Showhypnose seminar met Rasti Rostelli

Koop cursus
Reeds deelgenomen: 10 studenten
Duur: Klassikaal: 24 uur
lezingen: 1
Niveau: Beginner

Cursusdata

Showhypnose, stage hypnose en toneelhypnose met Rasti Rostelli

Showhypnose – In 2021 weer terug, dé leukste opleiding van Nederland en nu exclusief vol praktische informatie van meester Rasti Rostelli zelf! Heb je altijd al gedroomd om op een podium te staan of wil je gewoon met meer zelfvertrouwen een demonstratie geven? In dit 3 daags seminar treedt je niet alleen buiten je comfortzone, je leert alle kneepjes uit het vak uit eerste hand!

Showhypnose, stage hypnose of toneelhypnose leren?

In drie doldwaze dagen gaan we jou alles leren over de toepassing van het fenomeen hypnose voor groepen. Of je nu een carrière ambieert als showhypnotiseur of je over extra skills wilt beschikken om een lezing of demonstratie succesvol af te ronden, dit seminar zal voor jou alles veranderen. Ben jij benieuwd wat je precies gaat leren? Lees verder en ontdek het bomvolle programma.

Waarom showhypnose?

Gewoon omdat het superleuk, amusant en ook nog eens nuttig is voor elke hypnotherapeut. Hoe zou je het vinden als je vrijwilligers in een oogwenk in hypnose zou kunnen brengen, het publiek laat lachen zodat de tranen over hun wangen rollen en je een daverend applaus ontvangt? Mensen zullen je waarderen om je kunnen en bewonderen om jouw kennis van hypnose. Jij kunt nu de meest bewaarde geheimen van een succesvolle hypnoseshow gaan leren in dit drie dagen durend seminar. Geen enkele andere opleiding tot showhypnotiseur / toneelhypnotiseur biedt zo’n uitgebreide kennis en expertise aan! De showhypnose / toneelhypnose masterclass; een volledige opleiding tot showhypnotiseur in de overtreffende trap!

Wat je van het showhypnose seminar mag verwachten

Na het volgen van het showhypnose / toneelhypnose seminar, ben je in staat om met de opgedane kennis een succesvolle, hilarische en professionele hypnoseshow te presenteren voor een groot publiek. Geef voorstellingen op personeelsfeesten, voor verenigingen, campings, bedrijven of bijvoorbeeld scholen. Ook indien je werkzaam bent in een eigen praktijk kun je voortaan je lezingen opvrolijken met een demonstratie die respect en bewondering zal afdwingen.

Met een show of demonstratie laat je een onuitwisbare indruk achter. Mensen zullen nog lang napraten over de bijzondere ervaringen. Promoot jouw business op een ludieke, humoristische en fascinerende wijze en werf eenvoudig nieuwe klanten voor je praktijk of als entertainer.

Ook wanneer het niet direct je ambitie is om hypnoseshows te gaan geven is dit seminar een waardevolle aanvulling. Het geeft je meer zelfvertrouwen om te werken met groepen. Je leert no-fail methoden om iedereen te overtuigen van de kracht van het ontastbare.

Van meester Rasti Rostelli zelf

Laten we eerlijk zijn, er is geen enkele showhypnotiseur met meer ervaring als Roland van den Berg alias Rasti Rostelli. Avond na avond stond Rasti Rostelli op het podium en liet heel Nederland kennismaken met het fenomeen hypnose. Door de één geprezen, door de ander verguist wist hij het hele land te vermaken en te trakteren op een eigenzinnige show met een hoog entertainment gehalte. Het e.e.a. resulteerde zelfs in een eigen TV-show bij Veronica.

Met meer dan 250 shows per jaar en inmiddels meer dan 40 jaar ervaring is Rasti Rostelli met recht een autoriteit in zijn vakgebied te noemen. HypnoWorld is dan ook trots dat Rasti Rostelli de bereidheid tot medewerking heeft gevonden om een nieuwe generatie hypnotiseurs de kneepjes van het vak te leren. Wil ook jij mede opgeleid worden door de meest besproken hypnotiseur aller tijde? Schrijf je dan in zolang de mogelijkheid zich nog voordient! Zodra de zalen weer beschikbaar zijn, zal Rasti Rostelli na meer dan 10 jaar Nederland opnieuw kennis laten maken met zijn hilarische en verbazingwekkende optredens.

