Stap-aanmeldingsbewijs

Bij aanmelding op het STAP-portaal raden wij aan om ruim voor 10.00 uur in te loggen. In de afgelopen periodes is gebleken dat de STAP-subsidie binnen 2 uur op was. Wees er dus op tijd bij!
Formulier voor het verkrijgen van een STAP-aanmeldingsbewijs.
1
2
3
4

Geboortedatum

Voordat je verder kunt gaan, geef hieronder a.u.b. eerst jouw geboortedatum op.
Vul eerst hier jouw geboortedatum in a.u.b. Let op de datumnotatie jaar (4 cijfers) - maand (2 cijfers) - dag (2 cijfers)

Toelichting

Per 1 maart 2022 kan elke Nederlander die binding heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt een scholing volgen t.w.v. maximaal € 1000,-. Er is slechts één aanvraag mogelijk per kalenderjaar voor één scholing of cursusbundel. Aanvraag kan elke twee maanden dus vanaf 1 januari, 1 maart, 1 mei, 1 juli, 1 september en 1 november. Voor elke twee maanden is een door de overheid vastgesteld budget beschikbaar wat neerkomt op een studieplafond van jaarlijks € 200 miljoen.

Om een scholing te kunnen aanvragen heb je een aanmeldingsbewijs nodig wat door de opleider wordt verstrekt. Door het formulier in te vullen, ontvang je meteen na verzending een aanmeldingsbewijs dat voldoet aan de door de overheid gestelde eisen. Jouw deelname wordt pas definitief zodra wij de goedkeuring hebben van de uitvoerende instanties. Je ontvangt tijdig van ons alle informatie over welke stappen je dient te doorlopen. Over het algemeen is dit echter zeer eenvoudig en snel te realiseren.

Let op! Een voorinschrijving houdt niet in dat de inschrijving definitief is. Het e.e.a. is afhankelijk van de door jouw genomen acties, beschikbaarheid en de goedkeuring van de uitvoerende instanties. Toelating op volgorde van binnenkomst van dit formulier.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday