Aan verlanglijst toevoegen

Pijnreductie en anesthesietechnieken (mod.4)

Vereisten
Ingeschreven: 22 studenten
Duur: Klassikaal: 1ec
lezingen: 1
Niveau: Gevorderd

Cursusdata Pijn & Anesthesie (mod4)

Pijn & Anesthesie (mod.4) Haarlem
24 Sep, 2021 09:00Crown Business Center Haarlem
Pijn & Anesthesie (mod.4) Boxmeer
16 Oct, 2021 09:00HypnoseCentrum Boxmeer
Pijn & Anesthesie (mod.4) Yde
22 Oct, 2021 09:00Yders Hoes Yde
Pijn & Anesthesie (mod.4) Haarlem
12 Nov, 2021 09:00Crown Business Center Haarlem
Pijn & Anesthesie (mod.4) Boxmeer
4 Dec, 2021 09:00HypnoseCentrum Boxmeer

Docenten

Giovanni Eleonora, West-Nederland
Janine Alting, Noord-Nederland
Cursus Pijnreductie en Anesthesietechnieken

Pijnreductie en anesthesietechnieken is onze 2-daagse cursus die je kennis laat maken met de kracht van ons onderbewustzijn als het gaat om het reduceren van pijn en het ongevoelig maken van bepaalde lichaamsdelen.

HypnoWorld en daarmee de cursus Pijnreductie en Anesthesietechnieken is getoetst door het CPION en op basis hiervan ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. HypnoWorld streeft voortdurend naar verbeteringen en optimale kwaliteit. In dit kader is HypnoWorld als eerste hypnose opleidingsinstituut ISO 9001:2015 gecertificeerd. Verder is deze opleiding geaccrediteerd door het KTNO als na- en bijscholing voor de BATC / VBAG / VVET en is aanmelding mogelijk bij het CAT.

Iso 9001, KTNO gecertificeerd

Pijnreductie en Anesthesietechnieken highlights

Aanbevolen Je wilt mensen helpen met chronische- of uitbehandelde pijn?
Aanbevolen Je wilt anesthesietechnieken leren en beheersen?
Aanbevolen Je wilt hypnose toepassen bij ongevallen of bij mensen in acute (levensbedreigende) situaties?

Hypnose is een prachtig fenomeen waarmee we dagelijks in de praktijk mensen kunnen helpen bij allerlei klachten en problemen van zowel fysieke als mentale aard. Wist je dat hypnose ook prima toepasbaar is bij eerste hulp, pijn en als alternatief voor chemische anesthesie? In deze unieke cursus, die tot op heden niet wordt aangeboden door andere opleidingsinstituten, laten we je kennismaken met deze bijzondere inzet van hypnose.

Pijnreductie en Anesthesietechnieken – Het doel

In de tweedaagse cursus Pijnreductie en Anesthesietechnieken leggen we niet alleen de basis om hypnose te kunnen gebruiken bij crisis situaties waarbij directe inzet van eerste hulp gewenst is, maar gaan we ook in op het helpen van mensen met pijn. Ook kun je jouw vaardigheden inzetten ter ondersteuning bij pijnlijke ingrepen of behandelingen zoals het zetten van tatoeages of voor een behandeling bij de tandarts of esthetisch chirurg. Hiertoe leer je technieken om angsten te reduceren en delen van het lichaam ongevoelig te maken voor pijn. Ook hypnosedatie, een verdovingstechniek waarbij lokale anesthesie gecombineerd wordt met hypnose, maakt onderdeel uit van deze cursus.

Mogelijkheden en vooropleiding

De tweedaagse cursus Pijnreductie en Anesthesietechnieken is als losstaande cursus te boeken voor iedereen die beschikt over de basiskennis directe hypnose, bijvoorbeeld door het volgen van de Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken (module 1). Vanaf september 2019 zal deze cursus (module 4) ook integraal deel uitmaken van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Indien je de basisvaardigheden via een andere opleider hebt genoten, is deelname afhankelijk van de beoordeling door de docent.

Wat je gaat leren

  • Anesthesia technieken
  • Toepassen Hypnosedatie
  • Pijnreductie bij volwassenen (niet functionele pijn, chronische pijn, uitbehandelde pijn w.o. hoofdpijn, migraine, pijn bij kanker en andere soorten pijn)
  • Hypnose toepassen bij calamiteiten en ongevallen (verbale EHBO koffer)

Informatie betreffende de cursus Pijnreductie & Anesthesietechnieken

Naast de informatie op deze pagina en in het studieplan organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

1
Voorbereiding op de les Pijnreductie & Anesthesietechnieken
2
Afronding opleiding Int. Register Hypnotherapeut
Ja, het wordt aangeraden om zelf een lunchpakket mee te nemen. Op alle locaties is er de mogelijkheid om intern of direct in de omgeving een lunch te genieten. De kosten hiervoor dien je zelf af te rekenen. Koffie, thee, water en versnaperingen zijn wel op elke locatie voldoende aanwezig. In de cursusprijs is de lunch dus niet inbegrepen.
Ja, direct na het afronden van de cursus kun jij je certificaat downloaden. Wil je liever een gewaarmerkt certificaat, dan is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 15,00 in onze shop. Het certificaat wordt dan per post thuis bezorgd.
Gelukkig maken we zelden mee dat een cursus geen doorgang kan vinden. Toch zijn er voor elke cursus ook een minimaal aantal cursisten nodig. Dit aantal kan voor elke cursus en cursuslocatie anders zijn en staat duidelijk vermeld op het inschrijfformulier. Bij elke datum kun je zelf zien wat het minimaal aantal cursisten moet zijn en hoeveel cursisten zich reeds hebben ingeschreven. Inschrijven is mogelijk tot 4 dagen voordat de cursus begint. Indien een cursus niet kan doorgaan doordat het minimaal aantal cursisten niet is gehaald of door overmacht, dan wordt elke cursist hiervan 4 dagen van te voren via e-mail op de hoogte gesteld. Wij raden iedereen aan om te wachten met het eventueel boeken van overnachtingen totdat duidelijk is of de cursus doorgaat.
Nee, wanneer jij je hebt ingeschreven voor een bepaalde datum staat deze vast. Ter bevestiging ontvang je eveneens een e-mail bericht. Mocht een cursus geen doorgang kunnen vinden, dan word je tenminste 4 dagen van te voren hierover ingelicht.

Hoe ga je te werk?

Voor het inschrijven van deze cursus raden we aan om volgende stappen te doorlopen:

  1. Kijk op deze pagina of er nog plaatsen beschikbaar zijn op een datum en locatie die voor jou gelegen komt.
  2. Schrijf je in voor deze cursus door op de groene knop "koop cursus" te klikken en volg de stappen om de inschrijfprocedure en betaling te voltooien. Een factuur wordt toegezonden en vind je terug in jouw account.
  3. Kom terug op deze pagina en klik opnieuw op de datum en locatie waarop je wilt deelnemen. Je kunt nu je plaats reserveren voor deze datum en locatie.

Deze cursus is inclusief lesmateriaal en het gebruik van koffie/thee/water en versnaperingen op locatie. Er is geen lunch inbegrepen. Afhankelijk van de locatie worden er mogelijkheden geboden om gebruik te maken van een lunch- of broodjesservice.

Deze cursus is inclusief een certificaat (online) dat je zelf kunt downloaden na het voltooien van de lessen. Een gewaarmerkt certificaat is tegen een meerprijs van € 15,00 verkrijgbaar in onze shop. Certificaten worden per post toegezonden!

Wees de eerste om een beoordeling toe te voegen.

Gelieve, Log inom een beoordeling achter te laten
Pijnreductie en anesthesietechnieken (mod.4)
Prijs:
€425