten investeren in vakgerichte cursussen en/of opleidingen, je zult ook over ondernemersvaardigheden moeten beschikken. Of je succesvol wordt als zelfstandig praktijkhouder hangt dus af van individuele kwaliteiten en de investeringen die je doet m.b.t. promotionele activiteiten. Investeer in een voor jou optimale marketingmix. Dit houdt in dat activiteiten gericht dienen te zijn op het vergroten van de naamsbekendheid en het imago die aanzetten tot een concrete actie en dus het genereren van omzet.

Alle startups en praktijken die momenteel nog niet voldoende inkomsten genereren, bieden we de mogelijkheid om laagdrempelig deel te nemen aan ons landelijk netwerk. Het grote voordeel is dat jouw praktijk gemakkelijk gevonden gaat worden. Alle praktijken die inmiddels deelnemen aan de succesformule, staan in de top 10 resultaten in Google. Zoek maar eens in Google op “hypnotherapie assen” of op “hypnotherapie rotterdam“. Beide praktijken staan resp. op nummer 1 en 2 in de natuurlijke zoekresultaten, het resultaat van optimale “Search Engine Optimization (SEO)”.

Eendaagse workshop

In deze eendaagse workshop gaan we actief aan de slag om jouw praktijk te integreren in ons landelijk netwerk. Om een “good looking” pagina te ontwerpen gaan we een tekst schrijven, kiezen we de juiste afbeeldingen en gaan een korte videoboodschap opnemen in onze professionele green screen studio. Daarnaast verzamelen we allerhande gegevens die noodzakelijk zijn om jouw praktijk een professionele uitstraling te geven. Zo wordt bepaald wat de prijs is van een consult en welke behandelingen je gaat aanbieden. Als alles compleet is, kunnen wij aan de slag gaan met het definitieve ontwerp van de pagina.

Integratie online agenda

Als onderdeel van deelname aan het landelijk netwerk is het beheren en publiceren van een online agenda. Je ontvangt de benodigde inloggegevens van onlineafspraken.nl om zelf jouw beschikbaarheid aan te maken. Hierdoor kunnen potentiele klanten meteen en heel eenvoudig een afspraak inplannen. Uiteraard ontvangen zowel de cliënt als ook jijzelf alle informatie betreffende de boeking, zowel per e-mail als ook per SMS. Je leert alles over de voorwaarden, privacy en de behandelovereenkomst en hoe je hiermee om dient te gaan.

Resultaat

Het resultaat van deze intensieve werkdag is dat jouw praktijk wordt toegevoegd aan het landelijk overzicht op hypnosecentrum.nl. Na korte tijd zal jouw praktijk, net als als alle andere praktijken verschijnen in de natuurlijke zoekresultaten op Google waardoor betaald adverteren op dit medium overbodig wordt. Door zorgvuldige analyse, strategisch handelen en monitoren van feedback wordt bereikt dat bezoekers je niet alleen kunnen vinden maar ook overgaan tot het maken van een afspraak. Als leidende organisatie kennen we de klappen van de zweep en helpen je graag op weg naar een succesvolle praktijk!

Voorwaarden voor deelname

  • je dient aangesloten te zijn bij een erkende beroeps-of branchevereniging (of dit op korte termijn te realiseren)
  • je dient te voldoen aan de wet Wkkgz (via de beroepsvereniging)
  • je dient te beschikken over een beroeps-, bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering (via de beroepsvereniging)
  • je hebt een afgeronde opleiding genoten m.b.t. directe hypnotherapie (bijvoorbeeld Internationaal Register Hypnotherapeut)

Om deel te kunnen nemen aan deze dag en de succesformule, ga je een bemiddelingsovereenkomst aan zonder start- of einddatum. Naast de kosten voor deelname aan deze workshop, worden uitsluitend kosten berekend per gemaakte afspraak. Er zijn dus geen andere of verborgen kosten van toepassing. Er geldt een maximaal deelnemersaantal van 6 personen. Tijdens de workshop is het noodzakelijk een laptop of tablet mee te nemen. Omdat aan deze workshop de nodige voorbereiding voorafgaat stopt de inschrijving 1 week voor de startdatum (zie linkerzijde).

Voor meer informatie, bel ons via het gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten
Promotionele activiteiten
Prijs:
€199