Aan verlanglijst toevoegen

Studiedagen HypnoWorld Opleidingen

Deelgenomen: 0 studenten
Duur: zie omschrijving
Niveau: Gevorderd

Juni, 2022

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Studiedagen HypnoWorld Opleidingen

Je hebt één of meerdere cursussen doorlopen en je bent inmiddels al begonnen met je eigen praktijk. Toch loop je soms tegen problemen aan en heb je de behoefte om met anderen bepaalde zaken te bespreken. Of je wilt graag wat bijscholing op een bepaald vlak of gebied. Onze studiedagen bieden uitkomst!

Onze studiedagen

Helaas was het voor ons niet mogelijk om in 2020 studiedagen te organiseren, dit i.v.m. de beperkingen die het coronavirus met zich mee bracht. Voor 2021 zien we de toekomst zonniger in en gaan we wederom actief op zoek naar thema’s die een relatie hebben met het onderwerp hypnose en hypnotherapie. Ook thema’s die betrekking hebben op het voeren van een eigen praktijk zullen speciale aandacht krijgen. Te denken valt aan bijvoorbeeld workshops m.b.t. therapeutische vorming, het maken van persoonlijke actieplannen, het werken met social media etc.

Naast dat de studiedagen een centraal thema hebben, is er de mogelijkheid tot het stellen van allerlei vragen, kunnen deelnemers met elkaar oefenen en vormt netwerken een essentieel onderdeel van deze dagen. Kennis delen is belangrijk, niet tegen elkaar maar met elkaar is de sleutel tot een succesvolle bedrijfsvoering.

Toegankelijk voor (oud)cursisten

De toegang tot de studiedagen zijn voorbehouden aan (oud)cursisten van HypnoWorld opleidingen. Voor deelname aan een studiedag geldt dat er een gering bedrag wordt gevraagd, dit om de vergoedingen van gastsprekers te kunnen bekostigen. Voor (oud)cursisten die voldoende punten hebben gespaard geldt dat deze kosten ook met punten kan worden voldaan (zie informatie puntensysteem).

Studiedagen hebben een informeel en open karakter. Inbreng van deelnemers is mogelijk. We luisteren graag naar jullie wensen en zullen, indien mogelijk, de inhoud van de studiedagen hierop aanpassen.

Hoe kan ik deelnemen?

De data van de studiedagen worden op deze pagina gepubliceerd. Staan er geen dagen vermeld, dan geldt dat er nog geen studiedag is ingepland. Kom regelmatig even terug op deze pagina, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of klik op de rode alarmbel aan de linker onderzijde om op de hoogte te blijven van “buitenschoolse” activiteiten 🙂

Wanneer er wel data beschikbaar zijn, dan geldt dat de procedure voor inschrijven hetzelfde verloopt als het inschrijven voor onze cursussen. De inhoud van de studiedag staat telkens omschreven bij de desbetreffende datum.

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Studiedagen HypnoWorld Opleidingen
Prijs:
€49
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.