UWV erkend scholingsbedrijf

HypnoWorld is een door het UWV erkend scholingsbedrijf. Onze opleidingen zijn er op gericht om mensen te helpen bij het terugkeren in het arbeidsproces. De opleidingen sluiten aan bij de vraag naar kwalitatief goed geschoolde hypnotherapeuten. In dit kader verzorgd HypnoWorld zowel korte beroepsopleidingen als ook meerjarige hbo-conforme opleidingen en masterclasses die geaccrediteerd zijn door verschillende beroepsorganisaties.

UWV erkend – wat wil dat zeggen?

Dat wij een UWV erkend scholingsbedrijf zijn, houdt in dat het UWV onder bepaalde omstandigheden bereidt is om een opleiding bij HypnoWorld te betalen. Omdat elke persoonlijke situatie anders is, kunnen wij geen uitspraak doen voor wie gebruik kan maken van deze regeling. Mocht je van mening zijn dat je mogelijk gebruik kunt maken van het door de UWV verstrekte scholingsbudget, vraag dan eerst bij ons een vrijblijvende offerte aan. Deze offerte kun je dan meenemen naar jouw persoonlijke adviseur of werkcoach bij het UWV. Bekijk ook eens de website van het UWV over het beleid m.b.t. scholing!

Offerte aanvragen

Om een offerte aan te vragen kun je het beste gebruik maken van ons contactformulier. Geef hierin aan welke opleiding je graag wilt gaan volgen. Wij maken dan een passende offerte die inzicht geeft in het totale cursustraject en de kosten hiervan. Na goedkeuring door het UWV kun je dan starten met jouw opleiding.

ISO 9001 gecertificeerd

Kwaliteit is een continue proces, een dynamisch geheel waarbij we telkens proberen onszelf te verbeteren. Dit gebeurt o.a. aan de hand van het evalueren van de enquêteformulieren. Ook trachten wij de lesstof regelmatig te actualiseren waarbij gekeken wordt of het aanbod goed aansluit bij de vraag. Ook bedrijfstechnisch doen we er alles aan om orde op zaken te houden. Dit alles hebben we vastgelegd in een kwaliteitsmanagementplan hetgeen geresulteerd heeft in een ISO-9001 certificering.

Andere regelingen

Mocht je niet in aanmerking komen voor een UWV scholingsbudget, dan zijn er vaak ook andere mogelijkheden om een opleiding gedeeltelijk vergoed te krijgen.

Voor vragen neem gerust telefonisch contact met ons op via het gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).