Virtuele Maagband Consulent

Koop cursus
Ingeschreven: 13 studenten
Duur: Klassikaal: 7 DCU
lezingen: 1
Niveau: Gevorderd

Cursusdata Virtuele Maagband Consulent

Virtuele Maagband Consulent Boxmeer
12 Sep, 2021 10:00HypnoseCentrum Boxmeer
Masterclass Virtuele Maagband Consulent

Met de Masterclass Virtuele Maagband Consulent breid je jouw gereedschapskist als hypnotherapeut verder uit en weet je precies hoe je mensen met ernstig overgewicht of obesitas kunt helpen.

HypnoWorld en daarmee de Masterclass Virtuele Maagband Consulent is getoetst door het CPION en op basis hiervan ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. HypnoWorld streeft voortdurend naar verbeteringen en optimale kwaliteit. In dit kader is HypnoWorld als eerste hypnose opleidingsinstituut ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Virtuele Maagband Consulent

De masterclass Virtuele Maagband Consulent is een masterclass met rechten om de revolutionaire virtuele maagband, ontwikkeld door het HypnoseCentrum Nederland, te gebruiken binnen de eigen praktijk. Bij deze masterclass wordt een starterspakket geleverd met o.a. een hand-out, scripts, infoboekjes, mp3 bestanden en attributen om direct als virtuele maagband consulent aan de slag te kunnen gaan. Het bijbehorende certificaat geeft niet alleen de bekwaamheid weer, het toont eveneens aan dat de hypnotherapeut gebruik mag maken van de exclusieve rechten van het door het HypnoseCentrum ontwikkelde concept. Ter promotie op websites mag ook het onderscheidende logo worden gebruikt.

Virtuele maagband

De virtuele maagband heeft zijn status te danken aan de enorme successen die behaald zijn onder mensen met (klinische) obesitas. Dit is ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Kranten, tijdschriften en tv-programma’s besteden er aandacht aan. Het principe van een virtuele maagband berust op het gegeven dat het onderbewustzijn geen onderscheid maakt tussen werkelijkheid en fictie. In tegenstelling tot de risico’s van een operatief aangebrachte maagband (gastric band) kent de virtuele variant geen negatieve bijwerkingen en/of risico’s. Het is 100% veilig, er is geen narcose nodig, er zijn geen littekens en er is geen herstelperiode van toepassing. Toch blijkt de virtuele maagband minstens net zo effectief als een echte maagband!

Wat maakt deze virtuele maagband zo uniek?

Reeds 7 jaar geleden werd de, toen nog geheten hypnotische maagband, al door ons met succes ingezet. In deze 7 jaar zijn er nieuwe technieken ontwikkeld en zijn inzichten veranderd waardoor met de huidige wetenschap de procedure omtrent de virtuele maagband nog effectiever kan worden toegepast. In 2014/2015 is de gehele uitvoer van de procedure rondom de virtuele maagband door het HypnoseCentrum Nederland nauwkeurig onderzocht en meermaals bijgesteld. Door directe hypnose te combineren met psychologische aspecten kent deze revolutionaire virtuele maagband een zeer hoog slagingspercentage waarbij cliënten op een comfortabele manier hun doelgewicht bereiken en behouden. HypnoseCentrum Nederland heeft lang gewacht met het aanbieden van deze masterclass. In de tussenliggende periode is de virtuele maagband tientallen keren toegepast in verschillende praktijken in Nederland. Na evaluatie en de overweldigende resultaten is besloten om de geheimen nu ter beschikking te stellen aan vakgenoten in de branche. Bekijk gerust eens de real life tv-serie van de Limburgse zender TVEllef waarin enkele cliënten werden gevolgd bij hun behandelingen d.m.v. de hypnoband door Angelique Elens in haar praktijk in Meijel.

Wat ga je leren?

Allereerst leer je om op een juiste wijze het intake gesprek te voeren. Dit intake gesprek wijkt af van een normaal intake gesprek en bereidt de cliënt op een bewust niveau voor op de komende 4 sessies. We gaan in op de opbouw van de 4 sessies en leggen uit wat de psychologische aspecten hierin zijn. Je leert op een geraffineerde wijze de mindset van de cliënt te beïnvloeden en negatieve houdingen om te zetten in positieve resultaten teneinde het doel te bereiken waarvoor de cliënt naar de praktijk is gekomen. Verder gaan we ook in op marketing, promotie en prijsstelling zodat je naast goede recensies ook op commercieel gebied de juiste keuzes kunt maken. Kortom, na de masterclass virtuele maagband consulent ben je in staat om de opgedane kennis meteen om te zetten in praktische vaardigheden met als doel een cliënt te begeleiden naar een gezondere levensstijl en doelgewicht waarvoor de middelen voor 10 cliënten zijn inbegrepen in de prijs van de masterclass.

Voor wie is de masterclass virtuele maagband consulent geschikt?

Deze masterclass is geschikt voor hen die reeds beschikken over een eigen praktijk of werkzaam zijn als hypnotiseur, hypnotherapeut of gewichtsconsulent.

Voorwaarden voor deelname

Om deel te kunnen nemen aan deze eendaagse masterclass heb je kennis van directe hypnose nodig. Dit is de reden waarom we slechts cursisten toelaten die minimaal de Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken of een vergelijkbare cursus (naar beoordeling van de docent) hebben bijgewoond.

Investering

De investering voor de eendaagse masterclass bedraagt € 299,- + € 50,- aanbetaling (vrijgesteld van btw). Gezien de prijsstelling van de virtuele maagband heb je de investering reeds bij de behandeling van één cliënt volledig terugverdiend.  De prijzen zijn inclusief koffie en thee, een starterspakket voor 10 cliënten en de rechten om de virtuele maagband te gebruiken. Ondersteunend materiaal is bij te bestellen via het HypnoseCentrum of eenvoudig zelf te vervaardigen.

Informatie betreffende de Masterclass Virtuele Maagband

Naast de informatie op deze pagina organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

1
Voorbereiding op de masterclass Virtuele Maagband

1
Download Materiaal Virtuele Maagband
n.v.t.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.

Hoe ga je te werk?

Voor het inschrijven van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:

  1. Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt.
  2. Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.
  3. Kom terug op deze pagina en klik opnieuw op de datum en locatie waarop je wilt deelnemen. Je kunt nu je plaats reserveren voor deze datum en locatie.

Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.

Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten