Puntensysteem

Met ingang van januari 2021 introduceert HypnoWorld Opleidingen een puntensysteem. Voor verschillende handelingen, zoals de aanschaf van een cursus, een registratie, het voltooien van een les/opdracht of het aangaan van vriendschappen met medecursisten worden automatisch bonuspunten toegekend. Ook wanneer je via jouw affiliatelink anderen naar ons doorstuurt, levert dat extra punten op. Je hebt er geen omkijken naar, alles gebeurd op de achtergrond geheel automatisch. Het loyaliteitssysteem is daarmee een beloning van HypnoWorld aan trouwe klanten.

Deze bonuspunten kunnen worden gebruikt voor de aanschaf van een cursus of bijvoorbeeld voor het bijwonen van een studiedag. Het opgebouwde puntentotaal is te bekijken via de “Inkomsten geschiedenis” dat zichtbaar wordt wanneer je inlogt. Hier zie je in één overzicht jouw bonuspunten en kun je inzien op welke wijze deze verkregen zijn.

Bonuspunten kunnen niet omgeruild worden tegen contacten of ‘overgeheveld’ worden naar andere cursisten. Ook kunnen bonuspunten niet als deelbetaling worden gebruikt. Bij elke aanschaf van een cursus of deelneming aan een studiedag staan zowel het benodigd aantal punten alsook het aantal punten dat je nog nodig hebt vermeld. Bonuspunten worden na aanschaf direct verrekend.

 

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday