STAP-aanmeldingsbewijs

Het subsidiepotje voor de aanmeldperiode maart-april (scholingen die vallen in april en mei) is helaas verbruikt. Vanaf 1 mei kan opnieuw beroep gedaan worden op het STAP-budget voor scholingen in de maanden juni, juli, augustus en september. Haal hier nu al jouw STAP-aanmeldingsbewijs!
1
2
3

Scholingsgegevens

In 3 eenvoudige en korte stappen naar maximaal € 1000,00 opleidingsbudget. Door het invullen van dit formulier ontvang je meteen een STAP-aanmeldingsbewijs in pdf-formaat via e-mail.

Nadat je het STAP-aanmeldingsbewijs van ons ontvangen hebt per e-mail, kun je het STAP-budget aanvragen op het STAP-scholingsportaal. Een handleiding voor het invullen van de aanvraag vind je hier.

Toelichting

Per 1 maart 2022 kan elke Nederlander die binding heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt een scholing volgen t.w.v. maximaal € 1000,-. Er is slechts één aanvraag mogelijk per kalenderjaar voor één scholing of cursusbundel. Aanvraag kan elke twee maanden dus vanaf 1 maart, 1 mei, 1 juli, 1 september en 1 november. Voor elke twee maanden is een door de overheid vastgesteld budget beschikbaar wat neerkomt op een studieplafond van jaarlijks € 200 miljoen.

Om een scholing te kunnen aanvragen heb je een aanmeldingsbewijs nodig wat door de opleider wordt verstrekt. Door het formulier in te vullen, ontvang je meteen na verzending een aanmeldingsbewijs dat voldoet aan de door de overheid gestelde eisen. Jouw deelname wordt pas definitief zodra wij de goedkeuring hebben van de uitvoerende instanties. Je ontvangt tijdig van ons alle informatie over welke stappen je dient te doorlopen. Over het algemeen is dit echter zeer eenvoudig en snel te realiseren.

Let op! Een voorinschrijving houdt niet in dat de inschrijving definitief is. Het e.e.a. is afhankelijk van de door jouw genomen acties, beschikbaarheid en de goedkeuring van de uitvoerende instanties. Toelating op volgorde van binnenkomst van dit formulier.

Terug
Telefoon
E-mail
Skype
Telegram
Live chat
Contactpagina

OVERNACHTINGEN YDE

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Yde. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Bed en Breakfast

B&B Glimmen
Rijksstraatweg 30 Glimmen
Telefoon (GSM): 0628979404
Website: bbgroningen.nl
Email: info@bbgroningen.nl

Bed and Breakfast "De Oude Molensteen"
Molenweg 15
9761 VB Eelde
Telefoon: 050-3094930
Telefoon (GSM): 06-3860 8688
Website: www.bedandbreakfast-deoudemolensteen.nl

B&B Hoeve de Vredenhof
De Millystraat 15 Zuidlaren
Telefoon: 050-5351077 
Telefoon (GSM): 06-15306892
Website: https://www.devredenhof.nl
E-mail: info@devredenhof.nl

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.

OVERNACHTINGEN BOXMEER

Graag geven wij je een aantal tips met betrekking tot overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om pas een afspraak te maken als duidelijk is of de scholing ook daadwerkelijk doorgaat. HypnoWorld kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele geleden schade als gevolg van te vroeg geboekte accommodaties. Voor het actuele aantal deelnemers van een scholing kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Hotels

Hotel de Baronie ligt op ca. 10 minuten loopafstand van de leslocatie en is gelegen tegenover het treinstation Boxmeer. Vraag bij het boeken naar de aanbieding voor cursisten van HypnoWorld. Hotel de Baronie, Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer. Telefoon: 0485-571345

Hotel 't Vertrek ligt naast het hierboven gelegen hotel tegenover het treinstation. Hotel 't Vertrek, Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer. Telefoon: 0485-577017

Hotel Riche ligt midden in het centrum van Boxmeer, op ca. 20 minuten loopafstand van de leslocatie. Vooral wanneer je in de avonduurtjes nog graag een (overdekt) terrasje wilt pakken of iets wilt eten in één van de sfeervolle eetgelegenheden, is dit hotel door de ligging ideaal. Hotel Riche, Steenstraat 51, 5831 JB Boxmeer. Telefoon: 0485-578222

Bed en Breakfast

Bed en Breakfast Boxmeer is gelegen op korte loopafstand tot het centrum van Boxmeer. Door onze cursisten als zeer positief beoordeeld. Bed en Breakfast Boxmeer, Van Coothstraat 42, 5831 HL Boxmeer. Telefoon: 0485-574390 / 06-38546517

Bed en Breakfast Langs de Maas is, zoals de naam al aangeeft, gelegen langs de rivier de Maas. Hoewel deze accommodatie niet op loopafstand gelegen is van de leslocatie, wordt deze eveneens door onze cursisten als zeer positief ervaren. Langs de Maas, Veerstraat 53, 5831 JM Boxmeer. Telefoon: 06-28890249

Parkeren cursuslocatie

Parkeren is gratis. Er kan direct voor de deur geparkeerd worden of in de directe nabijheid van de cursuslocatie.