Yager-Code® Seminar

Koop cursus
Deelgenomen: 11 studenten
Duur: Klassikaal: 1ec
lezingen: 1
Niveau: Beginner

Cursusdata

Overnachtingen

Hier vind je enkele tips m.b.t. het boeken van overnachtingen in de nabijheid van de cursuslocatie.

HypnoseCentrum Nederland
Heinz Moormannstraat 1-A
5831 AS Boxmeer

Crown Business Center Haarlem
A. Hofmanweg 5-A
2031 BH Haarlem

Yder Hoes
Betmersweg 2
9494 RB Yde

Deel deze pagina...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Yager-Code seminar

In het seminar Yager-Code leer je de unieke methode van dr. Edwin K. Yager, een bewezen techniek die de opeenstapeling van negatieve gebeurtenissen uit het verleden grondig aanpakt.

HypnoWorld is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid.
KTNO bijscholing nascholing GRO EREKND

De Yager-Code® subliminal methode naar Dr. Edwin Yager Ph.D.

Dr. Edwin K. Yager In 1974 ontdekte Dr. Edwin K. Yager Ph.D (+2019), professor aan de medische faculteit van Californië in San Diego (UCSD) en tevens auteur van het boek ‘Foundations of Clinical Hypnosis’, een techniek waarmee het mogelijk is om geconditioneerde denk en handelswijzen zonder toepassing van een formele inductie te veranderen. Deze techniek die de afgelopen jaren verfijnt is, staat nu bekend als de Yager-Code (Engels: Yagerian Therapy of Subliminal Therapy). Door toepassing van logische stappen vindt er communicatie plaats met een deel van onze geest, door Dr. Yager ‘Centrum’ genoemd, die in staat is om ongewenste geloofsovertuigingen zelfstandig te corrigeren.

De Yager therapie / Yager-Code is een methode die werkt vanuit de bron en zich o.a. kenmerkt door:

HypnoWorld vinkje  Er is geen formele inleiding noodzakelijk voor de totstandkoming van trancefenomenen
HypnoWorld vinkje  Zonder pijnlijke herbelevingen van trauma’s of negatieve gebeurtenissen zoals die kunnen voorkomen tijdens het doorvoeren van leeftijdsregressie
HypnoWorld vinkje  Werkt zonder dat de therapeut precies op de hoogte is van het probleem van de cliënt en is daarmee een zeer discrete wijze van behandeling

In de ons omringende landen zoals Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk al breed toegepast, wordt de Yager-Code door vele therapeuten (en niet alleen hypnotherapeuten) met verbluffende resultaten ingezet. Begeleiders, coaches en therapeuten op verschillende werkgebieden integreren deze techniek dan ook in de door hun aangeboden therapievormen.

HypnoWorld is trots dat deze geweldige en eenvoudig aan te leren techniek nu ook voor Nederland en Vlaanderen beschikbaar is. Ambitie, passie en gedrevenheid zijn onze kenwoorden, die we met veel plezier en enthousiasme zullen overbrengen naar een nieuwe generatie Yager-Therapeuten.

Yager-Code®: Eén methode voor IEDEREEN die beroepshalve met mensen werkt!

De Yager-Code is een methode die iedereen zou moeten kennen die beroepshalve met mensen werkt, dus ook begeleiders, trainers en coaches en niet in de laatste plaats artsen, psychologen en instellingen die gericht zijn op kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg. Je kunt deze methode zonder voorkennis en therapeutische achtergronden makkelijk en eenvoudig leren en direct daarna in de praktijk toepassen. Het is zelfs mogelijk om herhaalsessies via de telefoon of bijvoorbeeld Skype te laten plaatsvinden.

De Yager-Code is bij uitstek geschikt om te combineren met – en integreren in – (in)directe Hypnotherapie, Leeftijdsregressie/Hypnoanalyse, Cognitieve (gedrags)therapie, Oplossingsgerichte therapie, Directieve therapie, Cliëntgerichte therapie, Psychotherapie en behandelmethoden als EMDR, EFT etc.

Om deel te kunnen nemen aan het tweedaagse seminar is algemene kennis en/of ervaring als zorgverlener zeer gewenst. Dit 2-daagse seminar is aan te raden voor iedereen die op zoek is naar een krachtige techniek die complementair kan worden toegepast maar ook als alternatief kan worden ingezet bij vele, soms onbegrepen issues met een psychische of emotionele oorzaak.

Komt dit je bekend voor?

 • Je behaald goede resultaten met je huidige behandelvorm en beheerst de daartoe benodigde technieken tot in de puntjes. Toch heb je af en toe cliënten waarbij de doelen niet behaald worden?
 • Je hebt cliënten die liever niet over het probleem willen of kunnen spreken maar het wel opgelost willen zien? Hoe zou het zijn als je ook deze groep van cliënten zou kunnen helpen?
 • Je hebt klanten die niet in hypnose willen of mogen bijvoorbeeld vanwege hun geloofsovertuiging?
 • Je hebt cliënten waarbij er na herhaaldelijke bezoeken geen resultaten behaald worden en zoekt naar een oplossing?
 • Je hebt mensen waarbij (directe/indirecte) hypnose moeilijk wordt omdat ze niet de gewenste hypnosediepte/trancediepte bereiken?

Wat zou het voor jou betekenen als je:

 • met succes aan klachten en problemen kunt werken, die zelfs zeer ervaren therapeuten als een uitdaging zien?
 • je klachten als Pijn, Dwangneuroses en Verslavingen kunt oplossen?
 • je problemen of stoornissen die afgewezen worden door andere therapeuten toch kunt aanpakken, zoals: Bipolaire stoornissen, Dissociatieve stoornissen en Persoonlijkheidsstoornissen van uiteenlopende aard?
 • je cliëntengroepen waarbij emotionele ladingen ongewenst zijn toch kunt behandelen?
 • hoe zou het zijn als je al deze cliënten in de toekomst toch kunt helpen?
 • hoe zou het zijn als je geen formele hypnotische inductie hoeft toe hoeft te passen maar veel cliënten toch een trancestaat bereiken?
 • als je langdurige resultaten kunt behalen?

Wat kan ik behandelen met de Yager-Code®?

Eén van de meest gestelde vragen is: Wat kan ik behandelen met de Yager-Code? Met de Yager-Code kunnen zowel mentale, psychische als lichamelijke problemen aangepakt worden. Een lijst met mogelijke toepassingen is haast oneindig echter hieronder hebben we een opsomming gemaakt van veel voorkomede aandoeningen waarvoor cliënten de praktijk bezoeken en die reeds met succes werden behandeld:

HypnoWorld vinkje Depressies, trauma’s, PTSS
HypnoWorld vinkje Chemisch- en sociaal verslavingsgedrag zoals roken, drugsgebruik, alcoholverslaving, gok- en gameverslaving, seksverslaving e.d.
HypnoWorld vinkje Persoonlijkheidsstoornissen
HypnoWorld vinkje Gewichtsreductie (bij emotie-eters)
HypnoWorld vinkje Slaapproblemen (inslapen en doorslapen)
HypnoWorld vinkje Angsten, fobieën en dwangneuroses
HypnoWorld vinkje Chronische pijn
HypnoWorld vinkje Spanningshoofdpijn, Migraine, Bronchiale Astma
HypnoWorld vinkje Seksuele-, dermatologische- en gynaecologische klachten
HypnoWorld vinkje Verbetering van het immuunsysteem (afweermechanismen)
HypnoWorld vinkje Allerhande klachten die hun oorzaak in het verleden hebben

Is de Yager Therapie® Evidence Based?

Yager Therapie succes rates Prof. Dr. Edwin Yager is niet alleen de bedenker van deze alom geprezen methode, hij heeft de afgelopen 20 jaar ook uitvoerige studies en onderzoek gedaan (en laten doen) naar de werking ervan. De onderzoeksresultaten zijn gedocumenteerd en vastgelegd. Nevenstaand een beknopt overzicht van behaalde resultaten.

Deze grafiek bewijst dat voor een effectieve behandeling geen langdurige therapie nodig is. In slechts enkele sessies worden veel problemen en klachten definitief opgelost. Aan de rechterzijde in de afbeelding staan het aantal therapie-uren aangeven.

Wat ga je leren?

Het seminar zal bestaan uit het opdoen van de nodige theoretische kennis, vaardigheden aanleren door deze kennis toe te passen op mede-cursisten en het simuleren van verschillende situaties aan de hand casuïstiek. Soms wordt verwezen naar termen die gebruikt worden in de hypnotherapie. Indien je geïnteresseerd bent om de Yager-Code te combineren met eenvoudige hypnosetechnieken, kunnen we je onze Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken van harte aanbevelen. Inhoudelijk zal het seminar o.a. bestaan uit de volgende onderdelen:

HypnoWorld vinkje Voorbereiding van cliënten
HypnoWorld vinkje Principes van de Yager-Code
HypnoWorld vinkje Model van de Geest volgens Dr. Edwin K. Yager
HypnoWorld vinkje De verschillen fasen van het therapeutisch traject
HypnoWorld vinkje Omgang met weerstand tijdens de therapie
HypnoWorld vinkje Toepasingsgebieden
HypnoWorld vinkje Zelfbehandeling met de Yager Therapie
HypnoWorld vinkje Combinaties en begrenzingen met andere therapievormen
HypnoWorld vinkje Verkorte toepassingsvorm
HypnoWorld vinkje Zoeken naar- en oplossen van emoties die verband houden met het probleem
HypnoWorld vinkje Behandeling van lichamelijke aandoeningen
HypnoWorld vinkje Vergevingstechnieken met de Yager Therapie
HypnoWorld vinkje Testen van de werking van de therapeutische behandeling
HypnoWorld vinkje Identificeren van sabotage delen (ziektegewin)

Naast dat de Yager-Code bij cliënten wordt toegepast geeft het ook een geheel nieuwe dimensie indien je de technieken voor jezelf inzet. We zullen je deze toepassing tijdens de lessen dan ook zeker niet onthouden.

Yager-Code® Certificering

Yager-Code zegel Zoals in de voorafgaande tekst al aangegeven is de Yager-Code een bijzonder krachtige techniek, evidence based en met haast onuitputtelijke mogelijkheden. Hoewel het, net als bijvoorbeeld EMDR en EFT een aparte therapievorm betreft, laat het zich fantastisch integreren in andere behandelmethoden. Voor de Yager-Code is een aparte website beschikbaar.

In Nederland en België nog onbekend maar in de USA en onze andere buurlanden al alom geprezen kunnen we constateren dat de vraag naar het toepassen van de Yager-Code en daarmee ook de vraag naar gekwalificeerde Yager therapeuten sterk stijgende is. Succes creëert Succes! (bekijk resultaten in Google)

Je ontvangt na het voltooien van het seminar een gewaarmerkt certificaat en bent gerechtigd de kwaliteitszegel te gebruiken op jouw website (voorwaarden van toepassing). Daarnaast is er een aparte facebook/WhatsApp groep waartoe alleen gecertificeerde Yager Therapeuten toegang krijgen. Op deze wijze kunnen we contact met elkaar houden en discussiëren over diverse onderwerpen en behaalde successen.

Een welkomswoord van Dr. Yager

In de onderstaande video (ondertitel beschikbaar) geeft Dr. Yager een kort inkijkje in de door hem ontwikkelde methode. Bekijk de video eens en kom tot ontdekking waardoor deze revolutionaire methode zo’n succes is.

Bijgevoegd bestand

Bestandsgrootte: 2 mB

1
Voorbereiding op het seminar Yager-Code®
2
Downloads Yager-Code
Het minimaal aantal deelnemers voor dit seminar is 6. Indien dit aantal niet wordt bereikt zal dit maximaal 4 dagen voor aanvang worden gecommuniceerd aan de deelnemende cursisten. Er wordt dan een alternatieve datum gepland waarbij reeds ingeschreven cursisten voorrang hebben. Voor het actuele aantal deelnemers kun je tevens telefonisch contact opnemen met HypnoWorld (op werkdagen van 10.00 - 13.00 uur).
Ja, je ontvangt een gewaarmerkt certificaat na het volgen van dit seminar.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Sommige cursussen, masterclasses of opleidingen zijn te boeken door gebruik te maken van het STAP-Budget. Kijk in het hoofdmenu onder 'cursusoverzicht' - 'STAP-Budget' welke scholingen hiervoor in aanmerking komen. Indien de kosten voor een scholing reeds voldaan zijn, kan er geen correctie meer plaatsvinden met de middelen uit het STAP-Budget.
Nee, voor dit seminar geldt dat deze niet in delen betaald kan worden.
Hoe ga je te werk?Voor het inschrijven van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt.Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.Kom terug op deze pagina en klik opnieuw op de datum en locatie waarop je wilt deelnemen. Je kunt nu je plaats reserveren voor deze datum en locatie.Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accomodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249