Virtuele Maagband Consulent

Koop cursus
Deelgenomen: 39 studenten
Duur: Klassikaal: 7 DCU
lezingen: 1
Niveau: Gevorderd

Juni, 2022

Korte introductie

STAP-aanmeldingsbewijs

Afhankelijk van de intensiteit van de scholing, worden alle cursusdata van 4 tot 8 maanden vooruit weergegeven. Voor de jaarplanning zie onze agenda.

Bij het “deelnemers nog mogelijk” aangegeven aantal cursisten zijn de voorinschrijvingen niet meegeteld!

Cursusdata

Masterclass Virtuele Maagband Consulent

Smartphones in portrait mode geven alleen essentiële informatie weer. Voor aanvullende informatie en het STAP-budget, gebruik je smartphone in landscape mode!

Met de Masterclass Virtuele Maagband Consulent breid je jouw gereedschapskist als hypnotherapeut verder uit en weet je precies hoe je mensen met ernstig overgewicht of obesitas kunt helpen.

Virtuele Maagband Consulent

De masterclass Virtuele Maagband Consulent is een masterclass met rechten om de revolutionaire virtuele maagband, ontwikkeld door het HypnoseCentrum Nederland, te gebruiken binnen de eigen praktijk. Bij deze masterclass wordt een starterspakket geleverd met o.a. een hand-out, scripts, infoboekjes, mp3 bestanden en attributen om direct als virtuele maagband consulent aan de slag te kunnen gaan. Het bijbehorende certificaat geeft niet alleen de bekwaamheid weer, het toont eveneens aan dat de hypnotherapeut gebruik mag maken van de exclusieve rechten van het door het HypnoseCentrum ontwikkelde concept. Ter promotie op websites mag ook het onderscheidende logo worden gebruikt.

Virtuele maagband

De virtuele maagband heeft zijn status te danken aan de enorme successen die behaald zijn onder mensen met (klinische) obesitas. Dit is ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Kranten, tijdschriften en tv-programma’s besteden er aandacht aan. Het principe van een virtuele maagband berust op het gegeven dat het onderbewustzijn geen onderscheid maakt tussen werkelijkheid en fictie. In tegenstelling tot de risico’s van een operatief aangebrachte maagband (gastric band) kent de virtuele variant geen negatieve bijwerkingen en/of risico’s. Het is 100% veilig, er is geen narcose nodig, er zijn geen littekens en er is geen herstelperiode van toepassing. Toch blijkt de virtuele maagband minstens net zo effectief als een echte maagband!

Wat maakt deze virtuele maagband zo uniek?

Reeds 7 jaar geleden werd de, toen nog geheten hypnotische maagband, al door ons met succes ingezet. In deze 7 jaar zijn er nieuwe technieken ontwikkeld en zijn inzichten veranderd waardoor met de huidige wetenschap de procedure omtrent de virtuele maagband nog effectiever kan worden toegepast. In 2014/2015 is de gehele uitvoer van de procedure rondom de virtuele maagband door het HypnoseCentrum Nederland nauwkeurig onderzocht en meermaals bijgesteld. Door directe hypnose te combineren met psychologische aspecten kent deze revolutionaire virtuele maagband een zeer hoog slagingspercentage waarbij cliënten op een comfortabele manier hun doelgewicht bereiken en behouden. HypnoseCentrum Nederland heeft lang gewacht met het aanbieden van deze masterclass. In de tussenliggende periode is de virtuele maagband tientallen keren toegepast in verschillende praktijken in Nederland. Na evaluatie en de overweldigende resultaten is besloten om de geheimen nu ter beschikking te stellen aan vakgenoten in de branche. Bekijk gerust eens de real life tv-serie van de Limburgse zender TVEllef waarin enkele cliënten werden gevolgd bij hun behandelingen d.m.v. de hypnoband door Angelique Elens in haar praktijk in Meijel.

Wat ga je leren?

Allereerst leer je om op een juiste wijze het intake gesprek te voeren. Dit intake gesprek wijkt af van een normaal intake gesprek en bereidt de cliënt op een bewust niveau voor op de komende 4 sessies. We gaan in op de opbouw van de 4 sessies en leggen uit wat de psychologische aspecten hierin zijn. Je leert op een geraffineerde wijze de mindset van de cliënt te beïnvloeden en negatieve houdingen om te zetten in positieve resultaten teneinde het doel te bereiken waarvoor de cliënt naar de praktijk is gekomen. Verder gaan we ook in op marketing, promotie en prijsstelling zodat je naast goede recensies ook op commercieel gebied de juiste keuzes kunt maken. Kortom, na de masterclass virtuele maagband consulent ben je in staat om de opgedane kennis meteen om te zetten in praktische vaardigheden met als doel een cliënt te begeleiden naar een gezondere levensstijl en doelgewicht.

Voor wie is de masterclass virtuele maagband consulent geschikt?

Deze masterclass is geschikt voor hen die reeds beschikken over een eigen praktijk of werkzaam zijn als hypnotiseur, hypnotherapeut of gewichtsconsulent.

Voorwaarden voor deelname

Om deel te kunnen nemen aan deze eendaagse masterclass heb je kennis van directe hypnose nodig. Dit is de reden waarom we slechts cursisten toelaten die minimaal de Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken of een vergelijkbare cursus (naar beoordeling van de docent) hebben bijgewoond.

Investering

De investering voor de eendaagse masterclass bedraagt € 349,- (vrijgesteld van btw). Gezien de prijsstelling van de virtuele maagband heb je de investering reeds bij de behandeling van één cliënt volledig terugverdiend.

Informatie betreffende de Masterclass Virtuele Maagband

Naast de informatie op deze pagina organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.

Informatie leslocatie Boxmeer

Bestandsgrootte: 182 kb

1
Voorbereiding op de masterclass Virtuele Maagband

1
Downloads Virtuele Maagband
n.v.t.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Het minimaal aantal deelnemers voor deze masterclass is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, direct na het afronden van de masterclass kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Bekijk het tabblad "STAP-budget" of deze cursus in aanmerking komt.
Nee, voor deze training geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.

Aanvragen STAP-budget

Om het STAP-budget te kunnen aanvragen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Bekijk hier de cursuscombinaties, leslocaties en data en haal direct jouw STAP-aanmeldingsbewijs!

groen=beschikbaar, oranje=bijna vol, rood=volgeboekt

Virtuele Maagband Consulent + Basis Hypnosetechnieken (€ 848,00, geen bijbetaling)

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.