Ontmoet het team

Graag stellen wij ons Team aan je voor, ieder uniek maar allen gedreven en met enthousiasme werkzaam in hun vakgebied. 12 geweldige, ambitieuze en kleurrijke persoonlijkheden die op zzp-basis voor je klaarstaan om hun succes tot jouw succes te maken. Kwaliteit en dienstbaarheid op het hoogste niveau.

Angelique Elens

Position: Docent Boxmeer
Email: angelique@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Angelique Elens is docent voor de masterclass Stressmanagement en de masterclass Chronische Angst en Angststoornissen. Tevens is zij werkzaam in haar eigen praktijken die gevestigd zijn in de huisartsenpraktijken Centrum de Peel in Meijel en Medisch Centrum de Vlinder in Maasbracht.

Docent Boxmeer

Angelique Elens is docent voor de masterclass Stressmanagement en de...

Arno vd Munckhof

Position: Oprichter & Docent
Email: arno@hypnoworld.nl
Categories: Docent, Staff
Location: Beugen, Boxmeer

Arno van den Munckhof is oprichter van opleidingscentrum HypnoWorld en docent voor de hbo-conforme vakopleiding tot Direct Hypnotherapeut, de korte beroepsopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, Masterclass Virtuele Maagband Consulent, Medische Hypnose en de Yager Therapie®.

Arno over zichzelf…

Als persoon ben ik een familieman, maak graag samen met mijn partner en dochter uitstapjes en houdt van kamperen met onze caravan en buitenlandse reizen. Ook voor shoppen, een terrasje en lekker eten mag je me ‘s-nachts wakker maken. Mijn favoriete vakantieland is Amerika en dan met name de staat Florida. De afwisseling van natuur, entertainment, strand, steden en natuurlijk het vriendelijke klimaat maakt dat het voor mij een boeiende omgeving is waar ik nooit op uitgekeken raak.

Professioneel

Op 23 jarige leeftijd kwam Arno te werken als assistent bedrijfsleider op een recreatiepark in Limburg. In de jaren daarvoor werkte hij als vakantie medewerker van Center Parcs (toen Sporthuis Centrum) op de entertainment afdeling. Na als parkmanager voor Grandorado en Landal Green Parcs te hebben gewerkt begon hij zelf de exploitatie van een camping in West-Brabant. Uitbreiding in het gezin zorgde ervoor dat het campingbestaan werd ingeruild voor een andere passie in zijn leven, namelijk hypnose.

Arno volgde zijn opleidingen deels in de USA en vele andere landen en begon zijn carrière als hypnotherapeut in het Brabantse Boxmeer. In 2008 begon hij een klein bedrijfje dat zich specialiseerde op het gebied van directe hypnotherapie. Als locatie diende een kleine zaal in een horecagelegenheid, gelegen tegenover het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Na meer dan 14 jaar is dit bedrijfje uitgegroeid tot het meest veelzijdige hypnose opleidingsinstituut van Nederland. De opleidingslocatie kent een ruime leszaal, 3 therapieruimtes, kantoren een video studio en een immense bibliotheek. Per oktober 2022 wordt het nieuwe kantoor te Beugen in gebruik genomen.

Kwaliteit staat bij Arno voorop! Hiertoe richtte hij samen met enkele collega’s in 2013 de Hypnosevereniging Nederland (HVNL) op waarvan hij de eerste jaren actief is geweest als voorzitter. Om de kwaliteit van de onderneming te waarborgen heeft hij ervoor gezorgd dat HypnoWorld in 2016 het officiële ISO 9001 certificaat heeft behaald, wat uniek te noemen is in de dienstverlenende sector. Het lidmaatschap van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) betekend goede algemene voorwaarden voor de consument en heldere informatievoorziening in een alsmaar veranderende markt. Zowel Arno als het opleidingsinstituut HypnoWorld zijn aangesloten bij een geschillen- en klachteninstantie en voldoen hiermee aan de door de overheid gestelde eisen.

Oprichter & Docent

Arno van den Munckhof is oprichter van opleidingscentrum HypnoWorld en...

Ayse Kalyon

Position: Docent Dordrecht
Email: ayse@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Dordrecht

Ayse Kalyon verzorgt voor HypnoWorld de cursussen Persoonlijk Leiderschap met NLP en NLP Communicatieve Vaardigheden.

Docent Dordrecht

Ayse Kalyon verzorgt voor HypnoWorld de cursussen Persoonlijk Leiderschap met...

Dortie Gielen

Position: Docent Haarlem
Email: dortie@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Haarlem

Mijn naam is Dortie Gielen, ik ben sinds 2007 Internationaal Register Hypnotherapeut in Haarlem, verbonden aan Hypnoworld.

“Wat mensen beweegt” is mijn grote drijfveer. Hoe kunnen we gedrag positief beïnvloeden door de kracht van overtuigingen.

In mijn praktijk als Hypnotherapeut kom ik veel mensen tegen met heftige levensverhalen en levensvragen. Het is prachtig om te zien hoe zij zichzelf helpen om over angsten en belemmeringen heen te stappen door middel van (zelf)hypnose.

Hypnobirthing is een heerlijke aanvulling op mijn diensten. Je werkt met allemaal blije, verwachtingsvolle mensen die heel graag ondersteund worden bij de belangrijkste gebeurtenis in hun leven. Zelf krijg ik zoveel energie van deze cursussen!

Naast Hypnotherapeut ben ik ook trainer/coach voor bedrijven. Waarbij ik mensen leer om vanuit de juiste intentie ondernemerschap en verantwoordelijkheid te pakken. Al lijkt dit een heel andere tak van sport; ook hier spelen overtuigingen en bijbehorend gedrag de hoofdrol.

Docent Haarlem

Mijn naam is Dortie Gielen, ik ben sinds 2007 Internationaal...

Els drissen

Position: Administratie
Email: els@hypnoworld.nl
Categories: Administratie, Staff
Location: Beugen

Els Drissen, werkzaam als administratrice voor HypnoWorld, vormt de spil in de organisatie. Zij is parttime werkzaam op het hoofdkantoor in Boxmeer, weet elke factuur feilloos terug te vinden en vormt de brug tussen het management en het accountantskantoor.

Administratie

Els Drissen, werkzaam als administratrice voor HypnoWorld, vormt de spil...

Gerry Wijnands

Position: Docent Boxmeer
Email: gerry@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Gerry Wijnands is docent voor de Energetische Hypnose opleiding, Hypnose bij Kinderen masterclass, Masterclass geavanceerde Regressietechnieken, Masterclass Hypnofasting en mede docent voor de vakopleiding tot Direct Hypnotherapeut, de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, de Masterclass Virtuele Maagband Consult en Medische Hypnose.

Gerry heeft, inmiddels vele jaren geleden, haar opleiding tot verpleegkundige A gevolgd en heeft dit beroep met veel voldoening 15 jaar lang uitgevoerd. Toen echter hypnose op haar pad kwam zag zij de mogelijkheden hiervan en na zich verdiept te hebben in nagenoeg alle mogelijke opleidingen en masterclasses op dit gebied is zij haar vakkennis gaan delen in haar lessen, opleidingen en masterclasses.

Gerry is behalve docent ook Hypnotherapeut voor directe hypnose en verzorgt al jarenlang nagenoeg dagelijks vele sessies voor alle voorkomende issues en heeft daarmee inmiddels een respectabele klantenkring opgebouwd. Hierdoor kan zij uit praktijkervaring ook tijdens haar lessen wat dieper ingaan op de stof en mede door ervaring delen waar de aandachtspunten bij bepaalde technieken liggen.

Docent Boxmeer

Gerry Wijnands is docent voor de Energetische Hypnose opleiding, Hypnose...

Giovanni Eleonora

Position: Docent Dordrecht
Email: giovanni@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Giovanni Eleonora is verantwoordelijk voor de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut in Dordrecht en docent voor de opleiding Sporthypnose / Sport Hypnotic Coaching. Giovanni is Fysiotherapeut, Motivator en Inspirator, auteur en Register Hypnotherapeut.

Ik heb mijn studie Fysiotherapie in 1990 afgerond, heb sportrevalidatie, manuele therapie en kinesiotaping gedaan. Verschillende cursussen in de complementaire/alternatieve geneeswijzen zoals acupunctuur, manuele therapie, craniosacraal therapie, reflexologie, quantum Healing, Regeneris Healing. Tevens Certified Personal Trainer(NASM), Zumba instructeur en Therapeut Orthomoleculaire voedingsleer en Psycho Neuro Immunologie.

M.b.t hypnose heb ik de volgende cursussen gevolgd; NLP, Hypnose bij kinderen, Sporthypnose, Regressie en Parts, Jeffrey Stephens Protocol, Masterclass Dave Elman, Medische Hypnose, Carcinos, Hypnowaving, Simpson Protocol, Pain Management.

Internationaal Trainer Quantum Connectie Methode en Quantum business Hypnose (methodes ontwikkeld door Roy en Joy Martina), Coach persoonlijke ontwikkeling, spreker en auteur van Quantum Millionair Mindset en In 10 stappen naar een Radicale Quantum Mindshift.

We weten maar een fractie van de kracht die onze geest heeft en dat fascineert. Om te blijven ontdekken en ondergaan wat er nog meer mogelijk is vind ik het mooiste wat er is. Dat wat de moeite waard is om te delen, deel ik via workshops, coaching of masterclasses.

Docent Dordrecht

Giovanni Eleonora is verantwoordelijk voor de opleiding tot Internationaal Register...

Hans de Rijck

Position: Docent Boxmeer
Email: hans@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Hans de Rijck, verzorgt de Masterclass Yager Therapie® in Boxmeer en is werkzaam in zijn eigen praktijk in het Limburgse Horst.

Docent Boxmeer

Hans de Rijck, verzorgt de Masterclass Yager Therapie® in Boxmeer...

Janine Alting

Position: Docent Yde
Email: janine@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Yde

Janine Alting is verantwoordelijk voor de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut op de cursuslocatie in Yde. Tevens is zij docent voor de masterclasses Hartcoherentie & Ademwerk, Functionele Maag- en Darmklachten en Oncologie & Hypnotherapie.

Docent Yde

Janine Alting is verantwoordelijk voor de opleiding tot Internationaal Register...

Jorrit de Feber

Position: Docent Boxmeer/Haarlem
Email: jorrit@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer, Haarlem

Jorrit de Feber is als docent werkzaam voor een aantal verschillende masterclasses w.o. de masterclass Hypnobirthing en de masterclass EMDR toepassen in de hypnotherapiepraktijk.

Jorrit is maatschappelijk werker, hypnotherapeut en docent bij Hypnoworld opleidingen.

Jorrit gelooft dat iedere vorm van therapie pas echt effectief is als jij als therapeut in staat bent om jouw therapie vorm volledig af te stemmen op de cliënt en een behandeling te geven met technieken die jij volledig beheerst. Daarom stopt Jorrit al zijn opleidingen vol met verschillende technieken waar zowel aandacht is voor de theorie als voor de praktijk. Iedere deelnemer kan er op rekenen dat hij/zij aan het einde van een opleiding of masterclass de aangeleerde technieken letterlijk in de vingers heeft. De opleidingen die Jorrit verzorgd worden door studenten met veel enthousiasme ontvangen vanwege het brede spectrum en vele technieken die aan bod komen.

Docent Boxmeer/Haarlem

Jorrit de Feber is als docent werkzaam voor een aantal...

Ruud Nooyen

Position: Docent Boxmeer
Email: ruud@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Ruud Nooyen is reeds langere tijd verbonden aan de activiteiten van het HypnoseCentrum Nederland en HypnoWorld opleidingen. Als docent verzorgt hij de masterclass Jeffrey Stephens 10-step protocol.

Docent Boxmeer

Ruud Nooyen is reeds langere tijd verbonden aan de activiteiten...

Mare Kalberg

Position: Klantenservice
Email: klantenservice@hypnoworld.nl
Categories: Staff
Location: Beugen

Mare is werkzaam als medewerker klantenservice en staat op werkdagen dagelijks voor je klaar tussen 10.00 en 13.00 uur. Voor vragen over onze opleidingen of mogelijkheden m.b.t. het STAP-budget staat zij je graag telefonisch te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar o.n. 040-7110382. Een e-mail sturen mag uiteraard ook. Gebruik hiervoor a.u.b. het contactformulier.

Klantenservice

Mare is werkzaam als medewerker klantenservice en staat op werkdagen...