Studiedagen HypnoWorld Opleidingen

Duur: zie omschrijving
Niveau: Gevorderd
Studiedagen HypnoWorld Opleidingen

Je hebt één of meerdere cursussen doorlopen en je bent inmiddels al begonnen met je eigen praktijk. Toch loop je soms tegen problemen aan en heb je de behoefte om met anderen bepaalde zaken te bespreken. Of je wilt graag wat bijscholing op een bepaald vlak of gebied. Onze studiedagen bieden uitkomst!

Onze studiedagen

Helaas was het voor ons niet mogelijk om in 2020 studiedagen te organiseren, dit i.v.m. de beperkingen die het coronavirus met zich mee bracht. Voor 2021 zien we de toekomst zonniger in en gaan we wederom actief op zoek naar thema’s die een relatie hebben met het onderwerp hypnose en hypnotherapie. Ook thema’s die betrekking hebben op het voeren van een eigen praktijk zullen speciale aandacht krijgen. Te denken valt aan bijvoorbeeld workshops m.b.t. therapeutische vorming, het maken van persoonlijke actieplannen, het werken met social media etc.

Naast dat de studiedagen een centraal thema hebben, is er de mogelijkheid tot het stellen van allerlei vragen, kunnen deelnemers met elkaar oefenen en vormt netwerken een essentieel onderdeel van deze dagen. Kennis delen is belangrijk, niet tegen elkaar maar met elkaar is de sleutel tot een succesvolle bedrijfsvoering.

Toegankelijk voor (oud)cursisten

De toegang tot de studiedagen zijn voorbehouden aan (oud)cursisten van HypnoWorld opleidingen. Voor deelname aan een studiedag geldt dat er een gering bedrag wordt gevraagd, dit om de vergoedingen van gastsprekers te kunnen bekostigen. Voor (oud)cursisten die voldoende punten hebben gespaard geldt dat deze kosten ook met punten kan worden voldaan (zie informatie puntensysteem).

Studiedagen hebben een informeel en open karakter. Inbreng van deelnemers is mogelijk. We luisteren graag naar jullie wensen en zullen, indien mogelijk, de inhoud van de studiedagen hierop aanpassen.

Hoe kan ik deelnemen?

De data van de studiedagen worden op deze pagina gepubliceerd. Staan er geen dagen vermeld, dan geldt dat er nog geen studiedag is ingepland. Kom regelmatig even terug op deze pagina, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of klik op de rode alarmbel aan de linker onderzijde om op de hoogte te blijven van “buitenschoolse” activiteiten 🙂

Wanneer er wel data beschikbaar zijn, dan geldt dat de procedure voor inschrijven hetzelfde verloopt als het inschrijven voor onze cursussen. De inhoud van de studiedag staat telkens omschreven bij de desbetreffende datum.

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten