Giovanni Eleonora

Giovanni Eleonora

Position: Docent Dordrecht
Categories: Docent
Location: Boxmeer

Giovanni Eleonora is verantwoordelijk voor de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut in Dordrecht en docent voor de opleiding Sporthypnose / Sport Hypnotic Coaching. Giovanni is Fysiotherapeut, Motivator en Inspirator, auteur en Register Hypnotherapeut.

Ik heb mijn studie Fysiotherapie in 1990 afgerond, heb sportrevalidatie, manuele therapie en kinesiotaping gedaan. Verschillende cursussen in de complementaire/alternatieve geneeswijzen zoals acupunctuur, manuele therapie, craniosacraal therapie, reflexologie, quantum Healing, Regeneris Healing. Tevens Certified Personal Trainer(NASM), Zumba instructeur en Therapeut Orthomoleculaire voedingsleer en Psycho Neuro Immunologie.

M.b.t hypnose heb ik de volgende cursussen gevolgd; NLP, Hypnose bij kinderen, Sporthypnose, Regressie en Parts, Jeffrey Stephens Protocol, Masterclass Dave Elman, Medische Hypnose, Carcinos, Hypnowaving, Simpson Protocol, Pain Management.

Internationaal Trainer Quantum Connectie Methode en Quantum business Hypnose (methodes ontwikkeld door Roy en Joy Martina), Coach persoonlijke ontwikkeling, spreker en auteur van Quantum Millionair Mindset en In 10 stappen naar een Radicale Quantum Mindshift.

We weten maar een fractie van de kracht die onze geest heeft en dat fascineert. Om te blijven ontdekken en ondergaan wat er nog meer mogelijk is vind ik het mooiste wat er is. Dat wat de moeite waard is om te delen, deel ik via workshops, coaching of masterclasses.