Ontmoet het team

Graag stellen wij ons Team aan je voor, ieder uniek maar allen gedreven en met enthousiasme werkzaam in hun vakgebied. 11 geweldige, ambitieuze en kleurrijke persoonlijkheden die op zzp-basis voor je klaarstaan om hun succes tot jouw succes te maken. Kwaliteit en dienstbaarheid op het hoogste niveau.

Angelique Elens

Position: Docent Boxmeer
Email: angelique@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Angelique Elens is docent voor de masterclass Stressmanagement en de masterclass Chronische Angst en Angststoornissen. Tevens is zij werkzaam in haar eigen praktijken die gevestigd zijn in de huisartsenpraktijken Centrum de Peel in Meijel en Medisch Centrum de Vlinder in Maasbracht.

Docent Boxmeer

Angelique Elens is docent voor de masterclass Stressmanagement en de...

Arno vd Munckhof

Position: Oprichter & Docent
Email: arno@hypnoworld.nl
Categories: Docent, Staff
Location: Boxmeer

Arno van den Munckhof is oprichter van opleidingscentrum HypnoWorld en docent voor de hbo-conforme vakopleiding tot Direct Hypnotherapeut, de korte beroepsopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, Masterclass Virtuele Maagband Consulent, Medische Hypnose en de Yager Therapie®.

Arno over zichzelf…

Als persoon ben ik een familieman, maak graag samen met mijn partner en dochter uitstapjes en houdt van kamperen met onze caravan en buitenlandse reizen. Ook voor shoppen, een terrasje en lekker eten mag je me ‘s-nachts wakker maken. Mijn favoriete vakantieland is Amerika en dan met name de staat Florida. De afwisseling van natuur, entertainment, strand, steden en natuurlijk het vriendelijke klimaat maakt dat het voor mij een boeiende omgeving is waar ik nooit op uitgekeken raak.

Professioneel

Op 23 jarige leeftijd kwam Arno te werken als assistent bedrijfsleider op een recreatiepark in Limburg. In de jaren daarvoor werkte hij als vakantie medewerker van Center Parcs (toen Sporthuis Centrum) op de entertainment afdeling. Na als parkmanager voor Grandorado en Landal Green Parcs te hebben gewerkt begon hij zelf de exploitatie van een camping in West-Brabant. Uitbreiding in het gezin zorgde ervoor dat het campingbestaan werd ingeruild voor een andere passie in zijn leven, namelijk hypnose.

Arno volgde zijn opleidingen deel in de USA en vele andere landen en begon zijn carrière als hypnotherapeut in het Brabantse Boxmeer. In 2008 begon hij een klein bedrijfje dat zich specialiseerde op het gebied van directe hypnotherapie. Als locatie diende een kleine zaal in een horecagelegenheid, gelegen tegenover het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Na meer dan 12 1/2 jaar is dit bedrijfje uitgegroeid tot het meest veelzijdige hypnose opleidingsinstituut van Nederland. Het huidige bedrijfspand kent een ruime leszaal, 3 therapieruimtes, kantoren een video studio en een immense bibliotheek.

Kwaliteit staat bij Arno voorop! Hiertoe richtte hij samen met enkele collega’s in 2013 de Hypnosevereniging Nederland (HVNL) op waarvan hij de eerste jaren actief is geweest als voorzitter. Om de kwaliteit van de onderneming te waarborgen heeft hij ervoor gezorgd dat HypnoWorld in 2016 het officiële ISO 9001 certificaat heeft behaald, wat uniek te noemen is in de dienstverlenende sector. Het lidmaatschap van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) betekend goede algemene voorwaarden voor de consument en heldere informatievoorziening in een alsmaar veranderende markt. Zowel Arno als het opleidingsinstituut HypnoWorld zijn aangesloten bij een geschillen- en klachteninstantie en voldoen hiermee aan de door de overheid gestelde eisen.

Oprichter & Docent

Arno van den Munckhof is oprichter van opleidingscentrum HypnoWorld en...

Ayse Kalyon

Position: Docent Boxmeer
Email: ayse@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Ayse Kalyon heeft haar eigen opleidingscentrum in Dordrecht en verzorgt voor HypnoWorld de cursussen Persoonlijk Leiderschap en communicatieve vaardigheden met NLP.

Docent Boxmeer

Ayse Kalyon heeft haar eigen opleidingscentrum in Dordrecht en verzorgt...

Dortie Gielen

Position: Docent Haarlem
Email: dortie@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Haarlem

Naast haar werkzaamheden als hypnotherapeut in Haarlem is Dortie Gielen tevens actief als docent voor de masterclass Hypnobirthing (basis & gevorderd) in Haarlem.

Docent Haarlem

Naast haar werkzaamheden als hypnotherapeut in Haarlem is Dortie Gielen...

Els drissen

Position: Administratie
Email: els@hypnoworld.nl
Categories: Administratie
Location: Boxmeer

Els Drissen, werkzaam als administratrice voor HypnoWorld, vormt de spil in de organisatie. Zij is parttime werkzaam op het hoofdkantoor in Boxmeer, weet elke factuur feilloos terug te vinden en vormt de brug tussen het management en het accountantskantoor.

Administratie

Els Drissen, werkzaam als administratrice voor HypnoWorld, vormt de spil...

Gerry Wijnands

Position: Docent Boxmeer
Email: gerry@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Gerry Wijnands is docent voor de masterclass Energetische Hypnose, masterclass Hypnose bij Kinderen, Masterclass geavanceerde Regressietechnieken, Masterclass Hypnofasting, Energetische workshop Persoonlijke Balans en mede docent voor de vakopleiding tot Direct Hypnotherapeut, de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, de Masterclass Virtuele Maagband Consulten en Medische Hypnose.

Docent Boxmeer

Gerry Wijnands is docent voor de masterclass Energetische Hypnose, masterclass...

Giovanni Eleonora

Position: Docent Haarlem
Email: giovanni@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Haarlem

Giovanni Eleonora is verantwoordelijk voor de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut in Haarlem en docent voor de Masterclass Progressie Hypnose. Giovanni is Fysiotherapeut, Motivator en Inspirator, auteur en Register Hypnotherapeut.

Docent Haarlem

Giovanni Eleonora is verantwoordelijk voor de opleiding tot Internationaal Register...

hans de Rijck

Position: Docent Boxmeer
Email: hans@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Hans de Rijck, verzorgt de Masterclass Yager Therapie® in Boxmeer en is werkzaam in zijn eigen praktijk in het Limburgse Horst.

Docent Boxmeer

Hans de Rijck, verzorgt de Masterclass Yager Therapie® in Boxmeer...

Janine Alting

Position: Docent Yde
Email: janine@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Yde

Janine Alting is verantwoordelijk voor de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut op de cursuslocatie in Yde.

Docent Yde

Janine Alting is verantwoordelijk voor de opleiding tot Internationaal Register...

Jorrit de Feber

Position: Docent Boxmeer/Haarlem
Email: jorrit@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer, Haarlem

Jorrit de Feber is als docent werkzaam voor een aantal verschillende masterclasses w.o. de masterclass Hypnobirthing (basis & gevorderd) en de masterclass EMDR. Hij heeft zijn eigen praktijk in Almere en wisselt zijn fulltime baan als hypnotherapeut af met zijn werkzaamheden als docent.

Docent Boxmeer/Haarlem

Jorrit de Feber is als docent werkzaam voor een aantal...

Ruud Nooyen

Position: Docent Boxmeer
Email: ruud@hypnoworld.nl
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Ruud Nooyen is reeds langere tijd verbonden aan de activiteiten van het HypnoseCentrum Nederland.

Docent Boxmeer

Ruud Nooyen is reeds langere tijd verbonden aan de activiteiten...

vacature?

Position: Word jij onze collega?
Email: vacature@hypnoworld.nl
Categories: Docent

Heb je talent voor lesgeven en kunt jouw ervaring hiermee aantonen, dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou om ons professionele team te versterken. Stuur ons een e-mail met je uitgebreide Curriculum Vitae waaruit blijkt dat je affiniteit hebt met hypnose en hypnotherapie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor informatie over de mogelijkheden mag je ons ook telefonisch benaderen o.n. 040-7110382 (ma-vr 10.00 – 13.00 uur).

Word jij onze collega?

Heb je talent voor lesgeven en kunt jouw ervaring hiermee...

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accomodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249