Arno vd Munckhof

Position: Oprichter & Docent
Categories: Docent, Staff
Location: Beugen, Boxmeer

Arno van den Munckhof is oprichter van opleidingscentrum HypnoWorld en docent voor de hbo-conforme vakopleiding tot Direct Hypnotherapeut, de korte beroepsopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, Masterclass Virtuele Maagband Consulent, Medische Hypnose en de Yager Therapie®.

Arno over zichzelf…

Als persoon ben ik een familieman, maak graag samen met mijn partner en dochter uitstapjes en houdt van kamperen met onze caravan en buitenlandse reizen. Ook voor shoppen, een terrasje en lekker eten mag je me ‘s-nachts wakker maken. Mijn favoriete vakantieland is Amerika en dan met name de staat Florida. De afwisseling van natuur, entertainment, strand, steden en natuurlijk het vriendelijke klimaat maakt dat het voor mij een boeiende omgeving is waar ik nooit op uitgekeken raak.

Professioneel

Op 23 jarige leeftijd kwam Arno te werken als assistent bedrijfsleider op een recreatiepark in Limburg. In de jaren daarvoor werkte hij als vakantie medewerker van Center Parcs (toen Sporthuis Centrum) op de entertainment afdeling. Na als parkmanager voor Grandorado en Landal Green Parcs te hebben gewerkt begon hij zelf de exploitatie van een camping in West-Brabant. Uitbreiding in het gezin zorgde ervoor dat het campingbestaan werd ingeruild voor een andere passie in zijn leven, namelijk hypnose.

Arno volgde zijn opleidingen deels in de USA en vele andere landen en begon zijn carrière als hypnotherapeut in het Brabantse Boxmeer. In 2008 begon hij een klein bedrijfje dat zich specialiseerde op het gebied van directe hypnotherapie. Als locatie diende een kleine zaal in een horecagelegenheid, gelegen tegenover het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Na meer dan 14 jaar is dit bedrijfje uitgegroeid tot het meest veelzijdige hypnose opleidingsinstituut van Nederland. De opleidingslocatie kent een ruime leszaal, 3 therapieruimtes, kantoren een video studio en een immense bibliotheek. Per oktober 2022 wordt het nieuwe kantoor te Beugen in gebruik genomen.

Kwaliteit staat bij Arno voorop! Hiertoe richtte hij samen met enkele collega’s in 2013 de Hypnosevereniging Nederland (HVNL) op waarvan hij de eerste jaren actief is geweest als voorzitter. Om de kwaliteit van de onderneming te waarborgen heeft hij ervoor gezorgd dat HypnoWorld in 2016 het officiële ISO 9001 certificaat heeft behaald, wat uniek te noemen is in de dienstverlenende sector. Het lidmaatschap van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) betekend goede algemene voorwaarden voor de consument en heldere informatievoorziening in een alsmaar veranderende markt. Zowel Arno als het opleidingsinstituut HypnoWorld zijn aangesloten bij een geschillen- en klachteninstantie en voldoen hiermee aan de door de overheid gestelde eisen.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday