Stap-aanmeldingsbewijs

Het subsidiepotje voor de aanmeldperiode juli-augustus (scholingen die vallen in augustus en september) is helaas verbruikt. Vanaf 1 september kan opnieuw beroep gedaan worden op het STAP-budget voor scholingen in de maanden oktober, november en december. Haal hier nu al jouw STAP-aanmeldingsbewijs!
Formulier voor het verkrijgen van een STAP-aanmeldingsbewijs.
1
2
3

Scholingsgegevens

In 3 eenvoudige en korte stappen naar maximaal € 1000,00 opleidingsbudget. Door het invullen van dit formulier ontvang je meteen een STAP-aanmeldingsbewijs in pdf-formaat via e-mail.
De locatie waar de scholing plaatsvindt
Dit is de datum (yyyy-mm-dd) van de eerste lesdag
Dit is de datum (yyyy-mm-dd) van de laatste lesdag
Dit is het bedrag dat gesubsidieerd wordt
Dit is het bedrag dat je zelf dient te voldoen
Controleer bovenstaande gegevens zorgvuldig. Zijn deze onjuist, ga terug naar de cursuspagina en selecteer een andere optie!

Toelichting

Per 1 maart 2022 kan elke Nederlander die binding heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt een scholing volgen t.w.v. maximaal € 1000,-. Er is slechts één aanvraag mogelijk per kalenderjaar voor één scholing of cursusbundel. Aanvraag kan elke twee maanden dus vanaf 1 maart, 1 mei, 1 juli, 1 september en 1 november. Voor elke twee maanden is een door de overheid vastgesteld budget beschikbaar wat neerkomt op een studieplafond van jaarlijks € 200 miljoen.

Om een scholing te kunnen aanvragen heb je een aanmeldingsbewijs nodig wat door de opleider wordt verstrekt. Door het formulier in te vullen, ontvang je meteen na verzending een aanmeldingsbewijs dat voldoet aan de door de overheid gestelde eisen. Jouw deelname wordt pas definitief zodra wij de goedkeuring hebben van de uitvoerende instanties. Je ontvangt tijdig van ons alle informatie over welke stappen je dient te doorlopen. Over het algemeen is dit echter zeer eenvoudig en snel te realiseren.

Let op! Een voorinschrijving houdt niet in dat de inschrijving definitief is. Het e.e.a. is afhankelijk van de door jouw genomen acties, beschikbaarheid en de goedkeuring van de uitvoerende instanties. Toelating op volgorde van binnenkomst van dit formulier.

Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina