Aan verlanglijst toevoegen

Promotionele activiteiten

Koop cursus
Deelgenomen: 0 studenten
Duur: Klassikaal: 1 dag
Niveau: Gevorderd

Juni, 2022

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Promotionele activiteiten - marketing & reclame

Je hebt de opleiding afgerond en wilt aan de slag in een eigen praktijk? Dan kom je er al snel achter dat je naast je werkzaamheden als hypnotherapeut ook bedreven moet zijn in marketing en reclame. Indien je succesvol wilt zijn in een groeimarkt, zal je dus niet alleen moeten investeren in vakgerichte cursussen en/of opleidingen, je zult ook over ondernemersvaardigheden moeten beschikken. Of je succesvol wordt als zelfstandig praktijkhouder hangt dus af van individuele kwaliteiten en de investeringen die je doet m.b.t. promotionele activiteiten. Investeer in een voor jou optimale marketingmix. Dit houdt in dat activiteiten gericht dienen te zijn op het vergroten van de naamsbekendheid en het imago die aanzetten tot een concrete actie en dus het genereren van omzet.

Alle startups en praktijken die momenteel nog niet voldoende inkomsten genereren, bieden we de mogelijkheid om laagdrempelig deel te nemen aan ons landelijk netwerk. Het grote voordeel is dat jouw praktijk gemakkelijk gevonden gaat worden. Alle praktijken die inmiddels deelnemen aan de succesformule, staan in de top 10 resultaten in Google. Zoek maar eens in Google op “hypnotherapie assen” of op “hypnotherapie nijmegen“. Beide praktijken staan resp. op nummer 1 en 2 in de natuurlijke zoekresultaten, het resultaat van optimale “Search Engine Optimization (SEO)”.

Eendaagse workshop

In deze eendaagse workshop gaan we actief aan de slag om jouw praktijk te integreren in ons landelijk netwerk. Om een “good looking” pagina te ontwerpen gaan we een tekst schrijven, kiezen we de juiste afbeeldingen en gaan een korte videoboodschap opnemen in onze professionele green screen studio. Daarnaast verzamelen we allerhande gegevens die noodzakelijk zijn om jouw praktijk een professionele uitstraling te geven. Zo wordt bepaald wat de prijs is van een consult en welke behandelingen je gaat aanbieden. Als alles compleet is, kunnen wij aan de slag gaan met het definitieve ontwerp van de pagina.

Integratie online agenda

Als onderdeel van deelname aan het landelijk netwerk is het beheren en publiceren van een online agenda. Je ontvangt de benodigde inloggegevens van onlineafspraken.nl om zelf jouw beschikbaarheid aan te maken. Hierdoor kunnen potentiele klanten meteen en heel eenvoudig een afspraak inplannen. Uiteraard ontvangen zowel de cliënt als ook jijzelf alle informatie betreffende de boeking, zowel per e-mail als ook per SMS. Je leert alles over de voorwaarden, privacy en de behandelovereenkomst en hoe je hiermee om dient te gaan.

Resultaat

Het resultaat van deze intensieve werkdag is dat jouw praktijk wordt toegevoegd aan het landelijk overzicht op hypnosecentrum.nl. Na korte tijd zal jouw praktijk, net als als alle andere praktijken verschijnen in de natuurlijke zoekresultaten op Google waardoor betaald adverteren op dit medium overbodig wordt. Door zorgvuldige analyse, strategisch handelen en monitoren van feedback wordt bereikt dat bezoekers je niet alleen kunnen vinden maar ook overgaan tot het maken van een afspraak. Als leidende organisatie kennen we de klappen van de zweep en helpen je graag op weg naar een succesvolle praktijk!

Voorwaarden voor deelname

  • je dient aangesloten te zijn bij een erkende beroeps-of branchevereniging (of dit op korte termijn te realiseren)
  • je dient te voldoen aan de wet Wkkgz (via de beroepsvereniging)
  • je dient te beschikken over een beroeps-, bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering (via de beroepsvereniging)
  • je hebt een afgeronde opleiding genoten m.b.t. directe hypnotherapie (bijvoorbeeld Internationaal Register Hypnotherapeut)

Om deel te kunnen nemen aan deze dag en de succesformule, ga je een bemiddelingsovereenkomst aan zonder start- of einddatum. Naast de kosten voor deelname aan deze workshop, worden uitsluitend kosten berekend per gemaakte afspraak. Er zijn dus geen andere of verborgen kosten van toepassing. Er geldt een maximaal deelnemersaantal van 6 personen. Tijdens de workshop is het noodzakelijk een laptop of tablet mee te nemen. Omdat aan deze workshop de nodige voorbereiding voorafgaat stopt de inschrijving 1 week voor de startdatum (zie linkerzijde).

Voor meer informatie, bel ons via het gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Promotionele activiteiten
Prijs:
€199
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.