Voor wie is het seminar showhypnose bedoeld?

Eigenlijk kunnen we daar kort over zijn: het showhypnose seminar is voor iedereen die geïnteresseerd is in hypnose. Hypnotherapeuten krijgen een andere kijk op hypnose en zullen hun zelfvertrouwen vergroten. Goochelaars, mentalisten, illusionisten en andere beroepsgroepen in de entertainment kunnen zich onderscheiden van hun collega’s waardoor ze een veelgevraagd artiest zullen worden.

Het programma

Om inzicht te geven in de veelzijdigheid van de lesstof in dit seminar, geven we onderstaand een aantal onderwerpen die aan bod zullen komen.
De eerste twee dagen zullen gegeven worden door Arno van den Munckhof. Arno heeft in het verleden tientallen hypnoseshows verzorgd voor instellingen, verenigingen en recreatieparken. Zijn laatste hypnoseshow was in 2010 in Landgraaf voor stichting Respect, destijds mede opgericht door Loek Kessels, beter bekend als Mona van de Story (rubriek Lieve Mona).
De derde dag zal gegeven worden door Rasti Rostelli. Als geen ander zal Rasti Rostelli je boeien en met zijn kennis en inzichten verrijken.

Bij dit seminar behoort het lesboek “showhypnose” en een gewaarmerkt certificaat is inbegrepen.

HypnoWorld vinkje Wat is hypnose?
HypnoWorld vinkje Het ontdekken van je bewust – en onderbewustzijn
HypnoWorld vinkje Vuistregels in hoe je geest werkt
HypnoWorld vinkje Het omzeilen van je bewustzijn
HypnoWorld vinkje Wat is showhypnose
HypnoWorld vinkje De 7 fasen van een hypnoseshow

 • Het creëren van verwachtingen
 • De introductie van de showhypnotiseur
 • De pretalk, een korte inleiding
 • (Zelf)zekerheid
 • Bereid je publiek voor
 • Het gebruik van audio, muziek en microfoons
 • De inductiefase
 • De eigenlijke show
 • Het opheffen van de hypnose
 • Het afscheid nemen van het publiek

HypnoWorld vinkje Jij als showhypnotiseur – Het grote geheim

HypnoWorld vinkje Voorbereidingen van de Hypnoseshow

 • Algemene voorbereidingen
 • Het selecteren van geschikte kandidaten
 • Inductietechnieken voor de showhypnose

HypnoWorld vinkje Het geven van suggesties

 • Het stemgebruik
 • De supersuggestie
 • Het aanpassen van suggesties
 • Het gebruik van de zintuigen
 • Verbale en fysieke reacties

HypnoWorld vinkje De hypnoseshow

 • De opbouw van routines
 • De juiste skits
 • Pauze
 • Posthypnotische suggesties

HypnoWorld vinkje Het oplossen van de hypnose

Onder supervisie

Krijg je er maar geen genoeg van of hunker je naar nog meer diepgang? Roland van den Berg bied je in dit opzicht aanvullende mogelijkheden en zal jou persoonlijk begeleiden om het beste in jezelf naar boven te halen. Tijdens het seminar zal Roland je meer vertellen over de mogelijkheden.

Tip: Bezoek ook eens de website van Rasti Rostelli

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

Hoe ga je te werk?

Let op! Indien van toepassing, verlopen inschrijvingen met gebruikmaking van het STAP-budget via het speciale inschrijvingsformulier!

Voor een reguliere inschrijving van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:

 1. Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt. Je vindt de data van de komende 6 maanden aan de linkerzijde.
 2. Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.
 3. Kom terug op deze pagina en klik op de knop "Start cursus" aan de rechter bovenzijde (alleen zichtbaar na voltooiing). Volg de stappen om een datum en locatie vast te leggen waarop je wilt deelnemen en download het lesboekje. Indien je de inschrijving via het STAP-budget hebt laten verlopen, dan zijn de data reeds vastgesteld en niet zelf meer te wijzigen.

Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.

Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Showhypnose seminar met Rasti Rostelli
Prijs:
€749