Opleidingen

In dit overzicht vind je onze erkende en geaccediteerde hypnose en  hypnotherapie opleidingen. Hypnoworld biedt in dit kader zowel korte, compacte beroepsopleidingen als ook opleidingen op het gebied van medische hypnotherapie en geaccrediteerde meerjarige vakopleidingen aan.

Klassikale hypnotherapie opleidingen

Al onze korte hypnose en hypnotherapie opleidingen en cursussen vinden klassikaal plaats in Boxmeer (N-Br), Haarlem (NH) en Yde (Dr). De opleidingen zijn vooral praktisch van aard waardoor het niet mogelijk is om deze online of via digitale bijeenkomsten te volgen. Hypnotherapie is een geweldig vak dat iedereen kan leren door het te doen. Theoretische kennis wordt omgezet in praktische vaardigheden die jij je alleen eigen kunt maken door veel en vaak te oefenen. De basis wordt gelegd door te oefenen met en op medecursisten. Alle lessen vinden plaats in kleine groepen waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Vakopleiding of korte beroepsopleiding, aan jou de keuze!

Vakopleidingen zijn een geïntegreerd geheel en leiden op tot een afgekaderd beroep. Ze bevatten beroepsgenerieke én beroepsspecifieke competenties die (zeer) gedegen uitgewerkt zijn. De vakopleiding strekt zich uit over een periode van twee of drie jaar. Onze korte en compacte beroepsopleidingen vormen eveneens een afgerond geheel echter ligt de focus hierbij op het aanleren van technieken en methodieken en minder op de therapeutische vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

STAP-budget
Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken
5
5 (11)
Beginner
1 lezingen
Klassikaal: 2 dagen (1ec)
STAP-budget
Direct Hypnotherapeut 2-jarige beroepsopleiding
Blended Learning
167 ECTS
€7.450
Erkende hbo-conforme beroepsopleiding Directe Hypnotherapie Met gepaste trots presenteert HypnoWorld Opleidingen de erkende en HBO-conforme beroeps...
Beginner
6 lezingen
167 ECTS
STAP-budget
Advanced Hypnosetechnieken
5
5 (2)
Gevorderd
1 lezingen
Klassikaal: 2 dagen (1ec)
STAP-budget
Cursus Hypnose Therapie & Regressie
5
5 (3)
Beginner
1 lezingen
Klassikaal: 2 dagen (1ec)
STAP-budget
Cursus Pijnreductie en Anesthesietechnieken
5
5 (2)
Gevorderd
2 lezingen
Klassikaal: 1 1/2 dag (1ec)
STAP-budget
Medische hypnotherapie opleiding
Blended Learning
Blended Learning: 1ec
€999
HypnoMedical is een kortdurende to-the-point Medische Hypnose cursus (blended learning) over de toepassing van Hypnotherapie in de reguliere genees...
Expert
1 lezingen
Blended Learning: 1ec
Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina